Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

ruuhkamaksut ja Kannabis

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta ruuhkamaksut ja Kannabis

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 4 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Topi Topi 8 vuotta sitten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Teemu Kokkonen

  Olisin kiitollinen jos saisin kannan ottoa kyseiseen asiaan. kuten Ruuhkamaksut ja autoilun seuranta missä on yksilö vapauden rajat? valtion kassa taitaa huutaa tyhjyyttä, korjattaisiinkin tämä tien käytön ja yksilö vapauden vieminen esimerkiksi laillistamalla kannabis ja ALV:ksi se 23%, joka tulisi valtiolle alkon hyllyillyiltä k-21. En usko käyttäjä määrän juurikaan muuttuvan, tai itse käytön määrän.pieni hetkellinen nousu siinä voisi olla mutta se tasaantuisi. rohkeita laki alotteita! saatte varmasti kannattaja kuntaa.

  Profiilikuva käyttäjästä Ruuhijarvi

  Ruuhijarvi

  said

  Ruuhkamaksuista Piraattipuolue on kiinnostunut yksityisyydensuojan näkökulmasta, ja vastustaakin ainakin sateliittiseurantaan perustuvaa ruuhkamaksua.

  Sen sijaan kannabiksen käyttöön puolueella ei ole mitään yhteistä kantaa, mutta uskaltaisin väittää, että esimerkiksi puolueen eduskuntavaaliehdokkaista (itse kannatan, olen ehdolla Varsinais-Suomesta) yli puolet kannattaa ainakin kannabiksen päihdekäytön laillistamista jossain muodossa – esimerkiksi kotikasvatuksen sallimisella tai säädellyn ja verotetun myynnin aloittamisella. Meillä ehdokkailla on myös työnalla kieltolakivastainen julkilausuma, johon kerätään siis niiden ehdokkaiden nimet, jotka kokevat nykyisen kieltolakipohjaisen päihdepolitiikan ongelmallisena.

  Oman kirjoitukseni ruuhkamaksuista voit lukea täältä: http://ruuhijarvi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/58352-ehdoton-ei-sateliittivalvonnalle

  Itse kannatan kaikkien huumeiden dekriminalisointia ja mahdollisesti myös hallittua myyntiä, koska koen kieltolait toimimattomiksi ja haitallisiksi. Aihetta koskevan kirjoitukseni voit lukea täältä: http://ruuhijarvi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/53924-kaikki-huumeet-on-laillistettava

  //Muiden piraattien huumeaiheisia kirjoituksia:

  http://ahtoapajalahti.puheenvuoro.uusisuomi.fi/57080-suomi-on-huumepolitiikan-takapajula
  http://horsmalahti.puheenvuoro.uusisuomi.fi/47227-huumeiden-kieltolaki-ei-toimi
  http://hautakangas.puheenvuoro.uusisuomi.fi/51897-kieltolaki-huumekauppiaan-laakepatentti
  http://liljat.fi/2010/11/pahat-narkkarit-ja-paljon-vaiettu-ganja/

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Teemu Kokkonen kirjoitti:
  Quote:kuten Ruuhkamaksut ja autoilun seuranta missä on yksilö vapauden rajat?

  Puolueella ei ole kantaa, mutta kun tekniikka mahdollistaa katujen käytön metrikohtaisen laskutuksen kellonajan mukaan niin eiköhän oikeisto ehdota tiesosialismista luopumista ja katujen yksityistämistä, kun niiden käyttäjien laskuttaminen on tullut teknisesti mahdolliseksi. Toisessa vaakakupissa oikeistolla painaa autokauppiaat.

  Quote:valtion kassa taitaa huutaa tyhjyyttä,

  Huhupuheita. Valtiolla on rahaa niin että niitä hävettää.

  Quote:laillistamalla kannabis ja ALV:ksi se 23%

  Tulossa, mutta en tiedä minä vuonna. Kannabisyhdistyksellä on aika järkevä kanta, mutta eiköhän sieltä eduskunnasta tule aikanaan valitettavasti jotain vähemmän järkevää ulos.

  Quote: saatte varmasti kannattaja kuntaa.

  Jo 3 muuta porukkaa kannattaa kannabiksen vapauttamista. Yleinen asenne on selvästi muuttunut myönteisemmäksi niin että tämä voisi mennä läpi.

  Poliisi tietysti vastustaa, kun nämä kannabiksen kasvattelijat taitavat sittenkin olla siistejä tapauksia verrattuna mm. kovempien huumeiden välittäjiin. Laiskuuksissaan poliisi tahtoo siistejä sisähommia ja siistejä rikollisia.

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Ruuhijärvi kirjoitti:
  Quote:Itse kannatan kaikkien huumeiden dekriminalisointia ja mahdollisesti myös hallittua myyntiä, koska koen kieltolait toimimattomiksi ja haitallisiksi.

  Minä taas haluan minimoida ruumiiden määrät. Kun huumekuolemia on vähän niin kieltolaki toimii. Kun ruumiita tulee paljon niin Portugalin tyylinen liberalisointi vähentää ruumiiden määriä.

  Kun itse joutuu käymään muutaman kerran hautajaisissa niin asioiden suhteet asettuvat paikalleen.

  Kovien huumeiden hallittua myyntiä kokeiltiin rajoitetusti Amsterdamissa. Siitä kokeilusta tuli selkeitä tuloksia eli se meni päin helvettiä.

  Profiilikuva käyttäjästä Topi

  Topi

  said

  Kovat huumeet on kyllä syystä kiellettyä, kannabis on listalla väärinymmärrettynä ja demonisoimisen historian vuoksi. Jos haluaa kuolla yliannostukseen, on kannabista pössyteltävä yli 21 kiloa.

  Kannabiksen dekriminalisointi vie rikollisryhmältä pohjan pois bisnekseltä ja vähentää takuulla vielä entisestään huumekuolemia lähes nollaan. Koska olihan viinan kieltolaki todettu epäonnistuneeksi, kun salakuljettajat toivat pontikkaa ja muuta epämääräisiä viinaa pimeille markkinoille. Kun se kieltolaki kumottiin, salakuljettajien määrä ja siinä olevat bisnekset romahtivat minimiin ja teki salakuljetuksesta kannattamattoman.

  Alkoholi on hermomyrkky ja tuhoaa monesta syystä elimistöä. Kannabiksella taas vaikutus on se, että se lamaannuttaa hermostoa muttei tuhoa. Ei ole mitään osoitusta, että se olisi myrkyllinen.

  Ajatellaan skenaariota:
  Joku diileri on täysin vieras ja tarjoaa kannabista siihen summaan ja jakelu toimii sen ajan. Sitten sama uhri kysyy kannabista ja diileri valehtelee ”Sori, ei nyt oo kannabista mutta tätä kannattaa käyttää (kova huume). Ei siihen jää koukkuun, usko pois, minäkin käytän ja katso minua olenko riippuvainen?” Diileri ei varmaan ole käyttänyt kovia aineita vaan koittaa saada uhrinsa koukkuun ja saada rahaa ja näin rikollisverkko hyötyy bisneksestä. Muutenkin ei ikinä voi tietää mitä sen kannabispaskan joukkoon on mahdollisesti sekoitettu.

  Kotikasvatuksella voi olla täysin varma, että kannabis on puhdasta ja voi turvallisin mielin käyttää pössyttelyyn ja jos ei pössyttelyä halua, niin leivontaan ja ruokaan.

  Miksiköhän täällä Suomessa käytetään leivonnassa unikonsiemeniä makua antamaan ja muskottipähkinää on saatavilla kaupoissa ja suurella määrällä saa itsensä päihtymistilaan ja nämä laillisia?

  Propaganda-koneisto vaan jyllää ja levittelee kyseenalaisia juttuja ”puolueettomista” tutkimustuloksista.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin