Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Piraattinuoret Länsi-Suomessa

Etusivu Foorumit Arkisto Länsi-Suomi Piraattinuoret Länsi-Suomessa

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä BobaMa BobaMa 9 vuotta, 5 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä BobaMa

  BobaMa

  said

  Lurkkiiko täällä nuoria piraatteja Länsi-Suomesta?

  EDIT ADDON:
  Pääkaupunkiseudulla on jo varsin aktiivista Piraattinuorten toimintaa hauskanpidon (lintsi, vesihiihto, vapaapudotussimu ym) ja tapahtumiin (conit, assyt ym) osallistumisen merkeissä. Osa piraateista toki matkaa ympäri Suomeakin tapahtumiin. Vaan parasta olisi jos saisi paikallisia enemmän hereille ympäriinsä, täällä Länsi-Suomessakin?

  Piraattinuoriinhan voi virallisesti liittyä 0-28 vuotiaat ja se on siis Piraattipuolueen alajärjestö joka keskittyy enemmän näkyvään toimintaan ja on kenties se ”radikaalimpi” osasto.

  Itse vaikutan Varsinais-Suomen Turussa. Irkistä on löytynyt jo myös Vaasan seudulta aktiiveja joista osa tosin muutti Jyväskylään. Tampereeltakin on nykyisessä Piraattinuorten hallituksessa varajäsen.

  Eli kaikki alle 29v ”täkäläiset länkkärit” rohkeasti hihkaisemaan tai ainakin liittymään Piraattinuorten ilakoivaan joukkoon jos piraattius vähääkään liikuttaa. Jos et halua foorumilla postata niin tervetuloa #piraattinuoret -kanavalle PirateNetissä tai ”Piraattinuoret” nimisiin yhteisöihin esimerkiksi IRC-Galleriassa tai facebookissa.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Alueelle ‘Länsi-Suomi’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.

Siirry työkalupalkkiin