Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Piraattiaiheista hubaa netistä

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Piraattiaiheista hubaa netistä

Tämä aihe sisältää 15 vastaukset, 5 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä BobaMa BobaMa 8 vuotta, 11 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 16)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Naseag

  Naseag

  said

  Pistäkää linkkiä, jos törmäätte netissä johonkin piratismiin liittyvään kuvaan tai juttuun, joka saa yhdistettynä kahvikupin kanssa hakemaan puhdistusliinoja ;)

  Profiilikuva käyttäjästä BobaMa

  BobaMa

  said

  Wanhatkin varmaan sallitaan kun ei kaikki näitä kuitenkaan ole nähneet;

  EDIT:
  P.S. Olisi ehkä parempi liittää tiedostot suoraan näille sivuille. (Netiketin mukaista olla kuormittamatta muiden palvelimia linkkaamalla niihin JA ne kuvat saattavat kadota niiltä muilta palvelimilta tai vaihtaa osoitetta.) Tosin se näemmä vaatii tällä foorumikäyttöliittymällä että kuva löytyy omalta koneelta ja tällä kuvanlisäysmetodilla ei taida tulla(?) thumbnailiakaan toisin kuin muualle linkkaamalla.

  P.P.S. Tämän ketjun voisi toki pistää/siirtää/kopioida/ristilinkittää johonkin toiseen aihealueeseen kuten yleiseen keskusteluun tai PR-osastoon.

  Profiilikuva käyttäjästä Naseag

  Naseag

  said

  Useasti foorumeilla vaan tuppaa olla aika rajallisesti lättyä käytössä tiedostojen tallentamiseen. Sitten on aina se ikuinen kysymys kuvan tallentamisesta ja esittämisestä toisella sivustolla. Tarttisi olla aina teksti mistä lainattu jne.

  Lähinnä ajattelin tämän vain olevan sellainen piratismiin liittyvän kertakäyttöhuumorin keräävä ketju. Ei mitään vakavaa ja mullistava, jonka takia en laittanut tätä ketjua yleiselle osastolle. Jos alkaa kuvia kertymään, niin sittenhän sitä voi miettiä uudelleen.

  Profiilikuva käyttäjästä BobaMa

  BobaMa

  said

  Quote:Useasti foorumeilla vaan tuppaa olla aika rajallisesti lättyä käytössä tiedostojen tallentamiseen. Sitten on aina se ikuinen kysymys kuvan tallentamisesta ja esittämisestä toisella sivustolla. Tarttisi olla aina teksti mistä lainattu jne.
  Hmm niin sekin vielä. No ehkä voitaisiin käyttää jotain omaa mediapalvelinta. :]

  Quote:Lähinnä ajattelin tämän vain olevan sellainen piratismiin liittyvän kertakäyttöhuumorin keräävä ketju. Ei mitään vakavaa ja mullistava, jonka takia en laittanut tätä ketjua yleiselle osastolle. Jos alkaa kuvia kertymään, niin sittenhän sitä voi miettiä uudelleen.
  Huumorihan on vakava asia! ;> Ja joo ei tätä varmaan siirtää tarvi mutta joku ristilinkitys olisi ehkä joskus kiva jos semmoinen ominaisuus tulee.

  Profiilikuva käyttäjästä jmov94

  jmov94

  said

  Suomen kuvalehdessä oli suomeksi kyseinen strippi, mutta nettisivuilta löytyi vain englanniksi, mutta eiköhän kaikki sen verran lontoota osaa, että pystyvät ymmärtämään tuon.

  E: Kyllä tämän minun puolesta voisi siirtää yleisen keskustelun puolelle.

  Profiilikuva käyttäjästä Naseag

  Naseag

  said

  [video]http://www.youtube.com/watch?v=KQ2xK_YYEn4[/video]

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 16)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin