Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Turun nuoret piraatit elokuviin perjantaina 12.3.

Etusivu Foorumit Piraattinuoret Turun nuoret piraatit elokuviin perjantaina 12.3.

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Ruuhijarvi Ruuhijarvi 8 vuotta, 10 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Ruuhijarvi

  Ruuhijarvi

  said

  Turkulaiset nuoret piraatit ovat nyt tämän viikon perjantaina menossa katsomaan ensi-illassa olevan Liisa Ihmemaassa -elokuvan 3D-versiota. Näytös, jota olemme menossa katsomaan näytetään Kinopalatsin ykkössalissa kello 17:00 alkaen. Elokuva kestää 1h 51min.

  Liput maksavat 12,50e kappaleelta. Matias Pajulahti aka BobaMa varasi kuusi vierekkäistä paikkaa rivin 10 keskimailta. Ylijäävät liput peruutaan, jos siis ei saada kuutta henkilöä kasaan. Mikäli enemmän henkilöitä ilmottautuu mukaan, voidaan lippuja varmasti varata lisää, mutta vierekkäisiä paikkoja tuskin enää tuolloin saadaan. Toistaiseksi tulossa ollaan minä ja Matias. Ilmottautumisia kaipaillaan ja myös ei-niin-nuoret piraatit ovat tervetulleita.

  Liput pitää lunastaa viimeistään kello 16:00. Mikäli siis mielii mukaan, pitää toimittaa Matiakselle lipun hinta käteisenä (12,50e) tai voimassa oleva vapaalippu ennen määräaikaa joko teatterissa kello 15:30 mennessä tai huomenna keskiviikkona tai ylihuomenna torstaina Matiaksen kanssa sopimallasi tavalla. Olemme Matiaksen kanssa teatterissa perjantaina puoli neljän maissa ja liput lunastettuamme menemme kahville Robert’s Coffeehen odottelemaan elokuvan alkamista.

  Lisätietoja elokuvasta: http://www.finnkino.fi/movie/7063/schedule/1005/date/2010-03-12/

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin