Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Puolueen syksyn ylimääräinen kokous

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Puolueen syksyn ylimääräinen kokous

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Mikko Kunnari Mikko Kunnari 9 vuotta, 3 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Mikko Kunnari

  Käsittääkseni PP:n ylimääräinen syksyn kokous alkaa lähestyä. Taas tulee mahdollisuus tehdä uusia aloitteita PP:n toiminnan viralliseksi kehittämiseksi. Viime kerralla aloitteita tehtiin aika vähän, ja vielä vähemmän jäsenillä oli kiinnostusta ottaa niihin kantaa. Tämän vuoksi osaa aloitteista ei voitu edes kokouksessa käsitellä.

  Tällä kertaa aloitteilla on mahdollisuus muokata puolueen suuntaviivoja ja toimintaa, jopa sääntöjä, edellistä kertaa enemmän. Viimeksi kannattajakorttikampanja esti suuremmat muutokset.

  Tämän viestin tarkoitus on herätellä ihmisiä näin hyvissä ajoin kehittämään aloitteita ja koittaa herättää jäsenistössä hieman edellistä kertaa enemmän mielenkiintoa niitä kohtaan. Hallitus ei voi yksinään kehittää toimintaa ja vetää suuntaviivoja!

  Ohjeet kokousaloitteiden laatimiseen löytyvät täältä. Ohjeissa on osittain viime kokousta koskevaa tietoa ja päivitetyt ohjeet tulevat myöhemmin.

  Itse aion luoda aloitteet ainakin Piraattipuolueen avoimuudesta (edellisen kokouksen versio) ja verovaroin tuotetun tiedon vapaudesta ja saatavuudesta (esimerkki). Nämä varmaankin tulevat myöhemmin wikiin yhteisesti kehitettäviksi.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin