Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Piraattivideo

Etusivu Foorumit Arkisto Etelä-Suomi Piraattivideo

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä ArsKisS ArsKisS 9 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Naseag

  Naseag

  said

  Mites, löytyykö pääkaupunkiseudun alueelta videoista kiinnostuneita ihmisiä? Ihan perus sällejä haussa. Ite ollaan parin kaverin kanssa ihmetelty aihetta ja jotain pientä on tullut mieleen. Parempi vielä, jos löytyisi joku/joitain yhtä epäaktiiveja kuin meikäläiset ;) Saadaan vähän purettua painetta aktiiveilta.

  Jos heräs kutina, niin pistä ihmeessä ketjuun viestiä. Voisi mennä esim. bisselle tai kahville jutskailee ja kattoo, jos saisi jotain räpellettyä kasaan. Joku härö pätkä esimerkiksi, että sais vähän huumoriakin mukaan vastapainoksi vakavalle politikoinnille. Rick Falkvingeä vapaasti lainaten: ”Menkää oluelle, jutelkaa ja pitäkää hauskaa!”

  Projektista sen verran, että kiirettä ei pidetä. Jos löytyy hyvä porukka ja hyvä meininki, niin itsestäänhän nämä menevät. Vähän niin kuin harrasteluna ja hauskanpitona.. Liian vakavasti ei tule hommaa ottaa, eikä asettaa mitään määräaikoja valmiille tuotokselle.

  Sitten sivuten aihetta.. (foorumilta puuttuu niitänäitä -osio) Kavereiden kanssa kelailtiin tilanne, jossa tehdään video ja taustalle laitetaan jostain kumman syystä soimaan Metallican One. Ei siinä mitään, hieno biisi, mutta video halutaan YouTubeen. No seuraavaksihan James Hetfield ja Lars Ulrich kaartavat avolavalla meikäläisten kartanon pihaan ja tulevat kovistelemaan rengasavaimen kanssa.

  No entäs, jos haluan puffaa jossain piraattiaiheisessa videossa Girl Talk -artistin musaa, joka tekee siis loistavia mashuppeja jo olemassa olevasta musasta. Kaveri antaa luvan biisin lainaamiseen, mutta biisissä on heitetty muun mätön joukkoon Metallican Onen kuuluisa riffi taustalle. Joutuuko taas linnoittautumaan sukkahousut päässä kartanon yläkertaan Hetfieldin ja Ulrichin pelossa vai onko väliporras poistanut vastuun loppukäyttäjältä? Syyllistytäänkö siis avunantoon?

  Profiilikuva käyttäjästä Naseag

  Naseag

  said

  Ei olla siis näyttelijöitä etsimässä… kukaan ei innostunut?

  Profiilikuva käyttäjästä ArsKisS

  ArsKisS

  said

  Kyllä kiinnostaa! Ja luulen, että ainakin PK-seudun aktiivit innostuu kanssa jos vähän sohit niitä irkissä. #toiminta kanava piratenetissä lienee hyvä paikka aloittaa.

  Edit: Metallica tais pyörtää anti-piraatti puheensa, mutta Girl talk on joutunut/joutumassa ongelmiin ”piratismistaan”.

  Profiilikuva käyttäjästä ArsKisS

  ArsKisS

  said

  Sunnuntaina 19. heinäkuuta on saunailta Roomankadulla, siellä voitaisiin heittää ideoita tosta videosta. Tarkemmat tiedot kalenterista.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Alueelle ‘Etelä-Suomi’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.

Siirry työkalupalkkiin