Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Suomi sulkemassa ”kyseenalaiset” webbisivut?

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Suomi sulkemassa ”kyseenalaiset” webbisivut?

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  RiktigPolitik 9 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä RiktigPolitik

  http://www.infowars.com/death-of-the-internet-censorship-bills-in-uk-australia-u-s-aim-to-block-undesirable-websites/

  Kirjoitus kertoo yhdysvaltojen ja englannin lakialoitteesta joka antaa hallitukselle oikeudet sulkea haluamansa webbisivut. Infowars sivusto on jo yhdysvaltojen valtion omistamien yhtiöiden ja koulujen filtterissä. Syyksi annetaan myös suoraan ”harhainformaation estäminen”. Joopa joo, mitä sitten tämä sikainfluenssa ja ilmastonlämpemisen pelottelu sitten on? Kirjoituksessa myös lukee että m.m suomi ja euroopan unionissa on esitetty samankaltaisia lakeja? Onko kellään tiedossa? Noh, eihän suomella ole oikeastaan paljon sanottavaa jos EU päättää että nämä sivustot suljetaan…

  Profiilikuva käyttäjästä RiktigPolitik

  Jos lukisit tekstiä niin huomaisit että EU on myös viemässä läpi samankaltaisen lakialoiteen ja koska politiikkomme ovat myyneet maamme Brysselin byrokraateille niin ei suomen kansan tai edes edustajamme vastustus ei auta yhtään mitään. Ei kestä kauan ennenkuin Piraattipuoluekin jää sensuriin koska vapaan informaation jakaaminen kansalaisille voi johtaa siihen että terrorismiryhmä lataa pommmintekoohjeet torrentisivustolta. Huhuh mitä tyhmiä tekosyitä ne keksii terrorismin vastaisen sodan nimissä. Yhdysvallan armeija sanovat partioivansa Afganistanin huumepeltoja koska muuten Talibaanit tekisi rahaa niillä ja täten voisi rahoittaa uusia terroristihyökkäyksiä. Ei oo tullut mieleen että jos tosiaan haluavat eroon huumeista niin voisi hävittää nuo pellot? Sitten on vielä Afganistanin nukkehallituksen presidentin veli on myynyt näitä samoja huumeita =D Luuletteko Yhdysvaltojen hallinnon olevan täynnä idiootteja vai ovatko ne fiksuja koska tienaavat paljon rahaa samalla kun ottavat kaiken vallan pois tavallisilta kansalaisilta?

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin