Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Vihreää politiikkaa

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Vihreää politiikkaa

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä RiktigPolitik RiktigPolitik 8 vuotta, 10 kuukautta sitten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä RiktigPolitik

  Vihreät ovat tekopyhin puolue ja uskon monien heidän kannattajistaan kohta heräävän unestaan milloin PP voisi nopeasti ottaa heidät riveihinsä järkevällä politiikalla. Ilmastogate skandaali paljasti että YK:n IPCC ovat itse muunnelleet tietoja saadakseen heille miellytävän lopputuloksen. Vihreät ovat tämänkin jälkeen valmiit antaa kansainväliselle elimille oikeudet verottaa suomea hiilidioksidistä miljardeja euroja! Viheridooteille ei ole tullut mieleen että hiilidioksidi on juuri sitä mitä luonto ja kasvit hengittää ja jos tosiaan haluaa mitä on luonnon parasta niin korkeampi hiilidioksidimäärä olisi hyvä eikä huono asia! Jos hiilidioksidi olisi niin iso ongelma niin miksei nämä idiootit sitten ehdota että kaupunkiin istutettaisiin ennemmän puita ”ilmastonmuuton estämiseksi”. Mikseivät ne tee mitään sademetsien nopean hävittämisen estämiseksi? Miksi ne eivät vaadi että sopimusta missä estettäisiin yrityksiä upottamasta jätteitä meriin? Mikseivät ne tee mitään korkealle juna ja bussihinnoille mitään.

  PP voisi upottaa Vihreät järkevälle luontopolitiikalla. Jos ovat valmiita lähettää miljaardeja euroja ulkomaille ilmastonmuuton estämiseksi, niin miksei ei tehdä järkeviä vastaehdotuksia joka olisi luonnolle oikeasti kannattavaa kuten esimerkiksi bussi ja junalippujen puolittaminen. Tämä voisi parhaimmassa tapauksessa jopa johtaa valtion lisätuloihin aivan kuten Vaasan paikallisbussihintojen puolittaminen toi lisärahaa kaupungille kun kerran ihimiset rupesivat käyttää sitä bussia. Jos saisi ihmiset käyttämään julkista liikennettä niin tämä tosiaankin olisi hyväksi luonnolle. On täysin järjetöntä että nykyään on halvempaa ottaa oma auto kuin käyttää julkista liikennettä! Matkapojat tarjovat Vaasasta Tallinnan päivämatkaa 29 eurolla mihin kuuluu bussi edestakaisin helsinkiin ja vielä laivaliput edestakaisin tallinnaan. Bussi edestakaisin Vaasasta maksaa noin satasen! Miten olisi antaa yksityissektorin myös hoitaa tavallinen liikenne?

  Vihreiden politiikkaa on kaikkea muuta kuin vihreätä joten eikö PP olisi aika läksyttää heitä ja antaa heille aito vihreä vaihtoehto joka samalla olisi hyödyksi koko kansalle? B)

  Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

  Hyviä ehdotuksia sinällään. Pitää miettiä noita ja sillä välin sinä ”RigtikPolitik” voisit miettiä miten pakkoruotsista päästään Suomessa eroon ? Siinä sitä säästöä tulisi ja menestystä EU maissa kun ei tarvi lukea sitä paskaa enää väkisin.

  Profiilikuva käyttäjästä JoonasD6

  JoonasD6

  said

  En usko, että siinä pahemmin säästöjä tulisi, koska kieltä kuitenkin opetettaisiin. Kustannuksia aiheuttaa opetus, ei opiskelu. Joissain tilanteissa olisi ehkä mahdollista (tai pikemminkin valitettavan pakko) vähentää kursimääriä, mutta ei paljoa. Esimerkiksi lukioissa valtakunnallisia syventäviä opetettaisiin kuitenkin.

  Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

  – liikennemerkit, kartat, kunnallispolitiikka, KELA vaatimukset
  – muiden arvosanojen kärsiminen pakkopullasta
  – käännökset kaikissa virastoissa
  – pakolliset kaikki 2-kielisyyteen liittyvät koukerot

  säästöä ainakin 1mrd euroa vuodessa sinä päivänä kun RKP lähtee pois.
  turha lässyttää, tämä ei ole mikään 2-kielinen maa.
  Jopa New York Times uutis-sivuistolla on hyvin kiteytetty meidän kieli.

  Finnish (official) and some Swedish

  Eivät jenkeissä tunnusta ruotsinkieltä viralliseksi kieleksi, ja tottahan se onkin.

  Profiilikuva käyttäjästä RiktigPolitik

  Suomen kaikki lainsäädöntä ja kaikki muu teksti on jo nyt ruotsiksi ja kun kaikki lainsäädäntö tulee nykyään EU:sta ja ruotsi on yksi virallinen kieli niin kaikki paperit käännetään ruotsiksi jo brysselissä eikä siitä tule suomalaiselle veronmaksajalle maksamaan penniäkään. Sitten vielä 6% kansasta ovat ruotsinkielisiä joten onhan täysin luonnollista että osa rahasta menee ruotsin kieleen. Jos ruotsi tekisi suomesta virallisen kielen niin silloin voisi oikeasti puhua kustannuksista koska kaikki pitää kääntää ihan alusta kun taas ainoastaan pienet uudistukset jotka tulevat meidän omiin lakiteksteihin on käännettävä ruotsiksi. On naurettavaa puhua kustannuksista koska ne ovat kuitenkin niin alhaiset ja niistä pienistä kustannuksista maksaa suomenruotsalaiset säätiöt suuren osan. Mielestäni suomenruotsalaisten pitää saada palvelua omalla äidinkielellään jatkossakin, mutta ”pakkoruotsista” kaikissa kunnissa voidaan sitten keskustella. Kirjoitin koulutusuudistuksesta toisessa ketjussa joten en viitsi nyt tässä sen syvemmin perehtyä asiaan…

  En halua tätä ketjua muuttumaan ”pakkoruotsi” ketjuksi, joten jos haluatte jatkaa keskustella siitä niin menkää vaikka ”Svenska” osastolle kirjoittamaan siitä.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin