Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Rickin puhe

Etusivu Foorumit Arkisto PR-osasto Rickin puhe

Tämä aihe sisältää 12 vastaukset, 7 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Naseag Naseag 9 vuotta, 9 kuukautta sitten.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Naseag

  Naseag

  said

  Aloitan Rickin puheella. Mitäs tuohon perustuskokouksesta kaapattuun puheeseen olisi hyvä saada? Alkuun tapahtuman nimi, aika, paikka, puhujan nimi sekä titteli ja osoite piraattipuolue.fi? Loppuun sitten pelkkä osoite? Video kestää melkein puolitoista tuntia, joten siitä voisi joku koostaa hiukan, kun saadaan koko paketti pihalle.

  Entä löytyykö ihmisiä, jotka olisivat valmiita tekstittämään tuon puheen? Itselläni on kova hoppu lopputyön kanssa ja aika todellakin on kortilla. Jeesaisi kovasti meikäläistä ja auttaisi kummasti videon levitystä. Kaikki eivät kuitenkaan ymmärrä englantia, mutta haluavat varmasti kuulla, että mitä pääpiraatilla oli sanottavana.

  Mikäli mitään erikoista ei tule, koitan viikonloppuna saada pätkän kasaan. Kauanhan tuossa ei mene, muttan kun en ole kokouksen jälkeen oikein kotona päässyt aikaa viettämään.

  Profiilikuva käyttäjästä MrHUU

  MrHUU

  said

  Varmaan täyspitkä ja pätkitty versio puheesta olisi hyvä olla olemassa. Ensimmäinen olisi helppo tehdä, mutta tekstityksen kanssa olisi sitten enemmän tehtävää, jota voisi tosin hyödyntää pätkittävää versiota tehtäessä.

  Profiilikuva käyttäjästä Gagis

  Gagis

  said

  Mulla on tekstityshommat hyvin hanskassa, jos jonkin version alan ohjelmista löydän enää mistään.

  Profiilikuva käyttäjästä Kaj Sotala

  Kaj Sotala

  said

  Tee ensin tekstittämätön versio ja laita nettiin – valtaosa ymmärtänee enkkua kuitenkin, ei kannata tekstien vuoksi sitä sen julkaisua hidastaa. Joku voi sitten erikseen tuunata version jossa ne ovat mukana.

  Profiilikuva käyttäjästä Kaj Sotala

  Kaj Sotala

  said

  Mikäs (Rickin ja Kyuun) puheen tilanne on? Voidaanko saada ne nettiin vähitellen? :)

  Profiilikuva käyttäjästä Scoffa

  Scoffa

  said

  Ne voisi olla kiinnostavia jo ihan paikallaolleillekkin, itsekkin jouduin järjestelysyistä pienen matkaa olemaan molemmista poissa.

  Profiilikuva käyttäjästä whatc

  whatc

  said

  Onkohan tämän suhteen tapahtunut mitään edistystä?

  (muuten noissa youtube pätkissä tulee äänet aika hiljaisella)

  Profiilikuva käyttäjästä Naseag

  Naseag

  said

  Naseag kirjoitti:
  Quote:Kauanhan tuossa ei mene, mutta kun en ole kokouksen jälkeen oikein kotona päässyt aikaa viettämään.

  Joo-o. Siitä se sitten lähti. Vuosi meni matalalennossa ja nyt ollaan onneksi taas, jos ei kotona niin edes samassa kaupungissa kuin koti.. :) Olen erittäin pahoillani, että jäi tämä video saamatta, mutta niin moni muu asia iski edelle. Yritin saada muuta kautta nauhat jakoon, mutta meni sitten ihmettelyksi, eikä siitä oikein tullut mitään. Kerpele, olisi pitänyt vaan antaa ne kassut Hiltusen Matille siellä perustuskokouksessa ;) Saitte varmaan kuitenkin sen toisen kameran HD-materiaalin jakoon jengille? Mehän sovittiin silloin, että toinen paukuttaa HD:ta ja toinen SD:tä ja meikäläisillä oli siis tuo normilaatuinen.

  Fiilistelin tuossa juuri pätkää ja on kyllä niin väkevää settiä, että jos joku haluaa fiilistellä uudestaan, niin liitteenä pitäisi olla torrentti. Tällä kellonlyömällä jako tulee muijafrendin läppäriltä, joka on jonkun hikisen adsl-letkun päässä, mutta huomenna tulee jo pari konetta jeesaamaan jakoa omani mukaan lukien, joten eiköhän se siitä ajan kanssa!

  Täytyy yrittää sovittaa syntejä petraamalla noiden kannattajakorttien kanssa! Riman ei luulisi ainakaan olevan kovin korkealla edellisen suorituksen jäljiltä.. :P [file name=PP_Rick_Falkvinge_Tre_24052008.torrent size=11140]http://www.piraattipuolue.fi/images/fbfiles/files/PP_Rick_Falkvinge_Tre_24052008.torrent[/file]

  EDIT: Arvostan kaikkea seedausapua!

  Profiilikuva käyttäjästä Naseag

  Naseag

  said

  Meikäläisellä ei ole tunnareita piratebayhin, eikä tuo rekkaus näytä toimivan. Voisiko joku, jolla on tunnarit, lisätä torrentin sinne?

  Profiilikuva käyttäjästä Naseag

  Naseag

  said

  Mikko Kunnari kirjoitti:
  Quote:Hoidetaan.

  Tattista! Ko. torrentti löytyy siis TPB:n lisäksi myös mininovasta ja isohuntista. Linkkiä on viskottu piraattiliiton foorumille ja kaveri kävi laittamassa sen myös piratpartien foorumille, jos naapurustoa sattuisi kiinnostamaan heidän oman kansallisikonin puhe. Eiköhän tällä taas pari henkeä tavoiteta. Heti kättelyssä on kuitenkin näkyvissä piraattipuolueen osoite. Hymyilyttää, kun vieläkin toitotellaan internetin syövereissä, että Suomeenkin tarvittaisiin oma piraattipuolue.

  Vuzen mukaan 24 kopiota ladattu, mutta eihän tämä meikäläisen kone tietysti kaikkea näe. Mukavaa, että kuitenkin jollekin kelvannu ja kiitoksia seedausavusta. Päivällä paukuteltiin jo megan tahdissa!:)

  Profiilikuva käyttäjästä Naseag

  Naseag

  said

  Olisiko joku, joka kehtaisi tehtailla tuosta youtube-videon? Videossa on kuitenkin melko selkeästi homman abc kasattuna ja kaikilla eivät nuo torrentit pysy lapasessa. Voisi olla hyvä intro-pätkä asiasta kiinnostuneelle ja siihen alkuunhan voisi vaihtaa vaikka uuden tekstin, joka kuvastaisi videon tarkoitusta paremmin. Katselija voisi sitten videon jälkeen syventyä foorumien avulla aiheeseen/toimintaan.

  Mitens muuten se HD-kameran matsku, onko jollakin se vielä ripattuna kovolla? Vois pistää jakoon, jos siinä näkyisi paree nuo powerpointtien tekstit. Samoin, videoihin olisi varmaan mukava saada tekstitys, niin löydettäisiin uusia katsojaryhmiä. Eihän näillä kiire, mutta hienoa, jos joku jaksaa ottaa projektiksi! B)

  Itse ajateltiin kaveriporukalla alkaa väsäämään uutta klippiä, mutta tällä kertaa ajan kanssa. Katsellaan sitten tarkemmin, kun alkaa kupletin juoni valmistua. Jos jollakin muhii ideoita, niin mielellään lisättäisiin ajatusmyssyyn.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)

Alueelle ‘PR-osasto’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.

Siirry työkalupalkkiin