Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Piratismista 3,6 milj. euron korvausvaatimukset

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Piratismista 3,6 milj. euron korvausvaatimukset

Tämä aihe sisältää 5 vastaukset, 5 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Lochness Lochness 9 vuotta, 3 kuukautta sitten.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Lochness

  Lochness

  said

  En uskonut viikko sitten että TÄMMÖINEN voi olla mahdollista Suomessa. Siis tuohan on henkilökohtainen vararikko. Minulta meni viimeinenki usko Suomen oikeusjärjestelmään. Hyvät piraattipuoluelaiset nyt on aika toimia. Hän voi olla syylistynyt rikokseen tai ei sen poliisi päättää. Mutta että verenimijä järjestö Teosto yrittää tehdä epäillystä varoittavan esimerkin se on täysin tuomittavaa. En tiedä mitä pitää tehdä. Mutta minä voin ainakin valittaa. Olen vain 16-vuotias nuori joka on kokenut ja kärsinyt paljon enemmän mitä muut nuoret ovat. Minä aion toimia. Minä valitan kuin vanhat mummot, mutta teen sen syystä. Kun yhdestä on tehty esimerkki niin milloin tulevat muut. Tämä on täysin epäinhimmillistä. Nyt pitää toimia ja tehdä mitä itse kukikin pystyy. Tätä varten me piraattipuoluelaiset olemme olemassa. Vastustamme epäkohtia ja korjaamme ne. Tämä on yksi vakavimmista epäkohdista tietotekniikassa mitä on.

  Profiilikuva käyttäjästä SipuliSopuli

  Lochness kirjoitti:
  Quote: Hän voi olla syylistynyt rikokseen tai ei sen poliisi päättää. Mutta että verenimijä järjestö Teosto yrittää tehdä epäillystä varoittavan esimerkin se on täysin tuomittavaa.

  Olethan kiltti ja jätät teoston kirjoittamatta vastikään isolla etukirjaimella, ei ole enää mitään syytä kirjoittaa sitä niin.

  Ja mielestäni meidän pitäisi jonkinlaista mielenosoitusta tai valitusta piraattipuolueen nimissä tehdä.

  Profiilikuva käyttäjästä HMS

  HMS

  said

  Lochness kirjoitti:

  Quote:Minulta meni viimeinenki usko Suomen oikeusjärjestelmään.”
  Oikeusjärjestelmää voi syyttää vasta jos esitetyt vaatimukset menevät läpi, nyt on vielä ihan liian aikaista.

  Quote:Hän voi olla syylistynyt rikokseen tai ei sen poliisi päättää.
  Poliisi tutkii asiaa, mutta ei päätä mitään. Päätökset tehdään tuomioistuimissa (rikos- ja riita-asioissa eri oikeusasteet ovat käräjäoikeus, hovioikeus ja korkein oikeus). Oikeus taas tuomitsee olemassa olevan lainsäädännön mukaan. Yleensä oikeusjärjestelmä toimii moitteettomasti soveltaessaan olemassaolevaa lainsäädäntöä. Ongelmat ovatkin usein lainsäädännöössä, ja sitä kautta lopullinen vastuu on eduskunnalla, joka lakeja säätää. Oikeusjärjestelmää haukutaan usein aiheetta, koska lainsäädäntätyö kuuluu eduskunnalle.

  Profiilikuva käyttäjästä Bitti

  Bitti

  said

  Hankala tilanne. …tosi hankala…

  en ees keksi mitä kirjottaisin …. mut ootteko aatelleet että kovalevyn sisällä on sika tehokkaat mangneetit joista voi rakentaa mangneetti generaattorin ja saat pikku virtaa vaikka känykänlatuuriin … siis kaikki purkamaan turhat vanhat kovalevyt ja muuttaa ne sähköx… ;)

  Profiilikuva käyttäjästä Lochness

  Lochness

  said

  Siis tarkoitin oikeusjärjestelmää henkisenä juttuna. Eli moraali, oikeus jne. Kyllä se poliisi päättää onko henkilö mahdollisesti syylinen, mutta jos homma menee oikeuteen niin se on menoa. Tuskin hänet syyttömäksi todetaan, koska teosto näkee tässä hyvän varoittavan esimerkin. Tuhotaan vaan henkilön elämä ja propaganda on valmis. Ja kyllä mielenosoitus on paikallaan. Tärkeintä on nyt herättää media jotta julkinen keskustelu tulisi tästä asiasta esiin. Julkisella keskustelulla tämä homma voitetaan.
  P.S. Hyvä on teosto kirjoitetaan pienellä eikä ISOLLA. Ymmärrän että teosto ei ole isolla kirjottamisen arvoinen. Vaikka sen voisi ilmentää myös Suomen Gestapolla.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin