Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Toimintamalli

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Toimintamalli

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä whiic whiic 9 vuotta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä whiic

  whiic

  said

  > Oletko soneran asiakas?

  Ensi kuussa en ehkä enää ole. Palautetta TeliaSoneralle irtisanomisen yhteydessä. Lain minimivaateet ylittävä veljeily ja avustus voinee käydä TeliaSoneralle kalliiksi. Päätaisto tietenkin käydään Ruotsissa, mutta tukilakko täällä Suomessa auttanee kanssa asiaan. Vaikka TS:n asiakaskunnasta suurin osa onkin Ruotsin puolella, Suomessa pienempikin kapinaliike voi johtaa muutokseen (esim. liikenteen ohjaamiseen Viron kautta Eurooppaan). Tosin, jos laki vaatii luovuttamaan tiedot ”rajalta”, niin eikös myös Ruotsin sisältä lähtevä datakin voitaisi kryptata ennen rajaa?

  Laissa on oltava porsaanreikä joka takaa tietoliikenteen turvallisuuden jopa loppukäyttäjän ollessa vaivautumaton suojaamaan liikennettä (ja ainahan mahdollisuutta siihen ei ole, jos vastaanottava palvelu ei osaisi dekryptata sitä minkä kryptattuna voisi lähettää). Ei ole siis oikein sanoa, että käyttäjä on tyhmä jos ei kryptaa. Voisiko ”internetin persereikää” esimerkiksi käyttää kryptatulla liikenteellä, https-yhteydellä?

  Voi olla, että kännykkäliittymä menee vaihtoo vaikka netti ei kännykän kauttani kuljekaan.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin