Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Piraattinuorten hallituksen ehdokkuudet 2012

Etusivu Foorumit Piraattinuoret Piraattinuorten hallituksen ehdokkuudet 2012

Tämä aihe sisältää 5 vastaukset, 6 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Janne Paalijarvi Janne Paalijarvi 6 vuotta, 6 kuukautta sitten.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä PaPi-

  PaPi-

  said

  Tämä ketju on tarkoitettu vain ehdokkaiden ilmoittautumisviesteille.
  Nykyisen hallituksen toimikausi on päättymässä. Piraattinuorten vuosikokous pidetään 27.6 klo 17. Hallituksen toimikausi on yksi vuosi. Hallitukseen valitaan varsinaisia jäseniä ja varajäseniä. Näiden ero on se, että varsinaiset jäsenet ovat ensisijaisesti äänivaltaisia ja varajäsenet vain varsinaisten jäsenten poissaollessa. Varajäseniltä ei myöskään odoteta aivan yhtä aktiivista kokoustamista taikka muutakaan osallistumista kuin varsinaisilta jäseniltä. Hallitukseen voidaan valita (puheenjohtajan ja varapuheenjohtajien lisäksi) 2-10 varsinaista jäsentä ja 0-10 varajäsentä. Hallituksen sopiva koko olisi suunnilleen haarukassa 6-10 varsinaista jäsentä ja 0-4 varajäsentä.

  Ilmoittautuminen tässä viestiketjussa ei ole virallinen ilmoittautuminen! Sinun täytyy tulla myös paikalle kokoukseen, tai jos et pääse paikalle, ilmoittaa myös erikseen nykyiselle hallitukselle haluavasi olla ehdolla

  Yhdistyskokous ei määrittele hallituksen jäsenten tehtäväalueita, vaan uusi hallitus määrittelee ne itse. Hallitus voi valita luottamustoimiin henkilöitä myös hallituksen ulkopuolelta.

  Puheenjohtajaksi tai varapuheenjohtajaksi halukkaita varten on erillinen viestiketju. Puheenjohtajaksi tai varapuheenjohtajaksi ehdolle asettuneet katsotaan myös hallitusehdokkaiksi, elleivät he ole toisin ilmaisseet.

  EDELLYTYKSET
  Yhdistyslaista ja puolueen säännöistä johtuvat muodolliset edellytykset hallitusehdokkuudelle ovat (kokouspäivään mennessä):
  – Yhdistyksen jäsenyys.
  – 15 vuoden ikä (18 vuoden ikä ja täysivaltaisuus pääsihteerin tai rahastonhoitajan paikkaa hakiessa).
  – Ei saa olla konkurssissa

  Hallitusehdokkaaksi lähtijältä odotetaan käytännössä myös:
  – Kykyä tulla toimeen muiden kanssa ja tehdä työtä ryhmässä.
  – Asioiden priorisointikykyä.
  – Matkustamisvalmiutta.
  – Kykyä delegoida tekemistä muille kun oma taakka on suuri.
  – Hallituskaudella aktiivista yhteydenpitoa muihin.
  – IRC:n käyttöä. (Hallituksen kokoukset pidetään maantieteellisistä syistä IRC:ssä, ja se on muutoinkin tärkeä yhteydenpitokanava.)

  Jokaisen kiinnostuneen tulisi pohtia hetki rauhassa näitä kohtia ja miettiä, kykeneekö pysymään menossa mukana koko kaksivuotisen toimikauden ja tarvittaessa jopa potkimaan itse lisää vauhtia. Toivomme, että ehdokkaaksi asettuisivat vain sellaiset, jotka ovat jo aiemmin jollakin tavoin osallistuneet Piraattinuorten tai piraattiliikkeen toimintaan. Jos olet uusi ja haluat tulla mukaan toimintaan, on parempi aloittaa järjestämällä toimintaa Piraattinuorten nimissä tai perustaa Piraattinuorten paikallisjaosto, mikäli paikkakunnallasi ei sellaista ole.

  KYSYMYKSIÄ EHDOKKAILLE
  Hallitusehdokkuudesta on syytä ilmoittaa hyvissä ajoin tähän ketjuun, jotta jäsenet voivat tutustua ja halutessaan perehtyä ehdokkaaseen paremmin. Pakollista ilmoittautumiskaavaa ei ole, mutta tässä muutama mallikysymys, joihin on toivottavaa vastata:

  – Nimi, asuinpaikka, ikä?
  – Tämänhetkinen ammatti sekä ammatillinen ja koulutustausta?
  – Mitä kaikkea olet tehnyt Piraattinuorissa?
  – Millä nimimerkillä sinut löytää IRC:stä tai netistä yleensä?
  – Onko sinulla jotakin erityisosaamista tai erityisiä harrastuksia?
  – Miksi haluat hallitukseen?
  – Kiinnostaako jokin erityinen tehtävä hallituksessa (pääsihteeri, rahastonhoitaja, tiedottaja tms.)?

  Ilmoita myös, jos haluat vain varajäseneksi tai jos sinulle kelpaa varsinaisen jäsenen sijasta myös varajäsenen paikka.

  Profiilikuva käyttäjästä apecat

  apecat

  said

  Ilmoittautumisen jälkeen olen vastaanottanut tiedon, että Piraattinuoret tosiaan on Piraattipuolueen jäsenyhdistys. Tämä ei käynyt selväksi yhdistyksen säännöissä eikä sivustolla, joten lisäsin tiedon Piraattinuoret?-sivulle. Kiitokset Ahto Apajalahdelle asian selvittämisestä. (ping @Puuhkaja)

  Lähetän erokirjeeni Piraattinuorille välittömästi, enkä luonnollisesti ole mukana hallitusvaaleissa.

  Thomas Nybergh, 24v
  Helsinki
  IT/Internet-monitoimija/konsultti, kouluttaja
  apecat @ PirateNet, IRCnet, QuakeNet, Freenode
  Facebook, Twitter, Last.fm

  Olen Piraattinuorten perustava jäsen, IT-vastaava, nykyisen hallituksen jäsen sekä pitkäaikainen monitoimija ja mielipidevaikuttaja Suomen piraattiliikkeessä. Olen halukas toimimaan Piraattinuorten hallituksen varajäsenenä tulevan kauden aikana.

  Toimin Piraattipuolueen IT-vastuuhenkilönä ja projektijohtajana. Edellisissä vaaleissa toimin muutaman piraattiehdokkaan kampanjatuottajana.

  Kuluneen kevään aikana olen yhteistyössä Janne Paalijärven eli @usvi:n kanssa toteuttanut tähänkin keskusteluun käytettävän uuden yhteisöpalvelun osana Piraattipuolueen tulevaa laajempaa sivustouudistusta. Projektista voi lukea enemmän Accidenture-verkkopalveluryhmän blogista.

  Teen Piraattinuorillekin teknistä ylläpitotyötä ja implementointia. Äidinkieleni on ruotsi, mistä on ollut hyötyä kansainvälisissä yhteyksissä. Puhun myös sujuvasti englantia.

  Siirryin kuluvan vuoden aikana puoluejäsenyydeltäni Vihreään liittoon laajemman poliittisen osaamisen keräämisen toivossa. Olen aktiivi Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitossa. Toimin vihreissä Helsinkiläisen Lilja Tammisen kampanjapäälikköna tulevan syksyn kunnallisvaaleissa. Tamminen oli Piraattipuolueen kolmanneksi suosituin ehdokas kevään 2011 eduskuntavaaleissa.

  Kokouspäivänä 27.6 nautin itse populaarimusiikista kaupunkifestareilla enkä pääse osallistumaan. Toivon kuitenkin että Piraattinuorten vuosikokous ottaa kantaa muiden poliittisten puoluiden ja nuorisojärjestöjen jäsenten vaikutusmahdollisuuksiin piraattiliikkeessä, etenkin Piraattinuorten hallituksessä ja luottamustehtävissä.

  • tätä vastausta muokkasi 6 vuotta, 7 kuukautta sitten Profiilikuva käyttäjästä apecat apecat.
  • tätä vastausta muokkasi 6 vuotta, 7 kuukautta sitten Profiilikuva käyttäjästä apecat apecat.
  • tätä vastausta muokkasi 6 vuotta, 7 kuukautta sitten Profiilikuva käyttäjästä apecat apecat.
  • tätä vastausta muokkasi 6 vuotta, 7 kuukautta sitten Profiilikuva käyttäjästä apecat apecat.
  • tätä vastausta muokkasi 6 vuotta, 7 kuukautta sitten Profiilikuva käyttäjästä apecat apecat.
  • tätä vastausta muokkasi 6 vuotta, 7 kuukautta sitten Profiilikuva käyttäjästä apecat apecat.
  • Tätä vastausta muokkasi 6 vuotta, 7 kuukautta sitten Profiilikuva käyttäjästä apecat apecat. Syy: Poistan ehdokkuuteni
  • tätä vastausta muokkasi 6 vuotta, 7 kuukautta sitten Profiilikuva käyttäjästä admin admin.
  • Tätä vastausta muokkasi 6 vuotta, 7 kuukautta sitten Profiilikuva käyttäjästä apecat apecat. Syy: Edellinen muokkaus oli omani. Tein sen vahingossa admin-kirjautuneessa selainikkunassa
  Profiilikuva käyttäjästä Ruuhijarvi

  Ruuhijarvi

  said

  Nimi: Tuomas Ruuhijärvi
  Ikä: 20 vuotta
  Asuinpaikka: Turku
  Nimimerkki: Ruuhijarvi (Piratenet, Twitter jne)

  Olen ollut mukana Piraattinuorten ja -puolueen toiminnassa jossain määrin jo loppuvuodesta 2009. Piraattinuorissa olen käynyt paikallistapaamisissa paukuttamassa suutani, pitänyt keskustelua yllä irkissä sekä sosiaalisessa mediassa ja viettänyt mukavia hetkiä viime vuoden Assyillä ja Alteilla.

  Tähän asti minulla ei ole ollut puolueessa tai järjestössä luottamustehtäviä, jos nyt ei eduskuntavaaliehdokkuutta lasketa. Vuosi sitten olin tosiaan ehdolla vaaleissa Piraattipuolueen riveistä ja 148 varsinais-suomalaista antoi minulle luottamuksensa. Nyt pyrin ehdolle Turun kunnallisvaaleissa.

  Kirjoituksiini ja ajatuksiini voi tutustua blogissani. Tarpeellista lienee mainita, että minulla on rikostaustaa: kieltäydyin armeijasta heinäkuussa 2010 ja istuin vankilassa marraskuusta 2011 toukokuuhun 2012 kansalaistottelemattomuuteni tähden.

  En ole aiemmin hakeutunut puolueen tai nuorisojärjestön luottamustehtäviin, mutta asiaan olisi nyt kiva saada muutos. Haluan olla mukana kantamassa korteni kekoon ja tekemässä työtä Piraattinuorten eteen, olla jakamassa hallituslaisten työtaakka ja näin päin pois.

  Tällä hetkellä odottelen pääsykoetuloksia ja aloitan toivon mukaan oikeustieteen opinnot Turun Yliopistossa syksyllä. Mikäli valintakokeiden tarkastajat eivät ole vakuuttuneita pääsykoekirjoja koskevan osaamiseni tasosta, seilaan papereilla sisään tietojenkäsittelytieteitä opiskelemaan. Valmistuin ylioppilaaksi keväällä 2010. Lukuvuonna 2010-2011 opiskelin Turun Ammattikorkeakoulussa kansainvälistä kauppaa englanniksi, mutta koen, että haluan jotain vähän haastavampaa opiskeltavaa.

  Tavoittelen ensisijaisesti varsinaista hallituksen jäsenen paikkaa.

  Nähdään kokouksessa!

  Profiilikuva käyttäjästä kenkku

  kenkku

  said

  Tero Keinänen
  Espoo (pian Helsinki)
  21 vuotta

  Olen vuoden opiskellut konetekniikkaa Aalto-yliopistossa, mutta olen vaihtamassa syksyksi Helsingin Yliopistoon tietojenkäsittelytieteen pariin. Tämä kesä kuluu osittain liikenteenohjaajan töitä tehdessä.

  Piraattinuorissa olen ollut mukana perustamiskokouksesta lähtien hallituksen jäsenenä, sekä lähes alusta asti pääsihteerinä. Olen yleensä hoitanut tylsiä sihteerin hommia, kuten pöytäkirjojen kirjoittelemista ja olen halukas jatkamaan tehtävässä. Olen muutenkin osallistunut piraattiliikkeen toimintaan, kuten asettumalla ehdolle sekä eduskuntavaaleissa että Aalto-yliopiston edustajistovaaleissa sekä toimimalla vaalilautakunnan varajäsenenä vuoden 2012 presidentinvaalissa.

  Haluan hallitukseen, sillä pidän Piraattinuoria ikäänkuin omana lapsena, jonka kasvatukseen on syytä osallistua. Olen Piraattinuorissa ja yleisesti piraattiliikkeessä toimiessani tutustunut todella hyviin tyyppeihin, niin hallituksessa kuin sen ulkopuolella ja toivonkin, että saamme myös uutta verta mukaan. Lisäksi broileripintani ei ole kerennyt ruskistua vielä kunnolla, joten lienee asiallista jatkaa kypsentämistä.

  Internetistä minut löytää lähes kaikkialta nimimerkillä kenkku.
  http://facebook.com/kenkku
  kenkku @ IRCnet, PirateNet, FreeNode, QuakeNet ja varmaan jotain muitakin IRC-verkkoja, joita en muista

  • tätä vastausta muokkasi 6 vuotta, 7 kuukautta sitten Profiilikuva käyttäjästä kenkku kenkku.
  Profiilikuva käyttäjästä Nadeshiko

  Nadeshiko

  said

  Nadeshiko @ PirateNet

  Olin mukana perustamassa Piraattinuoria ja Piraattinuorten hallituksessa varajäsenenä 2009-2010. Olin mukana jo masinointimiekkarissa 2005. Olen osallistunut tapahtumiin sikäli kun olen kalenteriltani kerinnyt, nyt alkaa näyttää tyhjemmältä joten voisin saada jotain aikaiseksikin.

  edit. poistin tietoja näkyvistä

  • tätä vastausta muokkasi 6 vuotta, 4 kuukautta sitten Profiilikuva käyttäjästä Nadeshiko Nadeshiko.
  • tätä vastausta muokkasi 5 vuotta, 10 kuukautta sitten Profiilikuva käyttäjästä Nadeshiko Nadeshiko.
  • tätä vastausta muokkasi 4 vuotta, 10 kuukautta sitten Profiilikuva käyttäjästä Nadeshiko Nadeshiko.
  Profiilikuva käyttäjästä Janne Paalijarvi

  No valittiinko uusi hallitus? Oisko joku tiedote asiasta paikallaan? Mä en löydä mitään mistään, mutta voin olla puusilmäkin.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin