Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

”Tomi Kuuslahti”

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta ”Tomi Kuuslahti”

Tämä aihe sisältää 9 vastaukset, 4 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä snowballschance snowballschance 8 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti

  Intternetin syövereistä on pongahtanut esille mystinen hahmo nimeltään ”Tomi Kuuslahti”. Hän esiintyy piraattien kannattajana ja kirjoittelee varsin kummallisia blogikirjoituksia. Kukaan piraateista ei tunne tällaista henkilöä ja kaikki selvittelymme viittaavat muutenkin siihen, että kyse on fiktiivisestä hahmosta. Älkää siis ottako ”Tomi Kuuslahden” juuttuja vakavasti.

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Eli ensin nettiin ilmestyi Tomi ”Wareborg” Kuuslahden blogi, johon on linkitetty mm. tältäkin saitilta. Huhujen mukaan ko. henkilö/ nimimerkki ei löydy ainakaan helposti IRLstä. Onko joku kokeillut jo numerotiedustelua? Jos joku tunnistaa kuvan niin käyköön kysymässä, onko kuvan henkilö koskaan kuullutkaan kyseisestä blogista.

  Sitten nettiin ilmestyi Marianna Lindströmin blogi, jossa ihmetystä herättää, miten hän on voinut törmätä heikosti tunnettuun ja hyvin vähän bloganneeseen Tomi Kuuslahteen netissä. Mariannankaan blogikirjoituksen takana olevasta henkilöstä ei ole täyttä varmuutta. Samanniminen henkilö on huhujen mukaan käynyt Finnconissa, mihin blogikirjoituksessa viitataan, mutta minä vaan kysyn, että kukaan nähnyt hänenkään henkilöllisyystodistustaan.

  Jos juttujen taustalla olevia luonnollisia henkilöitä ei ala löytymään niin kyllä Supo selvittää asian, kun kysäisee niiltä, onko syytä epäillä puoluetoimintaan kohdistuvaa vastavakoilua ulkomaalaisten taholta.

  Profiilikuva käyttäjästä Slou

  Slou

  said

  Tässä ote Facebook-keskustelusta sen jälkeen, kun olin yrittänyt jo pariin otteeseen saada Kuuslahtea kommentoineita uskomaan, että kyseessä on fiktiivinen profiili. Ehkä tästä on hyötyä kun mietitään miten puolueen kannattaisi esiintyä.

  Quote:Alexandra Djup niin, internet on niin vallaton areena, että saapa nähdä kauanko se voi vielä tällaisessa muodossa jatkaa olemistaan. sensuuri netissä on koko ajan kovempaa, ja laajenee sen käyttäjien piiriin enenevässä määrin. periaatteessahan netti on paikka, johon laittamalla ihan mitä tahansa se on ns. vapaata riistaa, tai ainakin sen varastamiseen ja uudelleen käyttöön tai sulauttamiseen muotoon sun toiseen on todella vaikea vaikuttaa.
  Eilen 0:40 · TykkääEn tykkääkään
  o
  Ville-Matias Heikkilä
  Piraattipuoluehan on kaikesta trollailusta huolimatta ihan oikeasti pomoporrasta myöten täynnä porukkaa, joka imee itseensä kaikenlaisia sopivan nörtähtäviä mutta silti kutkuttavan radikaaleja yhdenkirjantotuuksia kuin pesusienet. Varmaan p…uolet piraattipuoluelaisista on hurahtanut transhumanismiin ja siihen liittyvään sinisilmäiseen teknologiauskovaisuuteen. Myös kiihkomielisiä libertaristeja löytyy useampi, samoin kuin ilmastonmuutoksenkieltäjiä ja maahanmuutonvastustajia, ja sitten vielä tämä Horsmalahti-paketti siihen päälle. Hipimpää osastoa edustavat mm. lukuisat Zeitgeist-liikkeen kannattajat.

  Kuuslahti sopii kokonaisuuden osaksi ilmeisesti niin hyvin, että ”puoluetoverit” mieluummin osoittelevat hänen trolliuttaan kuin sanoutuvat irti hänen mielipiteistään. Kun on puolueen piirissä tilaa naisvihamielisyydelle, niin mikseipä siis myös eugeniikalle? Sananvapaus ennen kaikkea!Näytä lisää

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Slou kirjoitti:
  Quote:Tässä ote Facebook-keskustelusta sen jälkeen, kun olin yrittänyt jo pariin otteeseen saada Kuuslahtea kommentoineita uskomaan, että kyseessä on fiktiivinen profiili. Ehkä tästä on hyötyä kun mietitään miten puolueen kannattaisi esiintyä.

  .. ja sitten vielä tämä Horsmalahti-paketti siihen päälle.

  Kun on puolueen piirissä tilaa naisvihamielisyydelle, niin mikseipä siis myös eugeniikalle?

  Panu Horsmalahti (Pirkanmaa) on puolueen vahvimpia ehdokkaita pääkaupunkiseudun ulkopuolella, joten on syytä ottaa oppia hänestä. Muualta maasta olevat ehdokkaat eivät ole tämän hetken tilanteen mukaan menossa läpi.

  Valtapuolueiden psykopaattiehdokkaat puhuvat lipevästi sentrisiä ajatuksia, ja maltillisten, kuten Sauli Niinistön (demari), ylijäävällä äänisaaliilla vähemmän ääniä saaneet kokoomusmöröt pääsevät eduskuntaan. Eli ei siis kannata alkaa keksiä ”uusia” ongelmia äänten liukumisesta ties kenelle.

  Pienpuolueiden edustajilla taasen, kuten Leena Rauhalalla (krist.) on raflaavampia mielipiteitä: hän väitti olevansa kreationisti. Ja tällainen toimii pienpuolueilla. Eivät hänen äänestäjänsä usko kreationismiin eivätkä persujen äänestäjät persujen propagandaan, mutta he uskovat tarvitsevansa jonkun, josta edes lähtee ääntä.

  Pirkanmaa on aiemmin tuottanut sellaisen kansanedustajan kuin Kalervo Kummolan ja ilmassa on hiukan kyllästymistä feministeiksi naamioituneisiin miesvihaajiin. Joanna Kurki (Jyväskylä) taasen yrittää käyttää hyväkseen ”KAIKKI MIEHET ON SIKOJA!” naisasiaunionin liikehdintää, mutta käsittääkseni ne kuitenkin äänestävät vihreitä tai sitten ovat äänestäjinä yhtä passiivisia kuin Kannabis-yhdistyksen jäsenet: Vaatimuksia kyllä riittää, mutta poliitikolle niistä ei ole paljoa hyötyä. Tämän takia eduskunnassa ei ole yhtään avointa miesvihaajaa. On siellä aina muutama, joka vetää vagina-korttinsa esille saatuaan potkut jostain toimesta totaalisen epäpätevyytensä vuoksi: ”Sain kenkää, koska olen nainen!”. Arja Alhosta päätellen vagina-kortti ei oikein toimi enää. Se on jäänne ajoilta, jolloin oltiin vähemmän tasa-arvoisia.

  Joanna Kurjen taktiikka on 180-asteen kulmassa siihen, mitä kokoomusnaiset käyttivät Ilkka Kanervan kanssa: he pesivät kätensä, kun joku yritti juoksuttaa heitä. Huomatkaa, että he valitsivat aktiivisen teflonin taktiikan. Toinen vaihtoehto olisi ollut painaa asia villaisella, ja olla hiljaa. Ilkka Kanervan paheksuminen julkisuudessa ei ollut imagopoliittinen vaihtoehto, koska siitä olisi seurannut vain harmia.

  Jos joutuu todella haisevaan läjään politiikassa eikä ole mitään argumentteja käytettävissä niin sitten pitää todeta kuin Anneli Jäätteenmäki ja Ruotsin kuningas: ”On aika katsoa eteen päin”. Todella tyhjä poliittinen fraasi puppupuheen opaskirjoista, joka tehoaa.

  Vihreiden äänestäjistä 70% on naisia ja joskus sieltä on kuulunut sellaisia äänenpainoja, että he ovat täysin tyytyväisiä naispuolueeseensa. Näin vaalien alla ko. äänenpainot on tietysti sensuroitu.

  Suurin osa internetin käyttäjistä on naisia.

  Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti

  Kuuslahti ”tuli ulos kaapista” ja myönsi olevansa olemassa olematon. :)

  Mitä Sloun mainitsemiin Facebook-kommentteihin tulee, totta kai Piraattipuoluetta vastaan aletaan esittää jos jonkinmoista kritiikkiä ja mustamaalausta. Sen lisäksi, että piratismin kannattaminen lytätään ”kommunismiksi” (oikeistolaiset), ”talousliberalismiksi” (vasemmistolaiset) tai ”varastamiseksi” (konservatiivit), leimataan puolueen jäsenet ”hörhöiksi”. Tyypillistä näille kannanotoille on se, ettei niissä esitetä lainkaan vasta-argumentteja Piraattipuolueen tai kenenkään piraattipuoluelaisen sanomisille, vaan leimataan kirjoittaja suoraan jonkin mielipiteen perusteella johonkin ”hörhöluokkaan”. Perusteluksi riittää, että mielipide poikkeaa riittävästi valtavirrasta.

  Monet ihmiset eivät pidä erilaisuudesta eivätkä uusista näkökulmista. Sille ei voi mitään.

  Erityisen huvittava on tuossa yhdessä kommentissa ollut maininta ”yhdenkirjantotuuksiin” uskojista. Kumpiakohan tuo termi kuvailee paremmin: sovinnaisia konservatiiveja vai visionäärejä?

  Kyseisen kommentoijan retoriikka on muutenkin aivan tarkoitushakuista. Transhumanismiin ”hurahdetaan” (= tranhumanismi ei ole järkevä aate vaan jokainen sitä kannattava on ”hurahtanut”), teknologiauskovaisuus on ”sinisilmäistä” (= on epäjärkevä näkökanta, että teknologia tulee parantamaan ihmisten elinolosuhteita kiihtyvällä tahdilla), libertaristit ovat ”kiihkomielisiä” (= libertarismi on kiihkoilua, ei vakavastiotettavaa).

  Ja sitten pitäisi vielä erikseen irtisanoutua trollaajan mielipiteistä. Johan on.

  Ei kannata hermostua näistä leimaajista. Heitä on paljon. Keksikööt itse parempia ajatuksia yhteiskunnan parantamiseksi.

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Tomi Kuuslahti ottaa kovat keinot käyttöön analysoidessaan todellisuutta:

  Tomi ”Wareborg” Kuuslahti kirjoitti…

  Olen myös yrittänyt ongelmaa havainnollistaakseni löytää sopivaa Star Trek -jaksoa, jossa olisi edes osittain vastaava asetelma.

  :laugh:

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Puuhkaja kirjoitti:
  Quote:teknologiauskovaisuus on ”sinisilmäistä” (= on epäjärkevä näkökanta, että teknologia tulee parantamaan ihmisten elinolosuhteita kiihtyvällä tahdilla)

  Teknologiauskovaisuus on 1960-lukua, jolloin uskottiin UFOjen tulevan ja ratkaisevan kaikki maailman ongelmat. Kun olot jotenkin tiukkenevat niin vastapainoksi syntyy optimistiliikkeitä.

  1960-lukua vaivasi asevarustelu ja USA-Neuvostoliitto vastakkainasettelu. Rooman valtakunnassa taasen uususkonnot kukoistivat, kun Rooman valtakunta tuhoutui 200 vuotta. (Ei kannata siis panikoida, vaikka tuhon tie olisi ilmeinen).

  1980-luvulla republikaanit (Ronald Reagan jne.) hurahtivat taloustieteeseen (Milton Friedman) ja se pommi räjähti juuri äsken. USAn työttömyys on nyt 22%.

  Peruskeksintöjen huippu saavutettiin 1800-luvulla, joten insinööri tuskin on tulevaisuuden ammatti. Teknologiaoptimismia harrastavat ne, jotka eivät tunne tekniikkaa.

  Nykytekniikkaa vaivaa Concorde-tauti: ”Se on teknisesti mahdollista, mutta taloudellisesti järjetöntä!”. Tämä tauti jyllää mm. Olkiluoto 3:ssa ja tämän takia fuusioreaktori voi tulla olemaan kuolleena syntynyt. Energiansäästölamput eivät elinkaarensa aikana säästäneet energiaa. Joitain biopolttoaineita vaivaa sama ongelma.

  Ja mitä Nokian johtajalle vastattiin kun se valitti väärään kohtaan ponnahtavasta valikosta (tms.) tuotekehitykseen: Kännykässä on 20 miljoonaa riviä koodia ja kukaan ei löydä sitä koodin kohtaa, mikä aiheuttaa tuon misfeaturen.

  Länsimaissa talouskasvun huippu saavutettiin 1970-luvulla. Kirjoitin skenaarion tästä aiemmin – en toista. Muutosta ei ole näkyvissä.

  Federaatiossa orjan kustannukset olivat 1/3-2/3 palkollisen kustannuksista. Kiinalaisen kustannukset ovat 1/20 länsimaalaisen kustannuksista, joten tästäkin voi vähän ekstrapoloida mitä tulee tapahtumaan.

  Sori vaan.

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Nolointa tässä on se, että sivulatauksista päätellen Tomi ”Wareborg” Kuuslahti menisi pamahtaen läpi eduskuntaan kevään vaaleissa.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin