Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Piraattipuolueelle T-paita?

Etusivu Foorumit Työryhmät Kannatustuotteet Piraattipuolueelle T-paita?

Tämä aihe sisältää 54 vastaukset, 28 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä JoonasD6 JoonasD6 9 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 55)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Henu

  Henu

  said

  Tuossa edellisessä Pirkanmaan vaalipiirin kokouksessa mietittiin, että Piraattipuolueen T-paita voisi olla yksi hyvä tapa mainostaa puoluetta ihan kadulla kulkiessa ja voisi tuollainen paita olla ihan jo muutenkin hieno, itse ainakin tykkäisin. Lisäksi täällä http://piraattipuolue.fi/bbs/viewtopic.php?f=2&t=34 oltiin jo keskusteltu T-paitojen myynnistä rahoitusta ajatellen. Näiden takia oma triidi T-paita-asiaa varten voisi olla ihan hyvä juttu :)

  Esimerkiksi ihan simppeli valkoinen teksti piraattipuolue.fi mustassa T-paidassa voisi jo hyvin kadulla herättää mielenkiintoa ihmisissä ja olisi tyylikkään näköinen. Toinen vaihtoehto voisi olla vaikkapa logo edessä ja web-osoite takana.

  Nyt olisi hyvä saada muiden ideoita ja mielipiteitä kerättyä tähän triidiin. Onko jollain esimerkiksi kokemusta paitojen tilaamisesta? Tuolla kokouksessa löytyi jotain kokemusta, mutta valitettavasti huonoa, eli ilmeisesti ihan mistä tahansa ei paitoja kannata tilata.

  Profiilikuva käyttäjästä Scoffa

  Scoffa

  said

  Viimeisestä ehkä voisi löytyä järkevämpään hintaan, mutta kaksi ensimmäistä ovat aika suora tyrmäys.
  Pyytävät 17-20 euroa paidalta, kun suoraan painatusliikkeestä tilattuna valmiiksi painettu paita (laadukas fruit of the loom) paita on halvimmillaan 5-6 euroa kappale.

  Joku 5-6 euroa per paita ja niitä myytäisiin 15e hintaan, niin siitä saisi jo hieman tukirahaa toimintaan.

  Profiilikuva käyttäjästä ToniHellsten

  Itseltä ainakin sellainen näkemys, että saataville olisi tarjottava myös pikee-paitoja ja/tai kauluspaitoja. Itselläni on t-paidan käyttö sen verran harvinaista. Eli pitäisi koittaa neuvotella kunnon sopimus muutamista paitamalleista.

  Profiilikuva käyttäjästä Kaj Sotala

  Kaj Sotala

  said

  Kannatetaan ajatusta. Itse olisin ainakin valmis pitämään tyylikästä mustaa t-paitaa, jossa olisi keskellä valkoisella taustalla Piraattipuolueen lippu ja alla teksti piraattipuolue.fi.

  Fruit of the Loomia ovat ainakin monet muut porukat (mm. Ropecon) käyttäneet t-paitojensa tilaamiseen.

  Profiilikuva käyttäjästä MikkoSarela

  [quote=ToniHellsten]Itseltä ainakin sellainen näkemys, että saataville olisi tarjottava myös pikee-paitoja ja/tai kauluspaitoja. Itselläni on t-paidan käyttö sen verran harvinaista. Eli pitäisi koittaa neuvotella kunnon sopimus muutamista paitamalleista.[/quote]

  Suosittelen myös men-fit ja lady-fit -mallien mukaan ottamista. Ensimmäisen tilauksen voisi tehdä varmaankin siten, että otetaan tilaukset vastaan ja sen jälkeen tehdään tilaus t-paitapainolle.

  Tarvitaan joku, joka ottaa nakin vastaan ja päätös yhdistyksen nykyiseltä hallitukselta t-paitojen teettämisestä ja myymisestä. (Sallivathan nykyiset sääntömme oheissälän myymisen rahankeruutarkoituksissa?)

  Profiilikuva käyttäjästä JonDe

  JonDe

  said

  Itse voisin ainakin tilata. Jos monet meistä tilaisi yhdessä. Olen varma, että voisimme saada jonkin verran alennusta. Kunhan vaan joku alkaisi asiaa toimittaa ja ottaa nimiä ylös ketä haluaa.. Siitä se lähtee..

  Profiilikuva käyttäjästä ohplzstfu

  ohplzstfu

  said

  Löytyy kiinnostusta tyylikkäälle paidalle. Monet paitafirmat tarjoaa laajaakin paitamallistoa painatukseen.

  Profiilikuva käyttäjästä jazmo

  jazmo

  said

  Kannattaa vilkaista paitamalleissa Jerzeesin paitoja: http://jerzeescolours.russelleurope.com … fault.aspx
  Niistä on itsellä kokemusta jonkin verran ja tuntuvat nuorekkaimmilta kuin esim. fruitin paidat. Jerzees on ehkä vähän fitimpi, joten jos normaali tiukahko kokosi on vaikka M, ota jerzeesiltä L.

  Kuinka paljon tähän olisi väellä halukkuutta? Itse voisin ehkä hoitaa tuon paitahässäkän, niistä on kokemusta muutamalta kerralta ja paitashop.fi:iin on selkeät suhteet. Tietenkin jos suhteitani paitashopiin pidetään pahana, niin ei sitten :)

  Puhun tässä kuitenkin ihan yksityishenkilönä, enkä kenenkään puolesta.

  Profiilikuva käyttäjästä iat

  iat

  said

  5-6 eurolla tuskin saa paitaa jossa painatus kestäisi pitkään, mutta n. 9-15e saa t-paitoja ja ehkä 11-18€ pikee. Fruit of the loomin paidoilla.

  Profiilikuva käyttäjästä jazmo

  jazmo

  said

  Hintaa on helpompi varmaan arvuutella, kun painatus(/kset) ja tilaajamäärä olisi vähän selvillä.

  Profiilikuva käyttäjästä MrHUU

  MrHUU

  said

  Veikkaampa ettei näin aluksi ainakaan 100kpl enempää paitoja kannata tilata. Esim. 10kpl kutakin väri/koko yhdistelmää. Tosin nuo voivat huveta hyvinkin nopeasti käsistä, mutta näin aluksi ongelma taitaa olla rahan puute. Eli paidoista pitäisi saada ennokkotilauksia tai jonkun pitäisi lainata rahaa puolueelle että paidat saisi maksetuksi. Tuskin kukaan meille paitojaan haluaa kovin pitkäksi aikaa antaa lainaan.

  Rahastonhoitajana voisin tietysti ottaa tämän paitojen lähettämis-pestin vastaan, mutta tietysti jos paitoja painattava yritys hoitaisi postituksen puolestamme, olisi paitoja aina saatavilla (väri/kokovaihtoehto yhdistelmiä) ja vähentäisi tietysti meidän työmääräämme. Toisaalta työmäärä ei välttämättä ole mahdottoman suuri, joten itse hoitamalla postituksen saisimme siitä todennäköisesti paremman katteen.

  Profiilikuva käyttäjästä jazmo

  jazmo

  said

  Uskoisin että ainakin paitashopissa se voisi onnistua siten, että paitoja lähetettäsiin vaikka kymmenen (tai muun kokoisessa) erässä, aina kun edelliset loppuu niin uudet tulee (pp ilmoittaa että lähettäkää lisää, edelliset loppu). Tämä tietysti vaatii hieman sopimista, mutta se on mahdollista.

  Profiilikuva käyttäjästä Scoffa

  Scoffa

  said

  Paitashop on aivan tolkuttoman kallis.
  Paitashopissa paitojen hinnat ovat n. 15e/kpl kun yksinkertaiselle painatukselle olen jo saanut tarjousta n. 5e / paita.

  Profiilikuva käyttäjästä jazmo

  jazmo

  said

  Paitashopin hinnan olet katsonut yksittäishinnan sivulta ja toiselta tarjouksella 100kpl? No mutta anyways, 5e / paita, sillä kannattaa jo ottaa.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 55)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin