Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Uusi aselaki

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Uusi aselaki

Tämä aihe sisältää 6 vastaukset, 7 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Henu Henu 9 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Gagis

  Gagis

  said

  On se ny kumma kun kaikki pitää vetää överiksi.

  Kouluammuskelukortista on tullut lapsipornokortin veroinen joukkotuhoase yksityisyyttä vastaan.

  Profiilikuva käyttäjästä JoonasD6

  JoonasD6

  said

  Eiköhän tästä enemmänkin keskustelua saada herätettyä. Ainakin laitoin aihe-ehdotukseksi seuraavia piraattiradion jaksoja varten.

  Profiilikuva käyttäjästä Thanuir

  Thanuir

  said

  Saat kaksi viikkoa aikaa piilottaa aseesi-laki. En usko, että ketään tällä saadaan kiinni; toisaalta, liikkumavapautta on helpohko rajoittaa sitomalla toinen avaamaan ovensa tiettyyn aikaan. Vaihtoehtona paikalla ololle on päästää tuntemattomia ihmisiä möyryämään taloonsa ilman valvontaa, mikä ei kuulosta fiksulta idealta, vaikka tuskin poliisit mitään tahallaan rikkoisivat tai pöllisivät.

  Sitten on vielä se yksityisyys…

  Profiilikuva käyttäjästä Lochness

  Lochness

  said

  Poliisi ei saa ketään kiinni kun poliisi ilmoittaa tulosta kaksi viikkoa ennen tarkastusta. Siis täydellistä resurssejen hukkaamista. Eihän koulusurmia vain ampuma-aseilla tehdä jokuhan voi vaikka tehdä pommin ja räjäyttää koulun.

  Profiilikuva käyttäjästä ArsKisS

  ArsKisS

  said

  Tuskinpa lakimuutoksilla surmia estetään. Kysymyksessä taas ”kattokaa hei me koitetaan tehdä jotain asialle”-ilmiö. Käyttäisivät mielummin aikaa/rahaa mielenterveyspalveluiden kehittämiseen.

  Profiilikuva käyttäjästä Henu

  Henu

  said

  Kai tuo laki toimisi jos suurin osa aseiden omistajista olisi sekopäitä ja jos suurin osa rikoksista tehtäisiin laillisilla aseilla. Itse kyllä epäilen että hommat olisivat juuri päinvastoin. Tämä laki on taas todistus siitä miten ”tehokkaita” ratkaisuja päättäjillä on ongelmiin ja miten he eivät edes yritä korjata itse ongelmaa vaan ainoastaan sen oiretta.

  Pelkään sitä, että laittomien aseiden määrä lähtee räjähdysmäiseen kasvuun jos tämä laki tulee voimaan. Laittoman aseen omistaja kun voi olla täysin turvassa moisilta yksityisyyden loukkauksilta.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin