Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Vaaliennuste tänään

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Vaaliennuste tänään

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Ruuhijarvi Ruuhijarvi 8 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Piraattipuolue saisi läpi tänään 2 edustajaa, jos potentiaaliset äänestäjät löytävät heitä henkilökohtaisesti miellyttävät naamat ehdokkaiden joukosta.

  Vihreillähän oli hyvin pitkään tämä samainen ongelma, että gallupeissa heidän suosionsa oli korkeampi kuin äänestyskopissa, koska äänestäjät eivät löytäneet ehdokkaista sellaisia henkilöitä, joita he olisivat halunneet äänestää.

  Kannatuksen materialisoinnissa voi vain tyriä: ääniä ei tule koskaan yli potentiaalisen äänestäjäkunnan, olettaen, että äänten laskussa ei tehdä vilppiä. Vrt. Ruotsin eduskuntavaalit ja kunnallisvaalit.

  Profiilikuva käyttäjästä Ruuhijarvi

  Ruuhijarvi

  said

  Tähän ongelmaan voimme puuttua kirjoittamalla blogeihimme kukin myös puolueohjelman ulkopuolisista asioista. Tällä hetkellä monen piraatin blogissa ei ole oikeastaan muuta materiaalia kuin puolueohjelman komppailemista. Mielekkäämpi tapa kirjoitella olisi johtaa puolueohjelmastamme asioita, ne kun ovat erittäin laaajalle alueelle ulottuvia, sekä tietysti kirjoitella ihan myös puolueohjelmamme ulkopuolisista asioista.

  Jos toinen kannattaa immateriaalioikeuksien löyhentämistä, sananvapautta ja yksityisyydensuojaa, ja nostaa niistä kaksi ensimmäistä tärkeimmiksi, ja toinen kannattaa taas immateriaalioikeuksien löyhentämistä, sananvapautta ja yksityisyydensuojaa, ja nostaa niistä kaksi jälkimmäistä tärkeimmiksi, niin kyllä siinä äkkiä menee äänestämään toisen puolueen edustajaa. Kun mukaan taas saadaan sitä, miten joku suhtautuu aselakiin, sosiaaliturvaan, verotukseen ja näin pois päin, annetaan äänestäjlle paljon paremmat eväät valita puolueen ehdokkasita parhaiten itselle sopiva äänestettävä.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin