Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Vaalitulos

Tämä aihe sisältää 12 vastaukset, 8 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  tro 7 vuotta, 7 kuukautta sitten.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä tro

  tro

  said

  No voehan helevata. Odotin jo useampaa paikkaa muttei yhtään. Ei yhtään! Eikä Kasvikaan päässyt! Voihan turkasen tulimmaisen kevät, taidan vetäistä kännit. Nää vaalit meni huonosti.

  Profiilikuva käyttäjästä unknown

  unknown

  said

  Jep, Kasvi pääsi vain varasijalle. Todennäköisesti menetti paljon ääniä juuri Piraateille. Nyt siellä eduskunnassa ei ole edes sitä yhtä, joka tajuaisi tietoyhteiskunta-asioista jotakin!

  EPIC FAIL!!!

  Profiilikuva käyttäjästä Gagis

  Gagis

  said

  Kasville kävi kapisesti, mutta piraattien kannalta nousu selkeästi erilleen muista pienemmistä puolueista on jo vaalivoitto, etenkin kun meidän lisäksi vain persut kasvattivat saalistaan. Itse olen varsin tyytyväinen äänisaaliiseen, ja tämän varaan on hyvä rakentaa kampanjaa tuleviinkin vaaleihin.

  Profiilikuva käyttäjästä Letesgubbe

  Letesgubbe

  said

  Voidaan toki spekuloida missä määrin Piraatit tekivät hallaa Kasville ja sitä kautta myös monille Piraateille tärkeille asioille (Kasvihan on ollut fiksu monessa suhteessa).
  Niin tai näin, tosiasiahan kuitenkin on, että Kasvi oli Vihreiden ehdokas ja siten sidoksissa vihreiden puoluekuriin, puolueohjelmaan jne. Näin ollen Kasvi oli tässä prosessissa ikäänkuin ”siviiliuhri”, jota ei voitu välttää. Piraattien matkalla eduskuntaan tämä olisi tapahtunut joka tapauksessa ennemmin tai myöhemmin.
  Olen aidosti pahoillani Kasvin puolesta. Olen aidosti pahoillani siitä, että Piraatteja ei vielä tällä kertaa valittu eduskuntaan. Olen myös aidosti sitä mieltä, että tämä on hyvä alku, saimme näkyvyyttä ja jo seuraavalla kerralla saamme edustajia läpi.
  Erotuimme jo nyt selkeästi muista eduskunnan ulkopuolisista puolueista. Kuka tietää mitä olisi tapahtunut jos Perussuomalaiset eivät olisi imuroineen protestiääniä, liikkuvia äänestäjiä ja nukkuvia.
  Iso kumarrus ehdokkaille, kaikille vaalityötä tehneille, Piraattipuolueen jäsenille ja äänestäjille. Nyt on hyvä jatkaa kun on saatu homma rullaamaan, kunnallisvaalit ovat tulossa!

  Profiilikuva käyttäjästä Pirate0

  Pirate0

  said

  Quote:Iso kumarrus ehdokkaille, kaikille vaalityötä tehneille, Piraattipuolueen jäsenille ja äänestäjille. Nyt on hyvä jatkaa kun on saatu homma rullaamaan, kunnallisvaalit ovat tulossa!

  Kiitos minunkin puolesta vaalityötä tehneille…

  Ennen kunnallisvaaleja hyvä kenraaliharjoitus olisi pressan vaalit tammikuussa 2012, tällä saataisiin ajettua vaaliorganisaatiot isoihin kaupunkeihin jotta oltaisin valmiina seuraaveihin vaaleihin, kunnallisvaalit sekä 2014 MEP ja sitten 2015 eduskunta vaalit. Vaikka en uskoisi että meillä olisi mahdollisuuksia pressanvaaleissa, pidettäisiin yllä kuitenkin media näkyvyyttä.

  Profiilikuva käyttäjästä Gagis

  Gagis

  said

  Joo. Presidentinvaaleista pitää keskustella kunhan aktiivit toipuvat vaaliväsymyksestä.

  Profiilikuva käyttäjästä unknown

  unknown

  said

  Perussuomalaisten kannatuksen määrä pistää miettimään. En halua konservatiivista suomea, se ei ole hyvä paikka elää.

  Mielestäni piraatit kaipaavat seuraaviin vaaleihin näkyvämmän keulakuvan menestyäkseen sekä enemmän näkyvyyttä mediassa. Tosin näidenkin vaalien äänimäärä mielestäni oli menestys ottaen huomioon että nämä olivat ensimmäiset vaalit joissa piraatit olivat mukana.

  Profiilikuva käyttäjästä JuSa

  JuSa

  said

  Olisin suonut Pasin pääsevän läpi, koska vaalikoneiden perusteella hän tuntui anoalta täyspäiseltä Uudenmaan piraattien ehdokkaalta. En silti häntä äänestänyt, enkä myöskään Kasvia. Olen edelleen samaa mieltä kuin ennenkin. Ei vaalitulos piraattien osalta, eikä muutenkaan, ollut yllätys. On vain niin harvoja ihmisiä, että äänestävät aitoa yhdenasianpuoluetta. Minä en äänestä. Minimiehto varteenotettavalle puolueelle on kattava ideologia ja vaaliohjelma. Siitä nyt ei pääse yli eikä ympäri.

  Profiilikuva käyttäjästä Letesgubbe

  Letesgubbe

  said

  http://blogit.tietokone.fi/ossi/2011/04/piraatit-soivat-kasvin/?utm_source=uutiskirje&utm_medium=uutiskirje&utm_campaign=uutiskirje

  ”Ja kun vihreistä päästiin puhumaan, niin voi pojat, että Jyrki J. J. Kasvin putoaminen korpeaa! Kasvi on ollut eduskunnan harvoja valopilkkuja ymmärtäessään avoimen tietoyhteiskunnan tärkeyden. Nyt tapahtunut eduskunnasta putoaminen menee ennen kaikkea piraattipuolueen piikkiin: piraattiteinit imuroivat omaan idealistiseen maaliinsa yli 3 000 ääntä uudellamaalla ja saivat tämän seurauksena… niin, eivät yhtikäs mitään.”

  ”Mutta ovat vihreät kyllä tällä vaalikaudella itsekin edesauttaneet tappiotaan tietoyhteiskunta-asioissa. Demareihin sittemmin loikanneen piraattipojista äidillisiä tunteita saavan Kaisa Rastimon ja Heli “piuhat poikki piraateilta ja kasettimaksu kännyköihin” Järvisen kannanotot tietoyhteiskunta-asioista ovat olleet niin pöyristyttäviä, että yksikään IT-alaa edes pinnallisesti tunteva ei voi mitenkään kuvitella riskeeraavansa ääntään tällaisia asioita de facto ajavalle puolueelle.”

  Profiilikuva käyttäjästä Sari

  Sari

  said

  Kasvin putoaminen todella harmittaa. Toivottavasti Jyrki löytää puolueen, jossa Braxit ja Rastimot eivät torpedoi hänen paikkaansa.

  Tuo vaalitulos osoittaa selvästi, että sekä IT-väki että arvoliberaalit karkasivat vihreistä.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin