Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Piraattiliikkeen ensimmäinen kansanedustaja!

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Piraattiliikkeen ensimmäinen kansanedustaja!

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 4 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Tytärniemi M Tytärniemi M 9 vuotta, 7 kuukautta sitten.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti

  Piraattiliike on saanut ensimmäisen kansanedustajansa. Saksalainen demarien kansanedustaja Jörg Tauss on ilmoittanut loikkaavansa sikäläisen piraattipuolueen riveihin.

  Tämä selkeästi osoittaa, että Saksan piraattien saamat reilu 200 000 ääntä eurovaaleissa eivät menneet suinkaan hukkaan, vaikka europarlamentista ei paikkaa tullutkaan, vaan lisäsivät puolueen uskottavuutta ja näkyvyyttä.

  Profiilikuva käyttäjästä soraneuvos

  soraneuvos

  said

  Hyvä kun ihmiset ryhtyvät heräämään horroksestaan ja kiipeävät kehityksen rattaille.:woohoo:

  Profiilikuva käyttäjästä whiic

  whiic

  said

  Tämä oli odottamaton ja hyvä yllätys. Piraattiliike saa kansanedustajan kesken vaalikauden ja tämä ensimmäinen paikka ei edes ollut Ruotsiin (jossa piraattiliike on muutoinkin mielletty vahvaksi). Todella positiivista.

  Saksan parlamenttivaalit (ei-EU) ovat vissiin ensi syyskuussa, eli tämän ent-SPD jäsenen loikkaus Saksan Piraattipuolueeseen on tuossa mielessä lyhytkestoinen, mutta näin lähellä vaaleja taatusti keskustelua herättävä asia. Täytyy toivoa, että parlamenttivaalit menevät Saksassa mahdollisimman hyvin, jotta piraattiliike ei jatkossa näyttäisi ruotsivetoiselta.

  Sitten Ruotsi 2010 ja Suomi 2011. 2 vuotta on sikäli pitkä aika, että eiköhän tuossa ajassa tule olemaan muitakin jänniä vaaleja vielä ulkomailla.

  Profiilikuva käyttäjästä Tytärniemi M

  2 vuotta voi olla yllättävänki lyhyt aika jos suomessa halutaan saada aikaan yhtä paljon kuin ruotsin puolella. Ruotsin tovereilta kannattaa ottaa mallia ja myöskin näyttää että saman koulukunnan kaverit tääläkin pissaa.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin