Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Vaalipiirien syötteet ja piirihallintoryhmät

Etusivu Foorumit Työryhmät Verkkopalvelut Vaalipiirien syötteet ja piirihallintoryhmät

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Matti Hiltunen Matti Hiltunen 10 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Matti Hiltunen

  Vaalipiirien teknologisesti ankeaa tiedotustilannetta on nyt parannettu. Hieman.

  Piirijohtajan valinneille vaalipiireille on luotu jokaiselle Atom -syöte. Lista syötteistä on täällä. Syötteeseen voi kirjoittaa tekemällä vaalipiirin keskustelualueelle tiedotteen. Piirijohtajat näkevät viestiä kirjoittaessaan viestin tyyppi -valikon, josta voi valita viestin tyypiksi Tiedote.

  Tiedotteet näkyvät keskustelualueella erikseen ennen muita viestejä (samassa paikassa missä pitkän aikaa on näkynyt Säännöt). Suurina määrinä tiedotteet voivat hankaloittaa alueen lukemista, joten niitä kannattaa käydä palauttamssa takaisin normiviesteiksi kun tiedotteen ajankohtaisuus on mennyt ohi. Tiedotteelle voi myös kirjoittaessa määrittää voimassaoloajan.

  Toistaiseksi tiedote näkyy syötteessä vain ollessaan voimassa, ja syöte näyttää vain 10 viimeisintä tiedotetta. Myös foorumin bbcoden konvertointi HTML muotoon on vähän hätäinen, joten yrittäkää toistaiseksi välttää tarpeetonta kikkailua.

  Piirijohtajat on myös kukin lisätty oman vaalipiirinsä hallinnolliseen käyttäjäryhmään valvojaksi. Ryhmän jäsenet voivat kirjoittaa ko. vaalipiirin alueelle tiedotteita ja perustaa äänestyksiä. Näin piirijohtajat voivat halutessaan jakaa vastuuta lisäämällä jäseniä hallintoryhmään. Ryhmän valvojat pääsevät muuttelemaan myös ryhmän asetuksia, mutta pyydän ettei näitä asetuksia muuteta ilman jotain erityisen välttämätöntä syytä.

  Profiilikuva käyttäjästä Matti Hiltunen

  Vielä piti sanomani että tilastoinnin takia syötteet menevät Feedburnerin kautta, joten uudet tiedotteet eivät ilmesty syötteeseen sillä sekunnilla, vaan sitten kun FeedBurner on käynyt ne hakemassa. Tuolla syötelistassa oleva levikki -statistiikka tulee juurikin Feedburnerin kautta.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin