Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Uncle Sam -aiheinen kilpailu!

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Uncle Sam -aiheinen kilpailu!

Tämä aihe sisältää 27 vastaukset, 7 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Naseag Naseag 9 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 28)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Naseag

  Naseag

  said

  Julistan Uncle Sam -aiheisen kilpailun alkaneeksi! B)

  Ideana on tehdä piraattipuolueelle mainos, jonka tarkoituksena on herättää kiinnostusta piraattipuoluetta kohtaan. Kilpailun tuloksia hakataan sitten jokaiseen ”internetin puhelinpylvääseen”, jotta saadaan taas pykälän verran lisää mainetta.

  Mainoksessa tulee olla:
  1) Joku vapaavalintainen slogani, esim. ”Scoffa tarvitsee sinua!”
  2) Uncle Samin kuva (wikipedian public domain -versio)
  3) http://www.piraattipuolue.fi -osoite
  4) Piraateille tyypillinen pilke silmäkulmassa ;)

  Jotta skaban avaus ei olisi aivan täyttä puhetta, niin pohjana olkoon meikäläisen windows paintilla rykäisemä mallikuva:

  Jos kilpailuun saadaan kova taso päälle, voin harkita toisen munuaiseni myyntiä, jotta voittajalle saadaan se Tekemistä innokkaille -ketjussa lupaamani Piraattipuolue-kynä B)

  Onnea kisaan!

  Profiilikuva käyttäjästä Naseag

  Naseag

  said

  Tarkennetaan vielä lisää kilpailun ideaa. ”Uncle Sam” saa olla siis joku muukin kuin linkissä oleva. Jokainen vain huolehtii, että ei nyppästä kenenkään artististin näkemystä, ettei tule itkua jälkikäteen. Ne, joilla on piirtämisen lahja, voivat tietysti tehdä oman tulkinnan setä samulista!

  Nyt vaan töitä tulemaan, että saadaan vähän lisää sisua toimintaan! B)

  Profiilikuva käyttäjästä Naseag

  Naseag

  said

  Eikö kukaan hanskaa paintin käyttöä? Mä kun luulin, että innokkaita väsääjiä löytyisi? Hey jätkät ja neidit, ei tämä nyt mikään vakava kilpailu ole. Eiköhän se jo tuossa avausviestissäkin käyny ilmi ;) Kunhan vaan hyvässä porukassa tehdään hauskoja juttuja. Vai onko se siitä kiinni, että Scoffa tai joku muu hallituksen jäsen ei tätä skabaa avannut? Eikai kaiken tarvitse aina niin virallista olla? :) Itse olin todistamassa perustuskokouksessa herra Falkvingen puhetta, jonka sanoma oli mm. että ei kaiken tarvitse, eikä pidäkkään olla puoluejohdon nakittamaa. Parhaaseen tulokseen päästään kun jokainen vaan tekee minkä kerkee! Turhaa aikaa menee siihen, että jokainen on koko ajan kysymässä, että voinko tehdä tätä ja tätä.

  Haastan nyt ainakin kaikki Tekemistä innokkaille -ketjussa ilmoittautuneet kuvankäsittelijät tekemään oman luomuksen. Voidaan sitten tehdä remixejä toisten töistä ja saavuttaa ultimaalinen lopputulos B) Tulee samalla käytännön esimerkki vapaan kulttuurin kierrätyksestä!

  Profiilikuva käyttäjästä Naseag

  Naseag

  said

  Modet, saa siirtää pr-alueelle, kun tästä tulikin näemmä meikäläisen oma yhden sällin pr-työryhmä.. ;)

  Nooh, en silti luovu toivosta. Pistetään toinen ms paint -esimerkki peliin, josko niitä ideoita irtoaisi sitten paremmin!

  Profiilikuva käyttäjästä KnT

  KnT

  said

  Tos olis ny tollane, en oo mikää kauhee hyvä ja ei oo varaa ostaa oikee mitää ohjelmiakaa millä piirtää, mut tälläsen sain kuitenki aikaan. Mun mielestä tää ainaki kivemma muotone ni siitä voi tehä vaikka itellee avatarin.

  Profiilikuva käyttäjästä Spif

  Spif

  said

  Hetken aikaa ihmettelin miksei KnT:n kuvaa näy, mutta AdBlockPlussahan sen oli napannut kun kuvan nimi oli mainos.png. :) GIMP on muuten ilmainen kuvankäsittelysofta. Voi olla hieman hankala aluksi mutta ohjeita löytyy runsaasti netistä.

  Profiilikuva käyttäjästä Naseag

  Naseag

  said

  Dodih, ensimmäinen (esimerkkejä ei lasketa) kuva ketjuun! Kiitoksia KnT panoksestasi ja ennen kaikkea jään särkemisestä ;) Tärkeintä tässä hommassa on yrittäminen, ei ne hienot photoshop-kikkailut. Kuten kuvasta näkyy, voi yksinkertaisuuskin olla kaunista. Pistäkääs muutkin rohkeasti tulemaan omaa versiota. Ei niitä tarvitse päivätolkulla hieroa B)

  Juu gimppiä ovat kehuneet ainakin ilmaisuutensa takia. Itse en osaa pahemmin sanoa, kun ei ole tullut kokeiltua kyseistä softaa. Joku osaa varmaan kertoa enemmän noista ilmaisista kuvanvirittelyohjelmista?

  Profiilikuva käyttäjästä KnT

  KnT

  said

  Joo tosiaan voisin ettiä ton GIMP:n käsiin ja päästää mun sisäinen taiteilija valloille. Vaikka nettisivuillekkin olisi sillä kiva kuvia tehdä.

  Profiilikuva käyttäjästä OjM

  OjM

  said

  Mehmeh ei ihan vastaa kilpailun sääntöjä, mutta postaanpa silti kun tuli väännettyä.

  Profiilikuva käyttäjästä Naseag

  Naseag

  said

  Kuten sanottua, antamaani setä samulin kuvaa ei tarvitse käyttää. Menee vähän ovelaks, jos kaikilla on sama kuva ja eri teksti. Sulla on toi hattu tuolla kulmassa ja asiaankuuluva teksti, joten kaikki kriteerit on täytetty ;)

  Otetaan deadlineks seuraava puoluekokous, joten pistäkääs lisää töitä tulemaan!

  Profiilikuva käyttäjästä Firece

  Firece

  said

  Pitää jotain vääntää. Helpomalla pääsi jos olisi muut tehneet ja vois varastella niiltä ideoita :dry: Kai sitten pitää hankkia omaa luovuutta.

  Profiilikuva käyttäjästä Naseag

  Naseag

  said

  Firece kirjoitti:
  Quote:Pitää jotain vääntää. Helpomalla pääsi jos olisi muut tehneet ja vois varastella niiltä ideoita :dry: Kai sitten pitää hankkia omaa luovuutta.

  No väsäät kato ton OjM:n kuvan tohon uncle samin käteen vähän niinku ”This is LAPD”-meiningillä, niin siinähän on tullu yhdistettyä jo pari kuvaa ;)

  Profiilikuva käyttäjästä OjM

  OjM

  said

  Ehhehe, tässä lisää samalla teemalla :)

  Profiilikuva käyttäjästä Naseag

  Naseag

  said

  Hah, käänteinen samulin käyttö! Tästähän alkaa tulla hyvä skaba :) Pitää muistaa kuitenkin se piraattipuolueen osoite johonkin kulmaan, että jokainen löytää sivuille asti.

  Profiilikuva käyttäjästä Firece

  Firece

  said


  Jotain nyt väsäilin.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 28)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin