Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Vs:EU haluaa lapsiystävällisemmän internetin

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Vs:EU haluaa lapsiystävällisemmän internetin

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä pirare pirare 10 vuotta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä pirare

  pirare

  said

  1. Lapsi jota kielletään varastamasta, varastaa kun vanhemmat eivät ole paikalla. Lapsi jota kielletään kaatamasta juomaa lattialle, kaataa juomat lattialle heti kun vanhemmat eivät ole paikalla. Niinkö?

  2. ”Lapsi” saattaa vanhingossa saada mitä tahansa materiaalia verkosta sitä etsimättä ja olematta siitä kiinnostunut. Esim. Youtube lastenlaujuja katsellessa yhden tai kahden klikkauksen päässä voi olla mitä vaan K18 materiaalia videomuodossa.

  2.1 ”Lapsi” oppii kokeilemalla ja tekemällä ja seuraamalla tekonsa seuraukset. Rangaistukset tekemisestä opettavat ettei kyseinen teko ollut hyväksyttävä. Toki uhmaikä (joillakin 0-85v) löytyy, jolloin välittömästi ollaan aina vastaan, mutta pääasiassa johdonmukainen toiminta menee perille. Kielto harvemmin on ”hauska tunnereaktio”, joka kannustaisi toimintaan vastaisuudessakin.

  Mielestäni on täysin naurettavaa keskustella siitä, tuleeko vanhempien kieltää/kontrolloida/rajoittaa lasten netinkäyttöä. Ehdottamasti tulee. Argumentaationne kontrollia vastaan on tähän mennessä surkeaa.

  Jos ongelma on tapa jolla kontrolli tehdään, niin esittäkää mielestänne oikea tapa sekä ratkaisuja. Haen samaa ajatusta myös yleisesti (piraattipuolueen) toiminnassa ja argumentaatiossa. Pelkkä kritiikki ja silmät kiinni vain yhden asian puolesta ei riitä.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin