Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

 • Profiilikuva käyttäjälle Ahto Apajalahti
  aktiivinen 20 tuntia, 57 minuuttia sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle Daryl Morgan
  aktiivinen 1 kuukausi, 3 viikkoa sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle idealrobe.fr
  aktiivinen 2 kuukautta, 1 viikko sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle admin
  aktiivinen 5 kuukautta, 2 viikkoa sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle Ari-Martti Hopiavuori
  aktiivinen 5 kuukautta, 2 viikkoa sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle Yaamboo
  aktiivinen 11 kuukautta, 2 viikkoa sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle proffa
  aktiivinen 11 kuukautta, 4 viikkoa sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle Topi
  aktiivinen 1 vuosi, 1 kuukausi sitten
 • Profiilikuva käyttäjälle jessejarvi
  aktiivinen 1 vuosi, 2 kuukautta sitten

Toimintaa syyskuussa

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Helsinki Toimintaa syyskuussa

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti Ahto Apajalahti 8 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti

  Vuoden 2011 eduskuntavaalit lähestyvät. Varsinainen vaalipäivä on 17.4.2011, mutta kampanjointia aloitellaan jo vauhdilla. Mikäli haluat tarjota työpanostasi kampanjointiin, tule käymään paikallistapaamisissamme! Mikäli harkitset ehdokkaaksi ryhtymistä piraattien riveissä Helsingissä, pyydämme, että tulisit paikalle joko 7.9., 8.9. tai 15.9. pidettävään tapaamiseen. Mikäli haluat tukea Helsingin piraattien toimintaa rahallisesti, voit tehdä meille korvamerkityn lahjotuksen Piraattipuolueen lahjoitussivun ohjeita noudattaen.

  Tulevia tapahtumia:

  7.9. klo 18.00: Illanvietto ja vaalisuunnittelua

  Helsingin piraatit tapaavat illanvieton ja toiminnan suunnittelun merkeissä toimistollamme, osoitteessa Urheilukatu 46. Jos olet kiinnostunut ehdokkuudesta vaaleissa tai haluat auttaa vaalikampanjoinnissa, tule ihmeessä paikalle! Tällä kertaa suunnitellaan myös piraattien toimintaa kansainvälisenä valvontayhteiskunnan vastaisena Freedom not fear -toimintapäivänä, joka pidetään 11.9. Yhteyshenkilö: Ahto Apajalahti (p. 045 310 2342)

  8.9. klo 16.30: Helsingin ja Uudenmaan suuri vaalitapaaminen

  Helsingin ja Uudenmaan vaalipiirien yhteiseen suureen vaalitapaamiseen ovat tervetulleita eduskuntavaaliehdokkuutta piraattien riveissä harkitsevat ja kaikki jotka haluavat olla aktiivisesti mukana auttamassa vaalikampanjointia. Tilaisuus on Espoossa Entressen kirjastossa, Espoon keskuksen rautatieaseman läheisyydessä. Aloittelemme klo 16.30 kahvinjuonnin merkeissä, varsinainen ohjelma on klo 17-20.

  Tilaisuudessa saat tietoa Piraattipuolueen vaalitavoitteista sekä siitä miten Helsingin ja Uudenmaan vaalipiireissä on tarkoitus kampanjoida ja miten voit auttaa kampanjoinnissa. Ehdokkuutta harkitsevat saavat tietoa siitä, mitä ehdokkuus piraattien riveissä merkitsee, sekä ohjeita henkilökohtaiseen kampanjointiin. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan! Tilaisuus videoidaan, ja se tulee nähtäville jälkikäteen. Yhteyshenkilö: Ahto Apajalahti (p. 045 310 2342)

  11.9. Freedom not fear -tempaus

  Piraattipuolue järjestää iltapäivällä 11.9., kansainvälisenä valvontayhteiskunnan vastaisena Freedom not fear -toimintapäivänä, tempauksen Helsingin keskustassa. Aika ja tempauksen sisältö tarkentuvat lähipäivinä.

  15.9. klo 18.00: Vaalisuunnittelua Helsingissä

  Helsingin piraatit tapaavat vaalikampanjoinnin suunnittelun merkeissä toimistollamme, osoitteessa Urheilukatu 46. Jos olet kiinnostunut ehdokkuudesta vaaleissa tai haluat auttaa vaalikampanjoinnissa, tule ihmeessä paikalle! Yhteyshenkilö: Ahto Apajalahti (p. 045 310 2342)

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin