Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Vs:Hallituksen puheenjohtajaehdokkaat

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Vs:Hallituksen puheenjohtajaehdokkaat

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Scoffa Scoffa 10 vuotta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Scoffa

  Scoffa

  said

  sarjuva kirjoitti:
  Quote:Heitetään nämä cliché-kysymykset ensin:

 • Mikä muuttuu jos pääset puheenjohtajaksi?
 • Kiitos, kysymysten vastaukset kertovat useimmiten paremmin kuin tuhat esittelyä.
  Mikään asia ei koe suuria muutoksia, tähän pääsyynä se, että olen jo ennestäänkin hoitanut taustalla suurinpiirtein kaikkien samojen asioiden järjestelyt jo perustuskokouksesta. Suurimpana erona nykyiseen lienee se, että vastineiden antaminen erilaisiin ajankohtaisiin asioihin sekä keskustelu puolueen tilanteista ja tavoitteista helpottuu huomattavasti. Myös ulkopuoliselle näkijälle PJ:n lausunnot kuulostavat enemmän puolueen virallisilta lausunnoilta kuin vpj:n antamana, eli siis tietynlainen media-arvo asialla myös on.

  Perustuskokouksessa jo aikoinaan nostin esille sen, että minun ja Wahlmanin mielipiteet olivat hyvin samankaltaisia asioista, joskin lähestymistapamme poikkeaa hieman. Wahlmanin enemmän mietiskelevää ja teoreettista ajattelua vastoin minun lähetystapani asioihin on yleensä enemmän käytännönläheinen ja syy->seuraus johdannainen. En usko kummankaan tavan olevan toistaan huonompi, mutta niin kauan kuin keskustelemamme asiat ovat niitä, joita tavallisen kansalaisen on monesti hankala ymmärtää, suosin jälkimmäistä.

  Quote:

 • Mihin suuntaan haluat viedä Piraattipuoluetta?
 • Piraattipuolueen toiminnan suuntaa ei pysty edes puheenjohtaja päättämään, vain ohjailla varovaisesti. Jo alusta asti on puolueen toimintaa ohjannut taitavasti yhteissumma koostuen hallituksen välillä jaettujen tehtävien hoitajista, yksittäisistä aktiiveista sekä puolueen jäsenten yhteisistä mielipiteistä.
  Suunta johon itse pyrkisin ohjaamaan, tai sanoisinko auttamaan, on puolue jossa titteli ei ole edellytys mahdollisuuksille tehdä jotain konkreettista puolueen eteen ja puolue jossa demokratia jäsenten välillä oikeasti merkitsee jotain. Liian paljon nykyisissä puolueissa harrastetaan puoluekuria ja toiminnan suunta määräytyy pelkästään puolueen johdon mielipiteiden mukaan unohtaen mitä mieltä jäsenet todella ovat.

  Quote:

 • Mitkä näet Piraattipuolueen suurimpina haasteina lähitulevaisuudessa?
 • Aivan lähitulevaisuuden haasteet toivon mukaan jo lähes kaikki tietävätkin, eli saada kunnialla korttikampanja vauhdilla valmiiksi ja sen myötä osallistua eurovaaleihin, mikäli aika siihen vielä riittää. Myönnän olevani monissa asioissa hieman ylioptimistinenkin, mutta uskon että osallistuminen vaaleihinkaan ei olisi ongelma jos sinne todella halutaan. Suurin rajoitteemme on pettymyksen estämiseksi itseluotu pessimismi, oli sitten kyse mistä tavoitteesta vain. Ne on osattava pistää syrjään ja mahdollisuuksia aukenee lisää.

  Vaalitasolla ei tavoitteissa ole EU-vaalien lisäksi muuta lähitulevaisuudessa, mutta kun PP vihdoin puoluerekisteriin saadaan, ehdimme sitten eurovaaleihin tai emme, tuo se mukanaan paljon lisää haasteita ja mahdollisuuksia. Se on käytännössä toiseksi viimeinen rajapyykki matkalla vakavastiotettavaksi puolueeksi. Viimeinen on saada kansanedustajia arkadianmäelle, mutta tähän emme voi vielä vaikuttaa, eikä se edes olisi ehdottomuus puolueen toiminnalle toisin kuin puoluerekisteriin pääsy.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin