Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Sukellus piraattiverkkoon

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Sukellus piraattiverkkoon

Tämä aihe sisältää 6 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä snowballschance snowballschance 7 vuotta, 10 kuukautta sitten.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Letesgubbe

  Letesgubbe

  said

  Bloggaaja/konsultti selvittelee:
  ”Poliittiset piraatit ovat jälleen aktivoituneet. Tuoreen Tietokoneen uutisen mukaan Anonymous-ryhmänimimerkin taakse piiloutuvat piraatit ovat ottaneet aseekseen DDoSin, eli hajautetut palvelunestohyökkäykset. Piraatit esittävät tiukkoja vaatimuksia, kuten tekijänoikeuksista luopumisen muutaman vuoden tähtäimellä ja uhkaavat jatkaa hyökkäyksiään, kunnes heidän vaatimuksiinsa suostutaan.
  Piraattien operaatio tunnetaan nimellä Operation: Payback ja sillä on selvä poliittinen agenda.
  Kiinnostuin asiasta ja lähdin tutkimaan sitä tarkemmin”

  Kiinnostuin asiasta ja lähdin tutkimaan sitä tarkemmin.
  http://blogit.tietokone.fi/ossi/2010/11/sukellus-piraattiverkkoon/?utm_source=uutiskirje&utm_medium=uutiskirje&utm_campaign=uutiskirje

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Tämä oli paras:

  Pyysin tätä juttua varten kommentteja kotimaiselta Piraattipuolueelta. Sieltä ei valitettavasti saatu lausuntoa

  Kukaan ehdokkaista ei siis tosissaan aio eduskuntaan? Tai kampanjaorganisaatio on ihan sekaisin?

  Ehdokkuuteen kuuluu lausuntoautomaatiksi muuntuminen, varsinkin kun joku lehteen kirjoittava kysyy.

  Suvi Lindén ja Päivi Räsänen antavat hyvän esimerkin: Ensin kerrotaan jotain toimittajille ja sitten heti perään kiistetään tai vesitetään sanomisen pääkohdat. Noin saa tuplajulkisuuden ja lausuma vaikuttaa sentrisemmältä kuin se olikaan. Lausuman sisällön merkitys häviää sen julkisuudelle.

  Profiilikuva käyttäjästä Ruuhijarvi

  Ruuhijarvi

  said

  Kukaan vaan ei vissiin tiedä, että mistä se on jotain koittanut kysyä.

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Ruuhijärvi kirjoitti:
  Quote:Kukaan vaan ei vissiin tiedä, että mistä se on jotain koittanut kysyä.

  Kukaan ehdokas vaan ei vissiin ole miettinyt jotain henkilökohtaista ympäripyöreää tai kantaa ottavaa lausuntoa ensin ja ottanut yhteyttä kolumnistiin aloittaen palveluhenkisesti ”Kuinka voin auttaa?” ja siinä sivussa selvittäen, mistä kohtaa organisaatio kusee.

  Otettaessa kantaa henkilökohtaista kannanottoa tulee painottaa silloin kun puolueohjelma ei sano asiasta mitään ja lisäksi avautuu vielä sellainen mahdollisuus, että useampi ehdokas saa nimensä esille täysin erilaisilla mielipiteillä.

  Erilaiset mielipiteet tavoittavat suuremman joukon äänestäjiä kuin yksi mielipide. Tämän takia näkee noiden naisehdokkaiden pelaavan tuota peliä, jossa aamulla he ovat yhtä mieltä ja sitten he kiistävät oman mielipiteensä illalla. Tämä perustuu siihen, että äänestäjät poimivat usein itseään miellyttävät mielipiteet. Psykologi Pertti ”Veltto” Virtanenkin on kuuluisa tästä taktiikasta, jossa hän samassa puheessa/ kirjoituksessa on sekä samaa mieltä että eri mieltä.

  Koska mm. julkisuus on se, jolla pääsee läpi, niin eduskunnassa istuvat kansanedustajat ovat perinteisesti käyttäneet varsin pitkälle meneviä keinoja politiikan toimittajien lipomisessa: Niklas Herlinin mukaan mm. niin kutsuttua intiimiä kanssakäymistä.

  politiikan toimittajat harjoittavat seksiä kansanedustajien kanssa. Olen sen verran vanhan kansan miehiä, että mielestäni seksi on kenties äänestämistäkin voimakkaampi sitoutuminen yhteen ehdokkaaseen.

  Politiikan pyörää ei tarvitse keksiä uudestaan sen enempää kuin maalaustaidetta, riittää kun harjoittelee kopioimista vanhoilta [strike]kähmyiltä[/strike] mestareilta. Eikö tämä ole niin piraattiaateen mukaistakin?

  Läpi pääsee julkisuudella [laulaja, näyttelijä, urheilutoimittaja Benin tallista], rahalla [osta se julkisuus mainostoimistolta kuten Kokoomuksen Harri Jaskari teki], vaalityöllä [se Paavo Väyrysen tallista täysin puskan takaa tullut europarlamentaarikko, joka kiersi kaikki vaalipiirinsä kissanristiäiset]. Kimmo Sasilla on rahaa, mutta se on niin nuuka, että tekee mieluummin töitä vaalikampanjansa eteen.

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  snowballschance kirjoitti:
  Quote:useampi ehdokas saa nimensä esille täysin erilaisilla mielipiteillä

  Optimaalinen tilanne olisi, jos Panu Horsmalahti ja Joanna Kurki olisivat samassa vaalipiirissä ruokkimassa toistensa äänestäjiä. Huomatkaa, että tuo Joannan bloggaus sai kommentoijat liikkeelle.

  Joanna saisi heittää linkkiä saman puolueen ”vastustajiin” piilomainostarkoituksessa ! Varsinkin, kun ovat eri vaalipiirissä.

  Profiilikuva käyttäjästä Ruuhijarvi

  Ruuhijarvi

  said

  snowballschance, ongelmana taisi olla enemmän se, että kukaan ei tiedä keneen on koitettu ottaa yhteyttä, kuin se, etteikö lausuntoa olisi haluttu antaa. Toimittaja on kuulemma ottanut Piraattipuolueeseen yhteyttä, mutta kukaan ei tiedä keneen, milloin jne. Kysymykseksi siis oikeasti jää, onko yhteyttä edes koitettu ottaa.

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Ruuhijärvi kirjoitti:
  Quote:snowballschance, ongelmana taisi olla enemmän se, että kukaan ei tiedä keneen on koitettu ottaa yhteyttä, kuin se, etteikö lausuntoa olisi haluttu antaa. Toimittaja on kuulemma ottanut Piraattipuolueeseen yhteyttä, mutta kukaan ei tiedä keneen, milloin jne.

  Ongelmana taitaa olla se, ettei politbyroolle ja ehdokkaille ole vielä hahmottunut, miten vaalikampanjaa organisoidaan.

  Joanna Kurki jo selvittelikin yhdellä puhelinsoitolla (?) kirjoittiko Marianna Lindström sen Wareborg bloggauksen. Minä vaan ihmettelen ehdokkaiden haluttomuutta selvittää vastaavaa asiaa vastaavalla keinolla tässä tapauksessa. Politbyroota asia tuskin kiinnostaa, koska lopputulos lienee kuitenkin se, että joku politbyroosta on hukannut yhteydenoton.

  Ehdokkaiden välille syntyy myös keskinäisestä kilpailusta jännitteitä. Tanja Karpela halusi alun perin sosialidemokraattien ehdokkaaksi pääkaupunkiseudulle, mutta saman vaalipiirin demareiden naispuolinen kansanedustaja torppasi hankkeen, joten Tanjasta tuli kepuli. Vihreät ovat varsin edistyksellisiä keskinäisessä mutapainissaan.

  Jos aikoo päästä läpi rahatta niin on tehtävä töitä. Lisäksi on syytä välttää liikaa hengailua ydinkannattajien kanssa, koska se on ajanhukkaa: niitä on liian vähän, jotta niiden äänillä pääsisi mihinkään. ;) Ydinkannattajat pyörittävät puoluetta, mutta vaaleissa menestytään muiden äänillä.

  Quote:Kysymykseksi siis oikeasti jää, onko yhteyttä edes koitettu ottaa.

  Sitten taas yksi opetus rautalangasta miten maailma toimii: Toimittajat/ kolumnistit keksivät juttuja äärimmäisen harvoin omasta päästään, koska siitä seuraa aika usein potkut.

  Toimittajat/ kolumnistit voivat vääristellä, vittuilla, värittää, sensuroida, esittää osatotuuksia tai käyttää täysin epäluotettavia lähteitä, mutta silloin he pitävät huolen siitä, etteivät muuta pilkkuakaan noiden lähteiden sanomisista ja vielä nauhoittavat valheet turvatakseen oman selustansa.

  Nokian vesikriisin yhteydessä virkamies haastateltu syytti Aamulehteä lausuntojensa vääristelystä. Aamulehti vastasi julkaisemalla haastattelun nauhoitteen. Muistaakseni virkamies ei saanut potkuja luottamuspulan vuoksi.

  Suomen Kuvalehti julkaisi aikoinaan jutun, jossa tyttö kertoi Kiteen pesäpalloilijoiden joukkoraiskanneen hänet. Tytön seksifantasia oli perätön ja SK:n päätoimittaja sai tuomion.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin