Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Viestintävirasto varoitti Ruotsin tiedustelusta

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Viestintävirasto varoitti Ruotsin tiedustelusta

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä OSQ OSQ 9 vuotta sitten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Letesgubbe

  Letesgubbe

  said

  ”Viestintävirasto muistutti perjantaina teleoperaattoreita siitä, että niiden on kerrottava asiakkailleen palveluihinsa kohdistuvista tietoturvauhista. Ruotsin armeijan FRA-yksikkö aloittaa joulukuun alusta Ruotsin kautta kulkevan

  Lisätietoja viestinnän suojaamisesta löytyy Viestintäviraston yhdessä alan toimijoiden kanssa julkaisemalta viestinnän suojaamista koskevalta sivustolta http://www.ficora.fi/viestinsuojaus.”

  http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/2009/11/27/viestintavirasto-varoitti-ruotsin-tiedustelusta/200924659/12

  Profiilikuva käyttäjästä Frey

  Frey

  said

  Kyllähän viestintäviraston arkistosta löytyy aihetta koskeva tiedote jo maaliskuulta 2007:
  http://www.ficora.fi/index/viestintavirasto/uutiset/2007/P_48.html

  Tuon valossa ei oikein voi sanoa että liian myöhään oltaisiin siellä liikkeellä, liian vähän kyllä pätee tosin selkeästi. Kyllähän tuosta olisi pitänyt meteliä pitää. Eikös norjalaiset ainakin aikoneet haastaa Ruotsin oikeuteen tuon takia, tiedä sitten miten siinä lopulta kävi. Yhteispohjoismaisessa joukkokanteessa Ruotsia vastaan olisi kyllä tiettyä ironista särmää. ;)

  Onko suunnitelmia pitää jotkut näyttävät viestintäsalaisuuden hautajaiset 1.12.? PiPu vois jakaa vaikka kirjekuoria ja postimerkkejä, niitä kun ei vielä ruotsalaiset saa höyryttää auki. Samalla saatais alleviivattua vähän mitä viestintäsalaisuuden puolustaminen meille tarkoittaa.

  Profiilikuva käyttäjästä OSQ

  OSQ

  said

  Olen samaa mieltä, että jotain lipunheiluttelua eduskunnan edessä pitäisi tehdä. Saisiko helsinkiläisistä piraateista irti jotain porukkaa joka voisi suruliputtaa nykyistä hallitusta. Onhan kysymys yksityisyyden törkeästä loukkauksesta ja jopa toisen valtion puuttumisesta suomalaisten oikeuksiin. Jos huomenna ei piraatit parveile näkyvästi, niin onhan se jo passiivisuutta kun ollaan tietoyhteiskunta/sananvapaus/kansalaisoikeuksien äänitorvena! Kukin katsokoon huomenna peiliin ja miettiköön, teinkö jotain? Kirjoittakaa kukin paikallisille sivustoillenne, jakakaa edes flyereitä ja lähettäkää s.postia medioille ja eduskuntaan. Toimikaa! Minä teen minkä kykenen Salossa ja verkossa. Nyt on kello yli 12.00…

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin