Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

 • Profiilikuva käyttäjälle Ahto Apajalahti
  aktiivinen 21 tuntia, 28 minuuttia sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle Daryl Morgan
  aktiivinen 1 kuukausi, 3 viikkoa sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle idealrobe.fr
  aktiivinen 2 kuukautta, 1 viikko sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle admin
  aktiivinen 5 kuukautta, 2 viikkoa sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle Ari-Martti Hopiavuori
  aktiivinen 5 kuukautta, 2 viikkoa sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle Yaamboo
  aktiivinen 11 kuukautta, 2 viikkoa sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle proffa
  aktiivinen 11 kuukautta, 4 viikkoa sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle Topi
  aktiivinen 1 vuosi, 1 kuukausi sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle jessejarvi
  aktiivinen 1 vuosi, 2 kuukautta sitten

Sika kallista

Tämä aihe sisältää 11 vastaukset, 5 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä pirattimies pirattimies 8 vuotta, 11 kuukautta sitten.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä OSQ

  OSQ

  said

  Verorahoilla lihakauppaa. Suomalainen maan tapa hoitaa ilmastotalkoita. :sick: Terveisiä köpikseen.
  Maa- ja metsätalousministeriö on myöntänyt suuria summia sianlihan tuottajille alan julkisen kuvan kiillottamiseksi. Kansa keskustelee aiheesta.

  http://atuubi.yle.fi/keskustelu/id-2005852

  lisäys: A-Studio Uusinta torstaisin klo 12.25 ajankohtaista aiheesta.

  Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

  Katsoin sen a-talkin muutama päivä sitten ja pahaa teki katsella.

  Todella sikamaista toimintaa. Ja sika-anttila kehtaa kehua miten EU vaatimus oli muistaakseni 0.63 neliömetriä per sika ja suomessa on ruhtinaalliset 0.9 neliömetriä per 100kg aikuinen sika.
  Se on liian vähän, se on kidutusta ja rääkkäystä noin älykkäälle eläimelle kuin sikakin on.
  En syö sikaa. En pidä sen mausta tai rakenteesta, se on kuivaa ja huonoa lihaa muutenkin pääasiassa. Grillattu sianpihvi jää hampaiden väliin ja sen ihrakin maistuu iljettävälle.

  Nykyisin olen siirtynyt paljolti soijapitoiseen ruokaan ihan hinnan ja terveyden vuoksi, siinä on yli 50% proteiineja. Käytän kuntosaliharjoittelun yhteydessä myös heraproteiinivalmisteita ja otan kalanmaksaöljyä 2-3 kapselia päivittäin. Vitamiinejakin syön pillereinä, koska vihannespuoli jää niin vähiin yleensä.

  Terveelliseen elämään ei tarvita mitään sianlihaa. Nautaa tulee joskus syötyä, toivottavasti niillä nyt menisi edes vähän paremmin tässä läpimädässä, ahneessa korruptoituneessa valtiossamme.

  Suomi on sisältäpäin ahneen sukuopolven mädännyttämä EU:n pieni agraari-osavaltio.

  Sian syöjästä tulee mieleen joku degeneroitunut pönäkkä alkoholisti. olet mitä syöt.

  hah kuulostan lähes joltain muslimilta ;D trust me olen 100% ateisti syntymästä kuolemaani.

  Profiilikuva käyttäjästä Mikko Kunnari

  ”Suomi on sisältäpäin ahneen sukuopolven mädännyttämä EU:n pieni agraari-osavaltio.”

  Eikös Suomessa ollut nimen omaan paremmin asiat, kuin mitä EU vaatii? Tuohan on EU:n ongelma, eikä Suomen ongelma. Kilpailukyvyn takia ei voi ihan hirveästi toimia tiukemmilla rajoituksilla, kuin mitä muut tekee. Halukkuutta toimia kuitenkin Suomesta nimen omaan löytyy, joten kyllä näkisin Suomen tässä asiassa nimen omaan edistyksellisenä maana.

  En kannata kuitenkaan mainoskampanjan käymistä veronmaksajien rahoilla. Mieluummin oltaisiin nekin rahat käytetty ylimääräisiin neliöihin possuille.

  Profiilikuva käyttäjästä OSQ

  OSQ

  said

  ”Eikös Suomessa ollut nimen omaan paremmin asiat, kuin mitä EU vaatii?”
  Jos virkamiehiä uskoo, niin elämme paratiisissa. Uskommeko virkamiehiä silloin kun asiaan ei olla perehdytty. Sehän on nykyisen politiikan sudenkuoppa.

  Kun suuryrityksiä tuetaan verorahoin ja pien yrittäjiä vainotaan verorahoin (virkamiespainostuksella) syntyy käytännön monopoleja joista ei ole hyötyä kenellekkään, paitsi tietysti monopolin pyörittäjille. Tässä tapauksessa ei tarvitse vertailupintaa hakea kaukaa. Löytyy ihan naapurista missä luomulihaa kasvattava lammasfarmari koki elämänsä järkytyksen, josta ei ole koko perhe toipunut. Taustalla on samat monoplit. Korvamerkinnöistä johon virkamiehet vetosivat oli kysymys keskeneräisestä tuomioistumessa olevasta keisistä, missä tilallinen vaati lupaa ”norjalaisille” korvamerkaille jotka eivät repeydy ulkona laiduntavilta eläimiltä. Korvamerkintä selitys on täysin valheellinen.

  http://yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=4&ag=28&t=501&a=4445

  Sama lihateollisuus saa vuosittaista ”markkinointitukea” verorahoista.

  http://areena.yle.fi/ohjelma/A-studio

  Profiilikuva käyttäjästä OSQ

  OSQ

  said

  Hallituskin julistaa lähiruoka asiaa mediassa ja käytännön päätöksissä toimii teollisuutta tukien. Suomalaiseksai tuotteeksi hyväksytään 100% ulkomaisista raaka-aineista tehty tuote, kun se on suometettu jossain laitoksessa purkkiin ja pakettiin. Siitä tulee Äitien valmistamaa ruokaa jonka mainoskulut kuittaa järkivihreä työväenpuolue. Olisikohan sanahelinän totuudenmukaisuuksia aika päivittää? Ennen oli demarit ja metalliteollisuus joita komppasi keskusta ja metsä/maa teollisuus, nyt on tietoyhteiskuntavihollinen patenttikokoomus ja pörssi ja järkiturkoosi vihreät, joiden tekemisistä minä ainakaan en enää ota selvää. Keskusta sikailee Anttilan tahtiin Kekkostellen niinkuin aina. Laivan valtausta kaivataan!

  Profiilikuva käyttäjästä whiic

  whiic

  said

  pirattimies: ”se on kidutusta ja rääkkäystä noin älykkäälle eläimelle kuin sikakin on. — Sian syöjästä tulee mieleen joku degeneroitunut pönäkkä alkoholisti. olet mitä syöt.”

  Miksi totaalikieltäytyjät ovat noin idiootteja sinun tavoin? Kyllä minä olisin mielummin niinkin viisas eläin kuin sika on kuin että olisin soijapapu. Mikä ääliö on keksinyt argumentin mainostaa vihanneksia sianlihan yli haukkumalla siansyöjiä sioiksi? Oletko vihannes, koomassa, vai vaan muuten sikaa tyhmempi otus? Vai oletko kannibaali?

  Tiedätkö mikä minulle tulee mieleen vegaanista/vegetaristista? Ne anokresiset likat yläaste ja lukioajoilta. Lautasella ehkä näkkileipä ja kaksi salaatinlehteä. Siinä oli koulutkin huolissaan, että millä ihmeellä ne saisi pakotettua syömään jotakin, mutta minkäs sille tekee, jos ne menisi vaikka oksentelemaan vatsalaukun tyhjäksi syömisen jälkeen.

  Alkoholistikin elää terveellisempää elämää.

  Tosin kouluruoan kehittäjänerot pitäisi nekin vähintään ampua saunan takana. Mikä helvetin kasvisruokavaihtoehto olisi syödä pelkkää salaattilisuketta ja näkkileipää? Mikä helvetti siinäkin on, että kasvisruoka ymmärretään aina porkkanaksi? Juurikin mainitut soijatuotteet ovat välttämätön osa kasvisdieettiä, koska proteiiniton ravinto todellakin TEKEE ihmisistä vihanneksia: aivosolujen kehittyminen vaatiin runsasproteiinista ruokaa. Eli jossakin ne kasvisruokaidiootit olivat oikeassa: he tunnistivat itsensä vihanneksiksi ja päättivät haukkua itseään viisaammat sioiksi.

  Mikko Kunnari: ”Eikös Suomessa ollut nimen omaan paremmin asiat, kuin mitä EU vaatii?”
  OSQ: ”Jos virkamiehiä uskoo, niin elämme paratiisissa. Uskommeko virkamiehiä silloin kun asiaan ei olla perehdytty.”

  Vika on siinä, että olemassaolevia sääntöjä ei noudateta – ei niinkään siinä, että säännöt ovat liian löysät, kuten viherpiipertäjät uskottelevat asioiden olevan.

  Viherpiipertäjien vastaus epicfailaavaan valvontaan (liian harva valvonta ennakkovaroituksella) on samanlainen kuin Tiehallinnolla ja Liikenneturvalla: kun joku ajaa ylinopeutta, lasketaan nopeusrajoitusta! Kun joku ajaa räkäkännissä, ehdetetaan nollatoleranssia!

  Viherpiiperryksestä puuttuu kaikki suhteellisuudentaju. Ehdotus Onnellisen sian lihasta saa minun kannatukseni: vapaaehtoisesti väljemmissä tiloissa pahnoilla kasvatetuista voisi maksaa hieman ylimääräistä (muutenkin suomalaisen sianlihan kannattaa brändäytyä koska on perusmuodossaankin eettisempää kuin muu eurooppalainen). Mutta mitä tekee viherpiipertäjät:
  – toinen puoli (se huomattavasti fiksumpi) sanoo, että hyvä idea, mutta henkilökohtaisesti hän ei ole valmis maksamaan ylimääräistä, koska ei syö ikinä lihaa
  – toinen puoli sanoo, että kaikki liha pitäisi olla onnellisen sian lihaa ja kuluttajalla ei tule olla oikeutta ostaa perussianlihaa, joka on ”vain” 50% EU:n vaatimukset ylittävä. Hyvä sitä on vaatia, kun tämäkin puoli viherpiipertäjistä sanoo avoimesti, että ei syö ikinä lihaa – eivät siis itse osallistuisi kustannuksiin joita ehdottavat pakollisiksi.

  Sitten kun tältä vähemmän fiksulta ekofanaatikkosiiveltä vielä kysyy, mikä olisi pinta-ala joka hänelle riittäisi, jotta toiminta olisi hänen mielestä eettistä: vastausta ei saa. Siis kaikki liha (johon ekofanaatikko ei koskisi kuitenkaan) pitäisi tuottaa äärimmäisen tiukoin säännöin ja vaikka tilaa olisi yli 10 neliömetriä sikaa kohden niin he siltikin varaavat oikeuden osoittaa mieltänsä siitäkin asiasta. He ovat avoimesti kyltymättömiä. Vastausta siihen mikä on tarpeeksi, ei saa. Vastaus mitä he haluavat, on että lihateollisuus kielletään kokonaan.

  Jos haluatte säilyttää vapautenne, sanotte pitkän PRRRRRRR-äänen ajatuksille tiukentaa perussianlihan kriteereitä Suomessa, sillä näille ekoterroristeille ei pidä antaa lainkaan periksi. Mitä meidän kannattaisi tehdä, olisi pyrkiä ajamaan EU:lle tiukempia sääntöjä, esimerkiksi, jotta 0,63 neliömetrin vaatimus nostettaisiin Suomessa jo käyttöön olevaan 0,9 neliömetriin. Tämä tiukennus parantaisi kotimaisen sianlihan kilpailukykyä.

  Lisäksi Onnellisen sian liha on kannatettava asia. Kiinnostuneita farmeja taatusti löytyy. Vika on suurien ruokakauppaketjujen nihkeydessä ja liian tiukoissa puhtausvaatimuksissa teurastamoilla: kun luomuliha ei eettisyydestään huolimatta välttämättä täytä kaikkia teollislihan ”laatu”vaatimuksia ja samalla teurastamolla ei saa edes käsitellä standardoimatonta lihaa. En tiedä tosin koskeeko se luomutilaa, mutta se koskee ainakin ”ultra-luomuruokaa”: riistaruokaa eli todella vapaasti kasvanutta. Miettikää vaan kuinka vaikeaa Suomesta on tänä päivänä löytää esim. savustamo hirvenlihalle.

  Ongelmat nykytilassa:
  – huono nykyisten (EU-sääntöjä tiukempien) sääntöjen valvonta: aikaväli ja ennakkovaroitukset tarkastuksista
  – eläinsuojelusäädökset ovat vain välttävät (mutta ei suinkaan ala-arvoiset), mutta ruoan puhtaudesta (eli ihmisiin kohdistuvasta vaarasta) ollaan liiankin tarkkoja ja tämä haittaa eettisen ruuan saatavuutta sillä pientuotannolle sertifioinnit eivät ole mahdollista. Voiko riistalihaa edes tuottaa sertifioidusti, kun ne syövät metsän kasvustoa valvomattomassa ympäristössä?
  – vapaaehtoinen Onnellisen eläimen liha puuttuu.

  PS. Lisättäköön, että tuomitsen tuon valtion myöntämän rahan sikateollisuuden itse likaamansa imagon kiillottamiseksi. Valtion olisi pitänyt käyttää se raha ennemmin jonkin muuhun tarkoitukseen, esimerkiksi ylimääräisiin valvontatarkastuksiin sikatiloilla. Paras tapa sikateollisuudelle puhdistaa maineensa olisi, jos sikateollisuus kestäisi visiitin kameran kanssa, eli että edes niitä nykyisiä sääntöjä noudatettaisiin. 0,9 neliömetriä on nykyisessä kilpailutilanteessa jo riittävästi kotimaista sikateollisuuden kilpailukykyä rasittava että siitä ei paranisi kauhistella, mutta ne mätänevät sianruhot eivät kuulu elävien sikojen karsinoihin, prkl. Pitäisi tuommoinen sikalan omistaja hirttää saparosta sikalan kattoon haisemaan.

  Profiilikuva käyttäjästä whiic

  whiic

  said

  Ymmärrän, että kuvat sikaloilta järkyttää, mutta suosittelen silti tuntemaan liittolaisesi. Animaliat ja muut eläinoikeusjärjestöt ovat ekoterrorismin tukijoita. He eivät halua kohtuutta, eikä parempia lihatalouden tuotantomuotoja. Kun he keskustelevat ajankohtaisohjelmassa, he kiertävät suoranaisen valehtelun puhuvalla ”eläinten eettisestä kohtelusta” ja yrittävät välttää sitä, että heille ainut eettinen kohtelu on koko lihatalouden täydellinen kieltäminen (luomu-tuotannot mukaanlukien).

  Turkisteollisuuden vastamainos

  Samat henkilöt ne ovat lihateollisuudenkin kimpussa. Ja kyllä turkisteollisuuskin on selvillä, että he eivät ole ainut teollisuuden ala, joka halutaan samojen aktivistiryhmien toimesta ajaa alas poliittisin sekä ekoterroristisin keinoin.

  Huomattavaa myös on, että nämä samat henkilöt katsovat auttavansa eläimiä, kun vapauttavat tarhassa kasvatettuja minkkejä luontoon, jossa nämä tuhoavat pieneliöstöä aikansa kuollen siitä huolimatta nälkään. Voivatko he muka olla eläinten kärsimyksen asiantuntijataho?

  Villa, nahka, maito. Luopuisitteko niistäkin? Turkikset ovat jo uhanalaisia, lihaakin vastustetaan jo. Eikö tässä ole trendi? Totta kai on. Jos Animalia katsoo saavuttaneensa tavoitteet turkismarkkinoilla jo, on aikaa siirtää painoa seuraaville asioille, jotka halutaan kieltää. Tällä tavoin totalitarismia on hyvä ajaa: yksi asia kerrallaan niin ei synny suurta meteliä mihin asti aiotaan kieltojen lisäämistä jatkaa. Keskustelu yksityiskohdan ulkopuolelta on haitaksi kaikkien asioiden totaalikieltoa ajaville ekofanaatikoille.

  Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

  Aika dorkaa verrata sian tai lehmännahasta tehtyjä kenkiä johonkin minkkiturkkiin.
  Mitäs sille minkin loppuruumiille tehtiin? hä?
  Ei voi verrata.
  Lampaan villaa voi verrata minkin nahkaan?
  Kyllä huomaa että joku logiikka-reikä on aika black-hole luokkaa sielläpäässä.

  Profiilikuva käyttäjästä whiic

  whiic

  said

  Siitä huolimatta eräät haluavat kieltää sianlihan tuotannon. Luuletko, että on siannahkaa ilman sianlihaa? Ja sama on naudannahan kanssa. Maidon kanssa. Lampaan villaa ei ole ilman lampaankasvatusta.

  Turkisteollisuutta paljon ulkomailla kielletään tälläkin hetkellä, ja se on sikateollisuutta(kin) heikommalla julkisessa eettisessä mielikuvassa. Turkisteollisuuden tappaminen poliittisesti tai ekoterrorismilla voi olla mahdollista. Ei siinä paljoa turkistarhaaja mahda, kun toiset tulevat tuhoamaan elinkeinon omankädenoikeudella. Jos valtio vielä haluaa säilyttää työpaikat alalla, niin vaarana voi olla, että EU tekee taas yhden järjettömän direktiivin tai asetuksen, joka yliajaa kansallisen päätösvallan.

  Sikateollisuus ei tule kuolemaan vaikka on selvää, että se on ekoterroristien seuraava kohde turkistarhauksen tuhoamisen jälkeen, jos niin pääsee tapahtumaan että turkistarhaus kiellettäisiin tai tehtäisiin terrorismilla kannattamattomaksi. Kun ei päästetä enää minkkejä luontoon, ne pistävät rautanauloja sikojen ruokakaukaloihin tai saastuttavat teuraslihan salmonellalla tai…

  …mutta sikateollisuus ei siihen kuole. Suomalainen sikateollisuus ehkä, sillä katteet ovat matalemmat kuin turkisteollisuudessa (koska kilpailu on kovempaa sikojen kanssa, ja suomalainen teollisuus tiukemmin säädelty kuin ulkomainen). Ekoterroristit voisivat siis näinollen saada ulkomaisen sianlihan osuuden kaupan hyllyllä kasvamaan, ja sikojen kärsimyksen sen myötä. En ihmettelisi, jos he eivät itse ole tulleet tätä ajatelleeksi. He eivät tapaa ajatella asioita loppuun asti.

  Profiilikuva käyttäjästä whiic

  whiic

  said

  Ja ennen kuin sanot ”ei voi verrata” minulle, voisit sanoa samaa kettutytöille ja muille viherhipeille. PETA (People for Ethical Treatment of Animasl) on mm. ottanut esille lehmänmaidon korvaamisen äidinmaidolla.

  http://www.hs.fi/artikkeli/Eläinsuojelujärjestö+lehmänmaidon+voisi+korvata+äidinmaidolla/1135251554819

  Eli aikamoinen määrä tarvittaisiin imettäjiä… lypsettäviä ihmisnaaraita. Olisiko imettäjä taas ammatti siinä missä oli ehkä joskus sata vuotta takaperin ja sitä ennen? Ottaen huomioon ihmisen matalemman maidontuotantokyvyn ja elintarviketeollisuuden puhtausvaatimukset, täytyisi varmaan käydä työpaikalla imetettävänä, jotta maito saadaan tuoreena elintarviketeollisuudelle. Siinä sitä autolla päivittäin tehtaalle kahvikupillista maitoa luovuttamaan.

  Ja jotta Suomen maidonkysyntä katettaisiin täytyisi kaikki porvariäiditkin saada äitiyslomallaan luovuttamaan rintamaitoa, niin nololta kuin se tuntuisikin. Lypsettävänä käyminen voisi tosin olla palkaton kansalaisvelvollisuus naisille siinä missä armeija miehille…

  …vai tunnustetaanko rehellisesti, että ihmismaidosta ei ole korvaajaksi eläinmaidolle, ja että ihmismaitovaihtoehto tulisi lähinnä säilyttää vauvoille, allergisille ja fetisisteille?

  Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

  Jaahas.
  Anime-Wannabe-Paris-Hiltonin loogiset jatkumot #2
  Ei pysty mitään muuta suoltamaan takaisin tuohon oksennukseesi kuin vastaavaa sontaa takaisin. En kertakaikkiaan pysty.
  Sun vasta-argumentointi naisten pakko-armeijaankin on varmasti joku imetys-synnytys kombinaatio, en yhtään yllättyisi siitäkään. No, idioottien kanssa on mahdotonta taistella, sanoi jo eläköitynyt hitsaajaystäväni kauan sitten. Oppi pitää edelleenkin paikkaansa.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin