Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Re: Puolueohjelman muuttaminen

Etusivu Foorumit Työryhmät Tulevaisuusryhmä Re: Puolueohjelman muuttaminen

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Samy Merchi Samy Merchi 7 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
  • Julkaisija
    Viestit
  • Profiilikuva käyttäjästä Samy Merchi

    Mielestäni keskeistä puolueohjelman laajentamisessa pitäisi olla katsanto siihen mitkä asiat äänestäjille yleisesti ovat tärkeitä (esim. EU, talous jne.) ja sitten tästä subsetistä tarkemmin ruotia mitkä ovat sellaisia joissa puolueen sisällä vallitsee keskimääräistä suurempi yhtenäisyys. Puolueohjelmaa on mielestäni hyödytöntä laajentaa suuntiin jotka ovat normiäänestäjälle marginaalisia.

    Itse henkilökohtaisesti kannatan arvoliberaaliutta, sukupuolineutraaliuden lisäämistä, ydinvoimaa (saasteettomin energiamuoto joka toimii Suomen talvessa), vähempää byrokratiaa ja valtion puuttumista yksityisen henkilön asioihin (mm. rakennussäädökset ja lääkelait ovat liian tiukkoja paikoittain), mietojen huumausaineiden (kannabis) laillistamista, tuloerojen kaventamista (progression tiukentamista yläpäästä), puolustusmäärärahojen ja armeijan pienentämistä, fasististen pakko-instituutioiden (Yleisradio, jonka jäsen on pakko olla) hajoittamista ja yleisesti vapauden lisäämistä. Toivon mukaan ainakin joillekin näistä löytyy puoluekentältä kannatusta laajemminkin.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin