Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Tapaamisia.

Etusivu Foorumit Arkisto Etelä-Suomi Tapaamisia.

Tämä aihe sisältää 17 vastaukset, 7 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä ArsKisS ArsKisS 10 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 18)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä ArsKisS

  ArsKisS

  said

  Tämän postauksen alkuun tulee ehdotettuja tapaamispaikkoja ja -aikoja. Niiden jälkeen lyhyt johdanto, mikä on homman idea.

  Sunnuntaina 18. tammikuuta klo 15:00 Tapaaminen Cafe Java, Hakaniemi
  30.1.-1.2.2009 Piraattipuolueiden kansainvälinen tapaaminen Helsingissä

  Sotalan blogiin ( http://blog.piraattipuolue.fi/2008/08/piraattitapaamisia/ ) jo kommentoinkin, että tapaamisia tulisi olla määrällisesti enemmän ja laadullisesti vähemmän poliittisia/virallisia/muodollisia.

  Asiassa on yksinkertaisesti kyse siitä, että piraattipolitiikkaa tuskin kukaan koulussa opiskelee, aika lailla kädestä käteen periaatteella mennään, jos päteviä oppimistuloksia meinataan saavuttaa. Netistä voi toki lukea kaikenlaista, mutta pienen keskustelun jälkeen nämä asiat kirkastuvat varmasti tarkemmiksi todella monille meistä.

  Toinen pointti on yhteisöllisyys: Haluammeko, että piraattiaate jää foorumeille ja irc-kanaville vai uskaltaudummeko välillä ulos tutustumaan naamatusten toisiimme ja kenties siihen epäluuloisesti murahtelevaan herraan naapuripöydässä. Varsinkin niille, jotka aikovat tehdä puolueen ja politiikan eteen enemmän tai vähemmän, palkattuna tai ilman palkkaa, ehdokkaana tai ei, olisi varmasti hyötyä ja iloa tuntea ihmiset keiden kanssa töitään tekee.

  Mitä nämä kokoontumiset sitten voisivat sisältää… Kupin kaakaota, läjän uusia ihmisiä, politiikan pohdiskelua ja miksei mielipiteiden vaihtoa myös off-topic-asioista. Eli pitemmittä jorinoitta, jos olet pääkaupunkiseudulta tai sen lähimaastosta ja idea kuulostaa toteuttamiskelpoiselta, laita nimi listaan niin katsotaan kannattaako harkita jonkin sortin keskustelurinkiä. Itse voisin ottaa vastuun päivämäärien ja tapaamispaikkojen valinnasta, kunhan useampi piraatti lupaa vaivautua paikalle useammin kuin kerran kahdessa kuukaudessa. Optimitilanne olisi jos ainakin jonkinlaista jupinaa saataisiin aikaiseksi lähes joka viikko. Negatiivissävytteisen kritiikin voi siirtää muuhun threadiin, tämä thread on ilmoittautumisia varten, keep it clean.

  -Ari Vaarnas

  Profiilikuva käyttäjästä Dragu

  Dragu

  said

  Itse tulen tietenkin ja lupaan yrittää muiluttaa mukaani 2-3 henkilöä jotakuinkni säännöllisesti.

  Profiilikuva käyttäjästä Kaj Sotala

  Kaj Sotala

  said

  Tapaaminen näillä näkymin sunnuntaina 7.9. kello 15, Hakaniemen Café Javassa.

  Profiilikuva käyttäjästä zzorn

  zzorn

  said

  Olen tulossa, ja tulen mielelläni muihinkin tapaamisiin vastaisuudessa. Arki illat (mielummin ei kovin myöhään, niin voi tulla suoraan töistä) käy hyvin, viikonloput aika usein.

  Jos politiikkaa ei koko ajan jakseta puhua niin mukaanhan voisi raahata jotain lauta / korttipelejäkin. Tai sitten tehdä yhdessä piraattiaiheista käsityötä, yleisökirjoituksia lehtiin, jakaa flyereitä, tms. :-) (Ruotsin PP:n joku ryhmä tais jonain jouluna leipoa piraattipipareita ja viedä piraattivastaisille kansanedustajille..)

  Profiilikuva käyttäjästä ArsKisS

  ArsKisS

  said

  Jep. zzornilta taas hyviä ideoita :) Tärkeintä ei nyt ole näissä se politiikan tekeminen vaan se että näkee muita puolueen jäseniä ja tutustuu heidän mielipiteisiinsä. Lisään tästälähin ehdotetut päivämäärät ja paikat ensimmäiseen topiciin. Ilmoittautumiset ehkä parempi lähettää privaviestinä tai irkissä tapaamisen ehdottajalle, joka ilmoittaa ne minulle.

  Profiilikuva käyttäjästä E943a

  E943a

  said

  Jos suinkin ehdin niin paikalle olisin tulossa.

  Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti

  Ajattelin, että ensi sunnuntai (14.9.) tulee vähän liian nopeasti, mutta nyt kun pyöräytämme korttikampanjan käyntiin jo perjantaina niin pitäisikö sittenkin pitää tapaaminen sunnuntaina? Tapaaminen olisi nimenomaan sitä varten, että ihmiset voisivat tulla sinne täyttämään kannattajakortteja ja ottamaan niitä suurempiakin määriä täytettäväksi. Miltä kuulostaa?

  Profiilikuva käyttäjästä zzorn

  zzorn

  said

  Joo, olis kyllä hyvä pitää joku tilaisuus johon ihmiset voi tulla kortteja täyttäämään ja josta kortteja voi hakea.

  Sunnuntai on kai ok.

  Perjantainakin varmaan pitäs tehdä jotain, Dragu ja mrj ovat ilmeisesti kumpulan kamppuksella Gurulassa, onko muualle kaupungille lähtijöitä? Voitas koordinoida.

  Profiilikuva käyttäjästä Dragu

  Dragu

  said

  Sunnuntai 14.9 sopii minulle vallan mainiosti, etenkin kun olen sunnuntaina 21. päivä vielä ruotsissa :)

  Profiilikuva käyttäjästä Kaj Sotala

  Kaj Sotala

  said

  Kamppi-keskuksen Cafe Picnicissä kannatuskorttien keräämistilaisuus tämän viikon lauantaina, näillä näkymin ainakin kello 10:30-17:00.

  Profiilikuva käyttäjästä ArsKisS

  ArsKisS

  said

  Tämän viikon lauantai ei ole päivämäärä >_< Käyttäkää siis mallia pp.kk klo hh:mm, kiitän. Tämä siitä syystä, että voin copypastella nykästä tiedot suoraan ekaan postaukseen, joka on tarkoitettu nopeaan seurantaan koskien tulevia tapahtumia. Thread muuten päivitetty pitkästä aikaa, ollut vähän kiirettä. Jatkakaa :)

  Profiilikuva käyttäjästä ArsKisS

  ArsKisS

  said

  Lauantai 28.9. klo 15.00 Korttien keräystä ja tapaaminen Helsingissä, paikkana Hakaniemen Café Java.

  Päivitetty eka postaus. Jos olet tulossa, nimi alle.

  Profiilikuva käyttäjästä Juce

  Juce

  said

  [quote=ArsKisS]Lauantai 28.9.[/quote]Lauantai ei ole 28. päivä, vaan 27.

  Profiilikuva käyttäjästä ArsKisS

  ArsKisS

  said

  Niinpä näkyy. Noh, parempi onni ensikerralla :P

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 18)

Alueelle ‘Etelä-Suomi’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.

Siirry työkalupalkkiin