Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Toiminta palaveri

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Oulun seutu Toiminta palaveri

Tämä aihe sisältää 8 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Zystemlord Zystemlord 8 vuotta, 10 kuukautta sitten.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Zystemlord

  Zystemlord

  said

  Torstaina 19.11. klo. 18:00 pidetään Oulun seudun toiminnan suunnittelu palaveri irc:ssä kanavalla #oulunseutu (PirateNet). Oulun seutu käsitteellä tarkoitetaan koko Oulun vaalipiiriä, joten kaikki alueella asuvat ovat lämpimästi tervetulleita suunnittelemaan tulevaa toimintaa.

  Toki kanavalle voi tulla rupattelemaan milloin vain, mutta tämän palaverin tarkoituksena on kartoittaa ihmisten sijainteja ja niiden perusteella suunnitella mahdollisia live tapaamisia ja myös aktivoida kanavaa (nykyinen pari lausetta/päivä on aika heikko saavutus, toistaiseksi). Jos koetaan hyödylliseksi, näitä isompia irc tapaamisia voitaisiin pitää muutaman kerran kuussa. Ehdotuksia otetaan vastaan. Tuo äänesi kuuluviin ja tule kanavalle.

  Profiilikuva käyttäjästä mikael79

  mikael79

  said

  Joka toinen torstai suunnilleen samoihin aikoihin. Voisi olla hyvä irc tapaamisille.

  Profiilikuva käyttäjästä Zystemlord

  Zystemlord

  said

  Pieneksi harmiksi paikalla oli vain kaksi (2) henkilöä, mutta mukavaa keskustelua kuitenkin saatiin aikaiseksi. Soviittinpa myös seuraavan kokouksen (vai mitä tapaamisia ovatkaa) ajankohdaksi torstai 3.12. klo 18:00 ja sama paikka kuin aiemminkin eli #oulunseutu (PirateNet:ssä).

  Profiilikuva käyttäjästä mikael79

  mikael79

  said

  Joo täytyy koittaa olla seuraavassa paikalla.

  Profiilikuva käyttäjästä Zystemlord

  Zystemlord

  said

  Ja nyt saatiin aikaan jopa jotain. Eli piraateille on perustettu Oulun seudun Piraatit -niminen ryhmä Facebookiin, jonne kaikki Oulun vaalipiirin alueella asuvat piraatit ovat tervetulleita. Myös piiriyhdistykselle tehtiin wiki sivu johon yhdistyksen aktiiveiksi kiinnostuneet voivat ilmoittaa itsensä. Ja itse piiriyhdistys pyritään perustamaan ensi vuoden alkupuolella.

  Näillä eväillä kokoonnutaan seuraavan kerran 17.12 klo 18:00 tutulla paikalla #oulunseutu @PirateNet. Viimeistään tuolloin on myös tiedossa Kajaanin livemeetin ajankohta. Tervetuloa vaikka vain seuraamaan kokousta.

  Profiilikuva käyttäjästä Zystemlord

  Zystemlord

  said

  Pienen joulutauon jälkeen on taas hyvä alkaa pohtia hieman tulevaisuutta IRC tapaamisen merkeissä. Eli kaikki vaalipiirin asukkaat vaan paikalle torstaina 14.1. klo 18.00. kanavalle #oulunseutu (piratenetissä totta kai).

  Koitetaan saada keskustelua ja päätöksiä piiriyhdistyksen perustamisesta, paikallistapaamisista ja yritetään tehdä se lehdistötiedote viimein valmiiksi.

  Profiilikuva käyttäjästä Zystemlord

  Zystemlord

  said

  Koska Suomen serveri on alhaalla, niin siirretään tämä ensiviikolle.

  Profiilikuva käyttäjästä Zystemlord

  Zystemlord

  said

  Eli huomenna perjantaina 22.1. klo 18.00. kokoustellaan.

  Profiilikuva käyttäjästä Zystemlord

  Zystemlord

  said

  Jotta homma saataisiin nopeammin käynnisteltyä näitä IRC tapaamisia pidetään joka viikko torstaisin klo 18-19, ja pidempään tarpeen vaatiessa. Toistaiseksi nämä kuitenkin pidetään vain PirateNetin puolella, koska IRCnetin #piraattipuolue.oulunseutu kanavaa ei vielä ole saatu sillattua. Jos siis tiedät kuka siltabotin omistaa ilmoittaisitko siitä allekirjoittaneelle mahdollisimman pian, kiitos. :) Toki kanavalle saa tulle juttelemaan myös muulloin.

  Muistakaa myös käydä fanittamassa facebookissa Oulun seudun piraatteja, jonne tulee ensimmäinen tieto alueen mahdollisista tapahtumista ja paljon muuta.

  -Zystemlord

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin