Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Poliisille nettivihjejärjestelmä ensi vuonna

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Poliisille nettivihjejärjestelmä ensi vuonna

Tämä aihe sisältää 20 vastaukset, 7 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti Ahto Apajalahti 8 vuotta, 11 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 21)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

  Poliisi on saamassa uusia keinoja internetin valvontaan.
  Lue myös

  Sisäministeriö: Viharikos pitäisi säätää rangaistavaksi

  Sisäministeriön kansliapäällikön Ritva Viljasen mukaan alkuvuodesta otetaan käyttöön niin sanottu Red Button -järjestelmä.

  Red Button on tietokoneen näytöllä oleva painike tai linkki, jonka avulla surffaaja voi vihjata poliisille epäilyttävästä sisällöstä. Nykyisellään vihjeitä voi lähettää sähköpostilla, mikä on huomattavasti työläämpää ja jää siksi varmasti monelta tekemättä.

  Viljanen odottaa järjestelmästä apua myös netissä tapahtuvan viharikollisuuden torjuntaan, joka hänen mukaansa on kasvanut räjähdysmäisesti.

  – Nimettömyys muuttaa asenteita ja puhetyyliä. Normaali lainsäädäntö on voimassa myös verkossa, hän muistuttaa.

  STT

  hä?

  Profiilikuva käyttäjästä Pirate0

  Pirate0

  said

  Tokihan me kaikki autamme poliisi setiä ja tätejä huomaamaan vallanpitäjien vastaiset mielipiteet, oikein urakalla, joohan? :laugh:

  Harmi vain että TOR ei ole yleinen ja nopea mutta uservpn auttaa tässäkin asiassa.

  Profiilikuva käyttäjästä Mikko Kunnari

  Ihan hyvä semmonen vapaaehtoinen systeemi on, jonka avulla on helppo ottaa yhteyttä poliisiin. Kyllä poliiseja netissäkin tarvitaan eivätkä ne voi olla joka paikassa samaan aikaan.
  Omalla koneella linkkiä seuratessa poliisin sivuille anonyymiys lienee kuitenkin kohtalaisen huono vitsi :)

  Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

  Mikko Kunnari kirjoitti:
  Quote:Ihan hyvä semmonen vapaaehtoinen systeemi on, jonka avulla on helppo ottaa yhteyttä poliisiin. Kyllä poliiseja netissäkin tarvitaan eivätkä ne voi olla joka paikassa samaan aikaan.
  Omalla koneella linkkiä seuratessa poliisin sivuille anonyymiys lienee kuitenkin kohtalaisen huono vitsi :)

  Mikko Kunnari tulee erottaa Piraattipuolueesta.

  Eikö poliisin tehtävä olisi tutkia netissä tapahtuvaa oikeaa rikollisuutta, talousrikoksia yms? ei. Mikko Kunnari on sitä mieltä että on tärkeää että eläkeläiset paukuttavat punaista nappia heti kun näkevät sanat neekeri, kannabis tms mitä tahansa epäilyttävää mitä dementoituneet diabetes vaippahousut sattuvat minäkin päivänä pelkäämään.

  Ettekö te ymmärrä, että jos väkivalta poistuu peleistä, leffoista, netistä niin mihinköhän se siirtyy se väkivalta? se vain katoaa pois ihmisistä?

  Mikko Kunnari, mietipä nyt uudestaan pidemmälle näitä järjettömiä trollaukselta haisevia lauseitasi, sinä olet herranjestas sentään Administrator statuksella ja suosit tätä järjestelmää? Niin minä viestistäsi ymmärsin.

  Mikäli Palmulehto ei tätä kuvottavuutta kumoa niin minä äänestän RKP:tä. Kostoksi.

  Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti

  Punaisen napin tehokkuudesta voi toki olla montaa mieltä, mutta ei siinä ole periaatteellisella tasolla mitään vastustettavaa niin kauan kuin se on vapaaehtoinen.

  Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

  Puuhkaja kirjoitti:
  Quote:Punaisen napin tehokkuudesta voi toki olla montaa mieltä, mutta ei siinä ole periaatteellisella tasolla mitään vastustettavaa niin kauan kuin se on vapaaehtoinen.

  Kyllä on torrenttisivustoilla kivaa näiden nappien jälkeen. idiootit.

  Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti

  Tuskinpa monikaan torrent-sivusto ottaa käyttöön punaista nappia.

  Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

  Puuhkaja kirjoitti:
  Quote:Tuskinpa monikaan torrent-sivusto ottaa käyttöön punaista nappia.

  Jaaha? meillä on puoluesihteerinä näin tyhmä mies?
  Eiköhän pistetä ukko vaihtoon sitten.

  Profiilikuva käyttäjästä Naseag

  Naseag

  said

  Quote:pirattimies kirjoitti:
  Jaaha? meillä on puoluesihteerinä näin tyhmä mies?
  Eiköhän pistetä ukko vaihtoon sitten.

  Sinulla kun tuota energiaa näyttää olevan yllin kyllin, niin voisit selkeästi perustaa oman puolueen! Näen kuinka energiasi tuhlaantuu täällä tuulimyllyjä vastaan taistellessa. Olet ensivaikutelmalta erittäin lahjakas ja karismaattinen johtohahmo, jolta löytyy selkeä mielipide asiasta kuin asiasta ja äänien kalastelunkin näytät hanskaavan! Luulisi, että 5000 opetuslasta irtoaa hetkessä noinkin loistavan persoonan mahtavalle agendalle. Sitten vain se kumulatiivinen 10 prossaa joka kuukausi, niin homma on paketissa jo ensi vuoden puolivälissä! Minä ainakin äänestäisin sinua! Ainoa hidaste näyttää olevan tällekin foorumille pesiytyneet ajattelijat, ne perkeleet, jotka itkevät tasa-arvoisen keskustelun perään. Sehän on hölmöjen tapa toimia, ja siis täysin turhaa ajanhukkaa puoluetoiminnassa.

  Mutta älä lannistu toveri, sillä uskon vakaasti, että saat omassa puolueessasi kaikki aloitteet läpi ilman sitä turhaa lätinää ja pakittelua. Rukkaat vain säännöt niin, että puolueen puheenjohtaja, eli sinä, päätät kaikesta, jotta vääräuskoiset valittajat eivät pääsisi sotkemaan nerokasta suunnitelmaasi. Seuraavien vaalien alla naureskelet sitten peruutuspeilistä piraateille ja heidän rajattomalle typeryydelleen. Uskovat demokratiaan, ne hölmöt.

  Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

  Ok piraattipuolue haluaa sensuurinappulat nettiin.
  Vaihtui muuten samantien nyt sitten puolueen kannatus. Äänestän RKP:tä.

  Profiilikuva käyttäjästä OjM

  OjM

  said

  Oikeesti. Tuo punainen nappi ei tule hävittämään sanoja neekeri tai kannabis netistä. Poliiseilla ei ole mitään valtuuksia hävittää sellaisia yhtään mistään. Tuo nappi ei vaikuta sananvapauteen yhtään mitenkään. Se saattaa ehkä jopa vaikuttaa siten että oikeista kunnianloukkauksista ja sellaisesta saatetaan enemmän saada väkeä kiinni. Onko se mielestäsi väärin?

  Ei tuo nappula anna poliisille enempää oikeuksia kuin mitä niillä on. Se ei ole sensuuria. Se ei myöskään ole syyllinen sinun huonoon oloosi. Kerros nyt meille, miten se mielestäsi tulee vaikuttamaan netinkäyttöön ja miksi se on niin paha asia, ehkä joku vaihteeksi jopa kuuntelee jos sinulla on asialliset perustelut.

  Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

  täswsä ainoa perustelu: siellä on jo olemassa nettivihje e-mail osoite. jos sen vertaa ei jaksa nähdä vaivaa tavatessaan netissä jotain ”uhkaavaa” tai ”kamalaa” tekstiä, niin ehkä sitten kannattaa jättää tekemättä se valitus, ehkä sitten ei ollutkaan OIKEASTI niin hemmetin vakavasta asiasta kysymys? ei. pitää saada joku helvetin nappula sinne nettiin että on helpompaa, että voi painaa joka helvetrin asiasta nappulaa jos vähän nyt haiskahtaa kukkahattutädille joku pelko nenään.

  En mä kommentoi enää vittu mitään, pitäkää punaiset nappinne ja tekopyhät ideologianne vapaasta maailmasta.

  Profiilikuva käyttäjästä OjM

  OjM

  said

  Ja sinusta siis se uhkaa sananvapautta, että on olemassa jokin hankalammin käsillä oleva tapa raportoida niistä?

  Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

  Mä venaan mitä se Palmulehto tästä bloggaa. Jos sekin puolustelee tätä REDBUTTON asiaa niin koko puolue on surkea vitsi. tekopyhää paskaa ja liirumlaarum sanahelinää kaikki. Jos nyt aletaan ennen vaaleja jo nöyrtymään tähän kukkahattu paskaan niin se on sitten hyvästit kaikelle muullekin kun nää tyypit JOS nyt edes pääsee EK:hon asti näin typerillä mielipiteillä.

  Pistäkää redbuttoneita netti täyteen niin maailma pelastuu. Se olkoot piraattipuolueen uusi teema vaaleihin.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 21)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin