Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Perussuomalaisten vaalitaktiikka kentällä

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Perussuomalaisten vaalitaktiikka kentällä

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä snowballschance snowballschance 8 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Demaripoliitikkojen ongelma on se, että niistä tuli liian hienoja/ keskiluokkaisia asioimaan viinalta tuoksahtavien työttömien ja muiden köyhien kanssa.

  Sivistyneistö kuvittelee, että he olisivat muka jonkinlainen yhteiskunnallinen vallankumouksellinen muutosvoima eivätkä ”jotkut juntit”, jotka tuntevat ensimmäisenä nahoissaan heikkenevän taloustilanteen. Voi olla, että vallankumouksissa jotkut sivistyneistön jäsenet toimivat johtajina, mutta jalkatyön ovat aina tehneet ne kansankerrokset, joilla on ollut eniten valittamista. Yleensä sivistyneistö on valtaa pitävien sylikoira.

  Oikeisto hallitsi nousukaudella luomalla illuusion keskiluokasta, joka sisältäisi myös alemman yhteiskuntaluokan. Lisäksi alempi yhteiskuntaluokka on onnistuttu näppärästi passivoimaan pois vaaliuurnilta. Taitaa olla niin, että mitä nopeammin äänestäjien velkataakka kasvaa, sitä helpommin ne äänestävät oikeistoa. Kun tulee aika lyhentää velkoja niin ne äänestävät vasemmistoa.

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  jarkkoph kirjoitti:
  Quote:Mielestäni tuo linkin takana oleva ”vinkuminen” jostakin persujen taktiikasta joka pitäisi voittaa on äänestäjien väheksymistä

  Piti vähän miettiä, että mitäköhän oikein voisit tarkoittaa. Siinä mielessä tuo on väheksymistä, että ko. demarin mielestä ei ole syytä muuttaa politiikkaa vaan vain vaalitaktiikkaa.

  Quote:ja vanhan valtapuolueen kannattajien paniikkia uuden tilanteen edessä, jossa vanha valta ei enää tulekaan kuin manulle illallinen.

  Konkurssiin menneen SMP:n johtohenkilöt rekisteröivät Perussuomalaiset, joten historiallisesti tilanteessa ei ole paljoakaan uutta – tähän mennessä. Häviäjän puolella olevat nykypoliitikot voivat olla henkilökohtaisesti eri mieltä, mutta se on heidän häpeänsä.

  Suomessa äänestysaktiivisuus on matalampi kuin Ruotsissa. Äänestämättä jättävät nuoret, jotka eivät tiedä politiikasta ja ex-äänestäjät, jotka kokevat (usein ihan syystä) tulleensa huijatuiksi. Nämä ovat myös mahdollisuus uudelle puolueelle. Ne 35%, jotka sanovat äänestävänsä varmasti, ovat jo päättäneet olla äänestämättä Piraattipuoluetta.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin