Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Tekemistä innokkaille

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Tekemistä innokkaille

Tämä aihe sisältää 56 vastaukset, 32 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Tabuli Tabuli 6 vuotta, 12 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 57)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Scoffa

  Scoffa

  said

  Haluaisitko auttaa Piraattipuoluetta? Tässä viestissä on lista siitä, millaiset tehtävät kaipaavat tekijää. Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi kirjoittamalla viesti tähän ketjuun. Voit aloittaa tekemisen saman tien, mikäli se on mahdollista. Jos taas tehtävää ei ole mahdollista aloittaa heti, odota yhteydenottoa.

  Ketjussa vapaaehtoistekemiseen ilmoittautuminen ei sido sinua osallistumaan jos aika ei ole sopiva, eikä se edellytä jatkuvaa osallistumista. Voit itse määrätä osallistumisen tahdin ja olla silti suureksi avuksi.

  Viestiketjusta poistetaan aikaa myöten vanhoja ilmoittautumisia.

  Tekniset järjestäjät

  Tapahtumia, kokouksia ym. järjestettäessä on paljon teknistä tekemistä, johon jokaisella ei riitä tietämys. Kyseessä saattaa olla sisäverkon pystytystä, AV-lähetysten valmistelua, internet-palvelun käyttöönottoa tai muuta erikoisosaamista vaativaa. Jos sinulla on tällaisia taitoja, ne kannattaa tuoda hyötykäyttöön.

  Graafinen suunnittelu ja työstö

  Piraattipuolue tarvitsee banderolleja, lippuja, merkkejä, flyereitä, julisteita ja muuta näkyvää materiaalia. Jos sinulla on kykyä suunnitella näitä tai haluat osallistua niiden valmistukseen, voit pienelläkin avulla saada kättesi jäljen näkymään. Graafisesta suunnittelustakin olisi hyvä, mitä monipuolisempi valikoima olisi tarjolla. Jokaisella on oma tyylinsä.

  Tekstintyöstö

  Oletko hyvä kääntämään tekstiä kieleltä toiselle? Onko kielioppisi lähes virheetön? Oletko muuten vain taidokas tekemään hillittyä, provosoivaa, humoristista tai haudanvakavaa tekstiä? Sinulle löytyy varmasti kysyntää.

  AV

  Esittely- ja mainosvideot, valokuvat. Kiinnostaisiko kuvata tai jatkokäsitellä ja taito tai laitteistot löytyvät? AV-puolella on jatkuva lisätyövoiman tarve. Muista myös kertoa mikäli sinulla on mahdollisuus liikkua paikasta toiseen kuvaamassa/äänittämässä.

  Paikallistoiminnan järjestäminen ja kehittäminen

  Ole oma itsesi ja houkuttele lisää porukkaa tapaamisiin. Ole mukana jakamassa paikkakunnallasi flyereita, järjestämässä kahvitelttaa tai liimaamassa vaalijulisteita. Herätä paikallisia tietämään, mikä on Piraattipuolue.

  Yleinen

  Etkö löydä itsellesi muuta kategoriaa? Missä olet hyvä? Onko sinulla pakettiauto? Osaatko jodlata piraattilauluja? Kerro kuka olet ja mitä osaat ja haluat tehdä puolueen eteen.

  Ilmoittautuneiden tekijöiden listausta on nähtävissä wikistämme.

  Profiilikuva käyttäjästä SipuliSopuli

  AV taidot omaan mutta laitteistoa ei ole. Sitä saa kuitenkin lainaan esim. H:gin nuorisoasiankeskukselta ja ilmaiseksi.

  Profiilikuva käyttäjästä OSQ

  OSQ

  said

  Ääni ja kuvatyöt tuttuja ja laitteita löytyy
  kameroista edittiin ja soittimista äänityskalustoon.
  Poikkitaiteellinen toiminta on työni.
  Kun ryhmää löytyy, toteutus ei ole vaikeata.

  Profiilikuva käyttäjästä Naseag

  Naseag

  said

  Voisin lähteä mukaan johonkin av-projektiin, jos sellainen lyödään tulille. Jotain harrastevehkeitä löytyy hyllystä, mutta lähinnä lähtisin komppaa mukaan, jos hyvän porukan saisi kansaan.

  Jonkinlainen kehonsiirrin löytyy ja Helsingistä käsin vaikutan, joten pääkaupunkiseulla liikkuminen onnistuu.

  Profiilikuva käyttäjästä SipuliSopuli

  Voitaisiin pistääkkin joku esitelyvideo yms. projekti pystyyn. Keväällä aikaa alkaa kyllä viedä lopputyö… Mutta siitäkin sitten vaikka matskua PPlle kun aiheena piratismi ja tekijänoikeudet

  Profiilikuva käyttäjästä OSQ

  OSQ

  said

  Yhteyksiä ja ajatustenvaihtoa e.mailiin.
  Toimivia tiimejä tarvitaan etelästä pohjoiseen.
  Suomi on etäisyyksien maa ja monta vaalialuetta omine tarpeineen.

  Profiilikuva käyttäjästä Ansem

  Ansem

  said

  No, mun suomea ei ole niin hyvä, mutta puhun sujuvasti ruotsia ja englantia. Niin jos koskaan tarvitsette jotain käännetty ruotsista englantiin tai englannista ruotsiin, don’t hesitate to contact :)

  Profiilikuva käyttäjästä JK

  JK

  said

  Kun pari päivää sitten viimein tipahti luukusta mailia että olen Piraattipuolueen jäsen niin kirosin sitä että menin jo lupautumaan VYY:n edarivaaleissa Vihreitten listalle.

  Jos täällä yliopistolla olisi muita piraatteja (ei ole tullut kenenkään kanssa vielä ilmi), niin voisin olla jotenkin yleisesti auttamassa ja promoamassa, tuntemattomille ihmisille puhuminen ei liikaa pelota. Mitään käytännön taitoja ei ikävä kyllä ole. En nyt hirveästi innostu ajatuksesta lähteä mitään flyereitä jakamaan Helsinkiin tai Turkuun, mutta periaatteessa voin Vaasaa kauemmaskin tietyissä tilanteissa tulla.

  Profiilikuva käyttäjästä Gagis

  Gagis

  said

  Meitähän oli Vaasassa useampikin vielä hetki sitten, mutta taisimme kutakuinkin kaikki muuttaa Jyväskylään. :)

  Profiilikuva käyttäjästä Huugos

  Huugos

  said

  AV-puolen tuotanto joskus ollut leipä työtä… eli sellaiset projektit kiinnostaa…
  Kaikenlainen videotuotanto kiinnostaa ja osaamista löytyy. Grafiikkaa nettiin ja flyeriin taittuu kyllä.

  Ehdoituksia vaan tulemaan.

  Profiilikuva käyttäjästä Würzel

  Würzel

  said

  Itse tarjoudun vapaaehtoiseksi kaikenlaiseen teksintyöntösäätelemiseen. Kääntelyäkin voin hoitaa suomesta englantiin ja englannista suomeen tahi vaihtoehtoisesti työstää tekstiä suoraan englanniksi.

  Profiilikuva käyttäjästä ismox

  ismox

  said

  Kääntäminen englanti < -> suomi sujuu vaivatta. Samoin tekstin tuottaminen.

  Profiilikuva käyttäjästä jmov94

  jmov94

  said

  Sama juttu, tekstiä voin tuottaa/kääntää.

  Profiilikuva käyttäjästä mrZombie

  mrZombie

  said

  Nyt kun kerran kääntäjiä vihdoinkin näkyy olevan tarjolla, niin miten olisi Against Intellectual Monopolyn kääntäminen suomeksi? Sitä on vuosien saatossa moneen kertaan aloitettu, mutta loppujen lopuksi ei ole edennyt paria lukua pidemmälle. Se on sen verran laadukas kirja, että sen olisi pitänyt olla käännettynä jo aikoja sitten.

  Profiilikuva käyttäjästä JK

  JK

  said

  Kannatan Against Intellectual Monopolyn kääntämistä. Sit vaan myyntiin puolueen shoppiin ja varoja keräämään. Minä ainakin mielelläni omistaisin suomenkielisen version ko kirjasta.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 57)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin