Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Piraattipuolueen nettiradio

Etusivu Foorumit Työryhmät Verkkopalvelut Piraattipuolueen nettiradio

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä BobaMa BobaMa 9 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä TeroInha

  TeroInha

  said

  Tässä on tullut mietittyä Piraattipuolueen internet-radion pystyttämissä johon, voisimme järjestellä kaikennäköistä sisältöä. Teosto-vapaan musiikin lähetystä halukkaille kuuntelijoille, Juontoa, keskustelua ryhmässä tai jotain muuta joka on puoluuen periaatteen mukaista. Miksei myös artistit voisi käydä soittamassa musiikkiansa ja esittelemässä itsensä ja periaatteensa. Ilmaista mainontaa artistille siis.
  Tällä hetkellä olisi hakusessa vapaaehtoisia,aktiviisia ja kiinnostuneita henkilöitä radion pyörittämiseen minun kanssani.
  Kaikenlaisesta avusta voi olla hyötyä. Jos olet itse artisti tai tunnet jonkun niin sinun tai hänen musiikinsoitto luvalla on tervetullutta. Ainoa edellytys on että se on teosto tai gramex-vapaa ja vapaasti-jaettavissa internetissä.

  Tälläisen pitkän hiljaisuusajan jälkeen ollaan saatu hiukan toimintaa. Ideana olisi aloittaa ns. Podcast lähetyksiä jossa keskustelisimme pääasiassa uutisasioista, joka jollain tasolla liittyisi puolueeseemme. lähetyksien pituus tulisi oleman n. 30min ja lähetyksiä tulisi pari kertaa kuukaudessa. Keskusteluun voi osallistua ihan kuka tahansa pienellä varoitusajalla että kerkeämme kokoamaan paneelin ja miettimään uutisia ja asioita joista olisi hyvä keskustella.

  Asioita tullaan paremmin käsittelemaan wiki-sivulla johon merkataan panelistit sekä sen hetkisen lähetyksen keskusteluaiheet.

  Mielipiteet ja kommentit viestin jatkoksi

  Profiilikuva käyttäjästä Matti Hiltunen

  Hyvä ajatus!

  Itselläkin on työn alla hieman samoja maastoja sivuava videoprojekti (ensin podcastinä ja toivottavasti tulevaisuudessa livenä), joten olen luonnollisesti kiinnostunut. Näkisin muutenkin mielelläni PP:n käyttävän tulevaisuudessa netin audiovisuaalisia mahdollisuuksia tehokkaammin hyväkseen.

  Tällaisessa yhteydessä esimerkiksi CreativeCommonsin NonCommercial -lisenssien alainen materiaali on myös käytettävissä (kun kerran kaupallisesta projektista ei ole kyse), jollaista netistä löytyy vaikka kuinka.

  Profiilikuva käyttäjästä BobaMa

  BobaMa

  said

  Nythän näitä radiolähetyksiä/podcasteja onkin jo tullut (kts. http://www.piraattipuolue.fi/toiminta/piraattiradio) kymmenisen kappaletta, kiitokset niistä!

  Alkupään jaksoissa tosin oli hyvin vaihtelevaa laatua. Löytyisiköhän jotain äänimaagia korjaamaan niitä vähemmän säriseviksi?

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin