Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Talouspoliittisia hahmotelmia

Etusivu Foorumit Työryhmät Tulevaisuusryhmä Talouspoliittisia hahmotelmia

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä sorkkarauta sorkkarauta 6 vuotta, 7 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä sorkkarauta

  Katselin tuota talouspoliittista linjausta ja se oli minusta vähän ohuehko, kun se oikeastaan yleispätevästi toteaa ”Piraattipuolue toimii perinteisen talouspoliittisen jaottelun ulkopuolella, eikä suoraan ota kantaa valtiontalouden kokoon tai vastaaviin kysymyksiin. Oikeudenmukaisen talouspolitiikan perusteena on koko yhteiskunnan etu ilman eri ryhmien vastakkainasettelua.”

  Hahmottelin ehdotelman huvikseni talouspoliittisista linjauksista jota ajattelin hyödyntää kunnallisvaaleissa. Niinpä haluaisin jakaa tämän ja kysyä saisiko tämä kannatusta yleisemminkin?

  Eli tästä lähtee hahmotelma kaikessa lyhykäisyydessään:

  Yhteiskunta tarvitsee yrityksiä, lähtökohtaisesti voi ajatella että mitä enemmän sen parempi. Tarvitaan monenkaltaisia yrityksiä, niin suuria kuin pieniä yrityksiä. Niin julkisia kuin yksityisiä yrityksiä. Jotta yritykset voivat toimia ja voisivat menestyä, ne tarvitsevat liiketoimintaympäristön joka luo yrityksille kysyntää.

  Kun on liiketoimintaympäristö, joka suosii yrittäjyyttä ja yritystoimintaa, se luo työpaikkoja ja ympäristöön varallisuutta. Kun yrittämisen kynnys on matala, niin se tuo mahdollisuuksia työhön ja kehittymiseen. Yrittäjyyden tukeminen luo tasa-arvoisesti mahdollisuuksia ja se parantaa asuinympäristöä tuomalla uusia asioita ja ideoita.

  Yrittäjyyden tukeminen käytännössä tarkoittaa toimintaa, joka tukee yritystoiminnan mahdollisuuksia, erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten toimintaa on suositeltavaa tukea koska lukuisa joukko pienempiä yrityksiä tuottaa enemmän hyötyä kuin yksi suuri. Niinpä tämä ajattelumalli ohjaa toimintaa päätöksenteon tukena.

  Eli kommenttia ja haastetta vapaasti.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin