Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Toisen polven kuvia.

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Toisen polven kuvia.

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Nuihc88 Nuihc88 9 vuotta, 5 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä unknown

  unknown

  said

  Teillähän nyt vänkänvilli puolue on keriytymässä, jolle ei tekstuureista näy MIKÄÄN sopivan? No voin mää kokeilla, että toimiiko puolueessanne sitten edes silmät:
  Toisen sukupolven kuvia.

  Jostain kumman syystä ydinhallintomme elättelee sellaista harhaansa, ettei ydinvoimaloittemme savupiipuista vuotavaa säteilyionisaation repivää beettasoihtuamisen painetta voisi paljain silmin ongelmitta suoraankin nähdä?

  Totuus tuskin voisi olla kauempana! Säteilypaineissa silmien alla räjähtävistä pilvistä TVO:n ydinvoimalotten päällä olen koonnut näyttävän kuvakavalkadin. Huomatkaa miten ohuet pilvet näissä kuvissa suorastaan RÄJÄHTÄVÄT vanoiksi, kuin supernovaräjähdyksissä avaruudessa kokonaiset auringot. No hei katsokaa itse!

  Ensin panoraamakuva 4km TVO:sta. Kuva rullaa mantereelta merellepäin länteen katsoessamme, etelästä pohjoiseen päin. Huomatkaa miten vasen halopallo irti ilmassa on OL-1 laitos ja oikean muodostaa OL-2 laitos. Kuvassa EI näy esim. aurinkoa lainkaan.(52)
  http://kuvaton.com/k/kRR.jpg

  Kuva jossa jo paljain silmin hahmottaa kaksi massiivista beettaionisaatiopalleroa TVO:n savupiipuista siististi vierekkäin:(50)
  http://kuvaton.com/k/kRN.jpg

  Pohjoisin kuvapanorointi, jossa OL-2 laitoksen beettasoihtupallon räjähdysmäinen paine repii pilveä näyttävästi vasemmalla:(51)
  http://kuvaton.com/k/kR5.jpg

  ———–
  Samoilta seuduilta olen ottanut myös seuraavat VARSIN näyttävät säteilyenergian vaikutuspaineen purut ydinvoimaloitten yltä (44).
  http://kuvaton.com/k/kNa.jpg

  Mm. tämä pilvikasa ionisoitui silmieni alla suoraan ydinvoimalan säteilyn silpoamana vain vajaassa puolessa tunnissa ja täytyy sanoa, etten ollut uskoa silmiäni ja tilannetta edes mahdolliseksi.(43)
  http://kuvaton.com/k/kNY.jpg

  —————-
  Ihan vaan varmistukseksi ilmiön kytkeytymiseen juuri ydinvoimaloitten yllä kuva myös vain muutaman sadan metrin päästä TVO:n ydinvoimaloista. OL-1 vasemmalla ja OL-2 oikealla:(46)
  http://kuvaton.com/k/kNp.jpg

  ________________

  Niin kuuulenko nyt rähinää siitä, etten tuonut näytille muuta kuin pelkin silmin ottamiani kuvia? Kaikki seuraavat kuvat olen spektrianalysoinnut TÄYSIN uudella metodillani. Oleellista näissä on mm. se, etten ole muuttanut värikylläisyyttä lainkaan! Näin kuvaan tulee häkellyttävän uusia ulottuvuuksia ja tarkempia rakenteellisia yksityiskohtia. Arvatkaas mistä kuvasta on seuraava spektrianalyysi?:(46)
  http://kuvaton.com/k/kNy.jpg

  Lopuksi suorastaan shokeeravan tasokas otos OL-1 ja OL-2 voimalan jo paljainkin silmin näyttäytyneistä kaksoisbeettasoihtuamisista. Mielestäni eräitä parhaimpiani tällä spektrianalysoinnilla saavuttamiani:(50)
  http://kuvaton.com/k/kNl.jpg

  Kuka hyvänsä voi uniikkikuvistani koettaa löytää spektrianalyysillä Windovs Vistalla huikeaa täsmennystä. Niin, koettaa selvittää vaikka mistä kuvastani mahdollisesti on seuraava mykistävän spektrianalyysin tulos?
  http://kuvaton.com/k/kN8.jpg

  PS: Vai olisikohan kyse heikkoon asiatoleransseihin täälläkin . . . Niistä mustista ydinrahojen lahjusvirroista puolueitten epämääräisille kentille, joista työtoverini Nikula parhaillaan (08.08)YLE:n pusertamana panikissa, liki itkien firman paljastumisistaan väkertää. TVO on kuulema AINOA likaisen rahoituksen ydinyhtiöistämme joka on JO paljastettu tavoistaan ”voidella hämäriä poliittisia päämääriään”! Mm. Fortum ei tällaista ydinsikakulttia harrastaisi edes tikun nokassa, toistaa YLE vakavana!) Jos tosiaan tästä teilläkin on kyse käsittämättömiin moderointitapumuksiinne niin enemmän kuin veikkaan, ettei se veriraha kauaksi kulkeuta! Ei edes ”ajopuuna!” Kas kansa kyllä ihan OIKEASTI tajuaa milloin puolue puhuu ihan ”TVO-ostorahoitettuna!” Ja milloin puoluerunko tekee korruptoinnista VAPAITA tekojaan ja mm. esittämääni asiallista vapaantiedon ydinkritiikkiä. Saatte muuten OIKEESTI NÄHDÄ!

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin