Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

 • Profiilikuva käyttäjälle Ahto Apajalahti
  aktiivinen 2 päivää, 17 tuntia sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle Daryl Morgan
  aktiivinen 1 kuukausi, 4 viikkoa sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle idealrobe.fr
  aktiivinen 2 kuukautta, 1 viikko sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle admin
  aktiivinen 5 kuukautta, 2 viikkoa sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle Ari-Martti Hopiavuori
  aktiivinen 5 kuukautta, 2 viikkoa sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle Yaamboo
  aktiivinen 11 kuukautta, 2 viikkoa sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle proffa
  aktiivinen 11 kuukautta, 4 viikkoa sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle Topi
  aktiivinen 1 vuosi, 1 kuukausi sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle jessejarvi
  aktiivinen 1 vuosi, 2 kuukautta sitten

Tampereella terroristi-isku?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Tampereella terroristi-isku?

Tämä aihe sisältää 12 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä snowballschance snowballschance 7 vuotta, 11 kuukautta sitten.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Nopea pidätys viittaa Supolle/ poliisille tuttuun tekijään.

  Viime aikoina terroritekoihin eri puolilla maata ovat syyllistyneet erään populistisen puolueen, joka ammentaa retoriikkansa ainekset historiallisesta saksalaisesta juutalaisvastaisuudesta, bändärit.

  http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/198577.shtml

  Tiedätte kyllä ketkä yrittävät vedättää tästä vakuutuspetosta, mutta kun se pizzeria/ kebab-paikka oli hyvin kannattava. Lisäksi pizzerian väki olisi ymmärtänyt, että sisällä on kaasulaitteistoja, jotka räjähtävät reippaasti, kuten kävi. Siis tuskinpa se pizzeria lähti taivaan tuuliin ensimmäisistä polttopulloista tai pommeista vaan siitä kun tuli saavutti kaasulaitteiston.

  Jos nyt populistipuolueen kannatus romahtaa polttomurhiin niin valtava määrä liikkuvia äänestäjiä on ilman kotia: 14% kaikista äänestäjistä. Suurin osa näistä jäisi kotiin.

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Päivi Lipponen alkoi ymmärtää ensimmäisenä, mitä tämä voi tarkoittaa vaaleissa.

  Pekka Siikala (vihreät) lähti mukaan toisellakin bloggauksella.

  Tuomas Ruuhijärvi nousi poliittisesti väärällä jalalla sängystä (varsin huono päivä pehmoilla) ja Timo Soini otsikoi ”Hyviä Uutisia”.

  Tampereen polttomurhan taustalla saattaa olla mahdollisuus muuttaa koko vaalipeliä. Miksi sitten hyssyttelyä? Osa puolueista ei halua tätä, koska niillä on jo ilmeisesti aika pitkälle menneet suunnitelmat vaalien jälkeisestä hallituksesta ja ne haluavat säilyttää nykyisen tilanteen.

  Poliisi voi myös pelata vaalipeliä annostelemalla tietoa. Ja kuka vastaa poliisin sensuurista? Kokoomuslainen sisäministeri Anne Holmlund. Toisinaan poliisi myös niskoittelee ja pelaa omaa peliään, riippuu ihan keitä henkilöitä siellä sattuu olemaan minkäkin asian kimpussa.

  Muistatte kai sen sarjamurhaajattaren, joka koki ”luonnollisen kuoleman” vankilassa keväällä ja josta luvattiin informoida 3 kuukautta myöhemmin? Vauvanmurhaa yrittänyt ei saata olla kovin arvostettu naisvankilassa, jossa äidit ovat vauvoineen.

  Profiilikuva käyttäjästä Ruuhijarvi

  Ruuhijarvi

  said

  Olet muuten tasan oikeassa. Pitäisi vähän miettiä tarkemmin, koska juttunsa julkaisee. Kyseinen juttu on ollut ”työn alla” viikkoja, joten ajankohtaa, jona sen julkaisee olisi pitänyt tuon valossa miettiä tarkemmin.

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  TR: Bloggauksesi oli siellä 40-50 suosituimman joukossa, eli ajoitusta lukuun ottamatta ainakin otsikko oli juuri sellainen kuin pitääkin olla.

  Mutta tosiaankin se Timo Soinin ”Hyviä uutisia” oli ihan ehdoton möhläys, jonka julkaisussa petti kokeneen ammattilaisen arviointikyky totaalisesti.

  Jutun tullessa julkisuuteen ei heti ollut ihan selvää, oliko kyseessä onnettomuus vai ei. Käsittääkseni kuitenkin illalla jo haettiin syyllisiä.

  Julkisuuden aiheilla pitää surffata ja joskus käy niin, että tekee mahalaskun päin aaltoa. Pikku juttujen kanssa tällöin on käytettävissä eri taktiikoita: ”sitä ei koskaan tapahtunut” eli jättää koko asian huomioimatta. Poliitikoilla on muuten ilmiömäinen kyky hävitä kuin pieru Saharaan, jos joku tekee hankalan kysymyksen.

  Jos on lirissä ja asiaa paisutellaan niin voi yrittää katkaista sen tunnustamisella.

  Jos on enemmän lirissä niin tyhjä ja falski ”on syytä katsoa eteen päin”, jota käytti Anneli Jäätteenmäki sekä Ruotsin kuningas voi tehota.

  Tampereen murhapolttajat suuntasivat harkitun sytytyksen (sytytysnesteillä tehty?) paloaseman lähelle.

  Nykyinen omistaja tuli paikalle keväällä ja on nyt tavoittamattomissa, muttei kuitenkaan pidätettynä, koska omaiset tietäisivät siitä. Kun entinenkin omistaja kyselee perään niin kai tuossa on sitten vielä osa liikeyrityksestä maksamatta. Vakuutus korvannee huonekalut yms. yrittäjälle jollain prosentilla vähennettynä, mutta tuskin korvaa myynnistä odotettua kassavirtaa. Eli jos se liiketila on vielä osittain maksamatta niin maksamatta se jääneekin.

  Nyt on ollut erinomainen hetki tarkkailla persujen keskusjohtoista mediastrategiaa. Niiden politbyroo on keksinyt ”itse polttivat!” spekulaation, jonka persupropagandistit sitten jalkauttavat keskustelupalstoille. Tuo mediastrategia ei perustu faktoihin eivätkä ne usko sitä itsekään vaan ”hyvään selitykseen”, jolla pärjää hetken. Tämän takia persujen kanssa ei yleensä kannata väitellä suoraan faktoista, koska se vastapuoli tietää ihan hyvin valehdelleensa taktisesti alusta alkaen ja pitää totuuden puhujaa hölmönä ja innostuu vaan valehtelemaan lisää.

  Persuilla on false flag-strategia, jolla on koko ajan annettu ymmärtää, että heidän kannatuksensa olisi suurempi onkaan. Joskus ne keksivät maahanmuuttajien tekemiä rikoksia keskustelupalstoille. Siinä vain haittasi se, että sepitettäessä juttua toisesta kaupungista voi jäädä kiinni paikallistuntemattomuudesta.

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Maria Morri (ehdokas Pirkanmaalta) teki pientä kansalaisjournalismia palosta. Aika hyvin kirjoitettu.

  Maria Morri näyttää Marja Tiuran nuoremmalta versiolta, mutta hänen imagonsa ympärillä leijuu hienoinen vastapaistetun pullan tuoksu, joka ei tartu piinkovaan Marja Tiuraan sitten millään. Lisätään paljon työtä ja Maria tulee menestymään imagopoliitikkona.

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Poliisi ei kyllä automaattisesti kerro pidätyksestä omaisille ja Hesarin mukaan omaiset eivät ole kyselleet poliisilta pizzerian omistajasta. Tapahtumahetkellä pizzerian omistaja oli Helsingissä, josta myös pidätettiin ihmisiä.

  Huhutaan myös ”välien selvittelystä” eli siellä bensakeikalla olisi ollut kilpailija tms. Tähän viittaisi myös suuri pidätettyjen määrä sekä motiivin epäselvyys ja poliisin vakuuttelut, ettei kyseessä ole rasistinen motiivi. Toisaalta se sytyttäjien poistumisreitti viittaa pyromaaneihin.

  Persujen keskuspropagandakoneisto on alkanut vetää takaisin ”vakuutuspetos!” juttuaan, koska se on juridisesti riskaabeli ja vakuutuspetoksia harvemmin tehdään kaupungin parhaalla liikepaikalla.

  Viereinen ravintola siirtyi käsittääkseni vähän aikaa sitten juutalaisomistukseen.

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Juutalaisomisteinen ravintola kärsini suuremmat euromääräiset vahingot suuremman kokonsa takia.

  Oletan tässä, että tarkoituksena ei ollut polttaa koko kerrostaloa, mikä sekään ei olisi mitenkään originelli idea Tampereella/ Turussa/ Helsingissä. Tampereella on yleensä tuikattu tuleen remontissa oleva kerrostalo ja Turussa/Helsingissä mies vuokrasi kymmenkunta asuntoa ja laittoi niihin ajastetut pommit tarkoituksenaan ylikuormittaa palolaitos.

  Poliisin kynsissä ovat omistaja ja viimeksi pizzeriasta poistunut työntekijä, omistajan veli.

  Tämä nyt sataa persujen laariin.

  Poliisi on luvannut kertoa huomenna käsityksensä asiasta. Odotan mielenkiinnolla huomenna vangitsemisien perusteluja: mikä kuvio tässä on taustalla. Miten sytyttäjä pääsi kebab-paikkaan sisälle? Sytyttäjiksi epäillyt ovat veljesten tuttuja, mutta olivatko nämä yhteistyössä vai onko veljekset vangittu jonkun muun syyn takia, joka paljastui tutkimuksissa? Ravintola-alan rahoituskuviot ovat mielenkiintoisia, etnisestä taustasta riippumatta.

  Ravintolan yrittäjät olivat uusia. Omistaja taitaa olla 22-vuotias. Oliko alkuperäisenä liikeideana myydä kebabia vai ostaa kylän paras pommin paikka? Paloajankohta ja se, ettei siihen liittynyt itsemurhia, tai vielä isompaa kaasulastia, ei kuitenkaan viittaa fanaattiseen itsemurhaterrorismiin, mutta olisi kyllä syytä kaivella ravintolan rahoituksen takana olevia.

  Oletan tässä, että Tampereen poliisi on edes oikeilla jäljillä. Niinkin on käynyt Tampereen poliisin kanssa, että lainkuuliaisen tamperelaisen muutettua pääkaupunkiseudulle paikallinen poliisi alkoi nipottamaan jostain sarjamurhaamisesta.

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Iltalehden mukaan veljesten vangitsemisoikeudenkäynti on huomenna perjantaina Tampereella. Saisikohan tuosta napattua kuvan?

  Poliisi selvittelee Iltalehdessä hiukan näkemystään, muttei sano tietävänsä motiivia tai kuka teki mitä:
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010112512764443_uu.shtml

  Poliisi ei myöskään sano, että kaikki olisivat ulkomaalaistaustaisia.

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Persujen propagandakoneisto oli niin hyvin synkassa alusta asti poliisin tutkintalinjoista, että se on aika noloa Tampereen poliisille. Näytti siltä, että poliisi vuosi paremmin persuille kuin iltapäivälehdille. Aamulehti kysyikin poliisilta, että oliko tiedotuslinja taktikointia. Jos tiedostus olisi ollut avoimempaa niin juttu ei olisi mennyt näin hyvin persujen laariin.

  Päivi Lipponen otti poliittisen riskin etukenoisella rasistikortillaan, ja joutui lisäksi iltapäivälehden pääkirjoituksen jeesustelun kohteeksi. Iltapäivälehden pääkirjoittaja tietää toki vielä paremmin, miten tiedot vuosivat poliisista. Lehdistö jeesusteli, miten tapauksella kerättiin poliittisia irtopisteitä, ja keräsi jeesustelullaan irtonumeromyyntieuroja.

  Päivi teki sitten normaalin poliittisen operaation, eli pyysi anteeksi ja poisti bloginsa. Hän aloittaa sen kohta uudelleen jossain muualla. Aiemmin blogiaan on siirrellyt mm. Soininvaara kirjoitettuaan jotain kiusallista, johon persut tarttuivat.

  Tapauksella ei ole tietenkään yhtään mitään tekemistä reaalipolitiikan kanssa, mikä selittää tähän liittyvät suuret poliittiset intohimot: tämän kanssa on hyvä näprätä julkisuudessa, kun tämä ei johda yhtään mihinkään.

  Päivin kannatus vaan nousee, koska hänen äänestäjänsä ovat naisia, jotka ajattelevat, että ”se olisi voinut tapahtua”.

  Poliisi lupasi selventää perjantaina tapausta, mutta eipä se niin tehnyt.

  Poliisi on pyöritellyt vakuutuspetoshypoteesiä, mutta mistä näistä motiiveista tietää.

  Täysin hypoteettinen esimerkki, joka ei liity yhtään mihinkään: Jos vaikka hyvää tarkoittava suku on hankkinut pakkotyöpaikan kysymättä pojilta mitään niin pojille on saattanut pälkähtää päähän päästä siitä eroon sytytysnesteellä tms. Tällaisessa tapauksessa pojat tunnustavat minkä tahansa muun poliisin keksimän syyn kuin totuuden suvulleen.

  Perhekeskeisyyden ja sukurakkauden sivutuotteena tulee usein tyrannia.

  Sattuu sitä suomalaisissakin perheissä. Eräskin ex-mäkikotka erosi vaimostaan, koska siinä kylkiäisenä tuli ravintolatyö, jossa on pitkät työpäivät, eikä säännöllinen ansiotyö sopinut hänen työtä vieroksuvalle hipiälleen.

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  jarkkoph kirjoitti:
  Quote:Hieman tarkoitushakuista Päivi Lipposen piirien politiikan teko

  Niin, immateriaaliasioihin keskittyvän poliittisen puolueen jäsenet kritisoivat mielikuvapolitiikan tekoa omalla foorumillaan. Saako mielikuvapolitiikan/ populistisen/ feministisen politiikan formaateille muotosuojan/ tekijänoikeuden?

  Minusta on vain realismia todeta, että politiikan teko on usein parodiahorisontin sisäpuolella. Itse yritän unohtaa poliittisen todellisuuden liiallisen ymmärtämisen keskittymällä analysoimaan mikä toimii ja miten.

  Palon henkilöuhreista on puhuttu hämmästyttävän vähän keskustelupalstoilla. Viimeinen materiaalinen jeesustelu oli että ”miten tämä nostaakaan vakuutusmaksuja!”.

  Vähän aiemmin saman kadun varressa kylän keskeisimmällä paikalla paloi Mäkkäri savustaen ensin talon asunnot. Palokunta viimeisteli tuhon vedellä, joka kai homehdutti Tampereen vanhimpiin kuuluvan kerrostalon puurakenteet. Keskustelujen perusteella tämä ei nostanut vakuutusmaksuja.

  Tilastojen perusteella tamperelainen keskustakerrostalo on todella syttymisherkkä: kellaripalo, vinttipalo, remonttipalo … Olisikohan tämä ollut jo kuudes?

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  jarkkoph kirjoitti:
  Quote:Esim. miesasiamies Henry Laasasen analyysi siitä, että feministi piirit eivät reagoi musliminaisen tappouhkauksiin mitenkään, koska on feministien etu, että musliminaiset pysyvät alistettuina ja hankkivat puolisonsa pelkästään omiensa joukosta eivätkä ala vapautumisen myötä kilpailla lisääntymis- ja pariutumismahdollisuuksista suomalaisista miehistä feministien kanssa.

  En mene noin pitkälle, mutta analogisesti YTN:t (porvarisrouvat) vastustivat ATNien (piikojen ja duunariakkojen) äänioikeutta silloin kuin naisille puuhattiin äänioikeutta. Mahdollisesti äänioikeus viivästyi tuon takia.

  Quote:Feministien kauhistus taas olisi vapautuneet ja tasa-arvoiset musliminaiset avoimesti flirttailemassa Suomalaisten miesten kanssa tämä aiheuttaa feministeissä niin suurta henkistä tuskaa, että se on estettävä millä keinolla tahansa ja vaikka ei voi estää sitä niin ainakin voi pysyä passiivisena ja olla edistämättä kehitystä tällä saralla.

  Naisten kauhistus on muiden naisten avoin kilpailu.

  Quote: feministit itse ovat aina väittäneet olevansa jonkun suuren hyvän asian puolesta taistelemassa vaikka todellisuudessa yrittävät vain ajaa omaa äärettömän itsekkäistä lisääntymisvieteistä lähtevää politiikkaa.

  Melkein kaikki ihmiset ovat narsistisia eli hyvän asian puolella omasta mielestään.

  Quote:Henry Laasasen mukaan feministien valta perustuu Suomalaisen miehen huonouden osoittamiseen, joka on toinen hieno analyysi siitä miksi feministit hyökkäävät aina etukenossa Suomalaisen miehen kimppuun.

  Feministeiksi naamioituneita miesvihaajia. Ja on se feministien hyökkäyskohdekin jossain määrin olkiukko.

  Siis aiemmin YTN feministit olivat ATNien kimpussa, mutta nykyään YTN:t ovat ATMien kimpussa. Ainakin näennäisesti.

  Quote:Se on aika karua ihmiskuvan kannalta, että mitä enemmän asiaa tutkii sitä enemmän näkee miten paljon ihmisen käyttäytymisen motiiveista syntyy alkukantaisista seksuaalisista vieteistä ja sosiaalisen statuksen ylläpitämisestä seksuaalisessa nokkimisjärjestyksessä.

  Myös apinat harrastavat politiikkaa, mutta siitä ei todettu olleen mitään apua ainakaan urosten lisääntymisen kannalta.

  Vaikka Silvio Berlusconi ja Ilkka Kanerva ovat tunnettuja naisseikkailuistaan niin luullakseni heilläkään ei ole erityisen paljoa lapsia.

  Perheen suuri lapsiluku liittyy usein naisen alistettuun asemaan perheessä.

  Genetiikka kertoo, että miehistä lajissamme on lisääntynyt 40% ja naisista 80%.

  Quote:Suurin syy miksi vastustan feministejä on se, että en voi hyväksyä ääretöntä piilo aggressiivisuuden määrää mitä he osoittavat lähes kaikkia Suomalaisia miehiä kohtaan kampanjassaan saavuttaa valtaa ja omia poliittisia tavoitteitaan.

  Etkö sinä hyväksy sosiaalidarwinismia, joka on luonut feministit ja tekofeministit?

  Quote:Olen todennut jo aikoja sitten, että todellisuutta ei voi hallita tai kontrolloida, mutta sitä voi yrittää ymmärtää.

  Silti sinä vastustat kaikenlaista ja viihdyt puoluepolitiikassa?

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin