Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Piraattipuolueen logo

Etusivu Foorumit Arkisto PR-osasto Piraattipuolueen logo

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Tronic Tronic 6 vuotta, 6 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Ruuhijarvi

  Ruuhijarvi

  said

  Ulkoasu-osastolta tuli ennen vaaleja palautetta, että logo, joka veisi vähemmän vaaka-tilaa olisi ollut paljon käytännöllisempi monessa kohtaa. Saman tarpeen huomasin itse työstäessäni muutamaa kuvaa propagandatarkoituksiin. Olisiko Piraattipuolueen järkevää ottaa käyttöön esimerkiksi Saksan Piraattipuolueen mallin mukainen logo?

  Toisaalta tuon tapainen ei välttämättä vastaisi täysin tarpeita, mikäli haluamme todellakin pitää virallisena värityksenämme (vaaliviestinnän tapaan) oranssia (PMS 527, html 8031A7) ja violettia (PMS 151, html #FF8200) ja haluaisimme molemmat puolueen tunnusvärit mukaan logoon. Miltähän tuo näyttäisi jos toinen osa olisi violetti ja toinen oranssi ja tekstit siihen päälle?

  Profiilikuva käyttäjästä Tronic

  Tronic

  said

  Ei IMO missään tapauksessa samaan logoon violettia ja oranssia. Saksanmallinen on kyllä kieltämättä tyylikäs. Ranskassa on monivärinen hirviö, jos sellaisesta haluaa referenssiä: http://en.wikipedia.org/wiki/Pirate_Party_(France)

  Nythän ollaan kyllä myöskin uudelleenbrändäämässä nimelle ”PIRAATIT”, jolloin logotekstistä tulisi joka tapauksessa yksirivinen.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Alueelle ‘PR-osasto’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.

Siirry työkalupalkkiin