Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Turun kokoukset ja #varsinais-suomi

Etusivu Foorumit Arkisto Länsi-Suomi Turun kokoukset ja #varsinais-suomi

Tämä aihe sisältää 12 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä sarjuva sarjuva 9 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä adhd

  adhd

  said

  Viime kokouksessa 22.2. pätettiin selkiyttää kokousajankohtia. Live-kokoukset pyritään tästä lähin pitämään joka kuukauden viimeinen sunnuntai klo 16. Maaliskuun kokouksen ajankohta on tosin vielä epäselvä, se on joko 22.3. tai 29.3.

  Päätettiin myös aloittaa viikottaiset irkkitapaamiset samaten sunnuntaisin, eli joka sunnuntai klo 16 kanavalla #varsinais-suomi kokousaiheista keskustelua.

  Profiilikuva käyttäjästä sarjuva

  sarjuva

  said

  Jää näemmä maaliskuun livetapaaminen pitämättä näillä näkymin, eipä viime viikonlopulle silleen juteltavaa hirveästi olisi ollutkaan ajankohtaisista asioista. Eilisen irc-hengailun/tapaamisen parissa pähkäiltiin josko seuraava live-kokous olisi 19.4. , vain kaksi päivää Pirate Bay-oikeudenkäynnin tuomion julistamisen jälkeen.

  Mutta ensi sunnuntaina osa meistä on kuplimassa Tampereella… eli eli tiukkaa irc-kokousvääntöä tuskin luvassa tälle viikolle.

  Profiilikuva käyttäjästä sarjuva

  sarjuva

  said

  Proffan Kellarista kabinetti taas varattu, siis 19.4. kello 16 aloitetaan :cheer:

  Profiilikuva käyttäjästä sarjuva

  sarjuva

  said

  Tää tulee nyt vähän viime tingassa, mutta huomenna eli 25.4. ollaan Assarin Ullakon aulassa kello 11.30 eteenpäin pari tuntia ainakin.

  Tämän kuun tapaaminen pidettiinkin jo tpb-tuomion jälkeisenä sunnuntaina, että seuraava tapaaminen sitten toukokuussa.

  Profiilikuva käyttäjästä sarjuva

  sarjuva

  said

  Kesän osalta tapaamiset on auki: jotain epävirallista hengailua saattaa olla silloin tällöin, mutta jos jotain asiallisia tapaamisia halutaan tai uudet kiinnostuneet haluaisi muuten mukaan niin vastailkaa tähän tai tulkaa huutelemaan ircnettiin tai piratenettiin #varsinais-suomi kanavalle, tai kommentoikaa tähän. Ne henkilöt joita voi ja pitääkin erityisesti vaivata toiminta-asioilla on vaalipiiriedustajat eli allekirjoittanut (sarjuva myös ircissä) ja Matias (BobaMa ircissä). Tökkikää ircissä tai kaivakaa yhteystiedot muualta.

  Muutkin varsinais-suomalaiset saavat tulla hengaamaan irc-kanavallemme B)

  Yritelmä sunnuntain irc-kokouksiin on toistaiseksi jäissä, eli ei ole niitäkään, eli sitä suuremmalla syyllä yhteyttä jos haluatte infoa.

  Profiilikuva käyttäjästä Fullmoon

  Fullmoon

  said

  Löytyisi kyllä kiinnostusta live tapaamisiin, koska en vielä tunne Turun piraatteja ja olisi mukava tutustua ja saada tietoa mahd. toiminnasta:)

  Profiilikuva käyttäjästä sarjuva

  sarjuva

  said

  Nyt näyttää siltä että olisi parempi pitää joku tapaaminen kuukauden sisällä, liittyen tänään alkavaan suunnittelutapaamiseen liittyen: aikaisemmin pohdittuun Varsinais-Suomen piirijärjestön perustamiseen, ja sitten Turun toiminnan kehittämiseen.

  Pistän jonkun ajankohtaäänestyksen tapaamiselle piakkoin, ja tökin BobaMalta arvioita paikalliselle Piraattinuoriin liittyvään tapaamiseen, jota se aikaisemmin lupaili :P

  Profiilikuva käyttäjästä adhd

  adhd

  said

  – sunnuntai 19.7. klo 15 tai 16
  tai
  – sunnuntai 26.7. klo 15 tai 16

  Miltä kuulostaa?

  Profiilikuva käyttäjästä sarjuva

  sarjuva

  said

  Sovittiin irc:ssä että 15.30 jossain ensi lauantaina (18.7.) . Minulle ei sovi ensi viikon viikonloppu ja T_trainerille ei 19. päivä.

  Profiilikuva käyttäjästä adhd

  adhd

  said

  No sit se on tuolloin. Miten Trebarin terassi? Näyttäis olevan 24 astetta ja aurinkoista… Mut tulee näitä tapaamisia sit taas. Varsinkin sen propagandaillan vois järjestää vaikka elokuussa.

  Profiilikuva käyttäjästä sarjuva

  sarjuva

  said

  Matias näytti pistäneen mailissa että kokoonnutaan Kertussa. Eli 18.7. lauantaina klo. 15.30 Kortteliravintola Kerttu, tietona tännekin. Asiat:
  – Piraattipuolueen ylimääräinen puoluekokous Turussa syksyllä?
  – Varsinais-Suomen piiriyhdistys
  – paikalliset Piraattinuoret

  Muitakin asioita saa tulla nostamaan pöydälle.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)

Alueelle ‘Länsi-Suomi’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.

Siirry työkalupalkkiin