Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Vs:Hallituksen puheenjohtajaehdokkaat

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Vs:Hallituksen puheenjohtajaehdokkaat

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Scoffa Scoffa 10 vuotta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Scoffa

  Scoffa

  said

  Olen toiminut perustuskokouksesta Piraattipuolueen varapuheenjohtajana ja nähnyt aina tehtävän olevan siinnä määrin vastuullinen, että puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan tulee olla selvillä kaikesta mitä puolueessa tapahtuu ja pysyä aina tietynlaisessa valmiudessa tehtäviä varten. Itseasiassa vpj:n ja pj:n tehtävissä ei ole suurtakaan eroa tähän menneeksi ollut, olen hoitanut suurimman osan taustalla tapahtuvasta toiminnasta ja järjestelystä jo nyt kun Wahlmanilla aika ei valitettavasti enää riittänyt.

  Olen ollut todella tyytyväinen nykyisen puoluehallituksemme tapaan toimia eri asioissa, ns. puhaltaa yhteen hiileen, tärkeistäkin asioista on voitu päättää keskustelemalla. Harvoin on tarvinnut järjestää suoranaisia äänestyksiä mielipiteistä. Tämä on se mihin haluan pyrkiä ja ajaa toimintaa jatkossakin hallituksen osalta. Kun hallituksen jäsenet ovat valittu puolueen jäsenien toimesta ja silti pysyvät olemaan lähes yksimielisiä asioista, kertoo se mielestäni sen, että asioista keskustellaan riittävän hyvin yhteisymmärryksen saavuttamiseksi.

  Mitä taas itse puolueen kehityssuuntaan tulee, nykyinen järjestäytyminen on toiminut hyvin, turhaa byrokratiaa vältetty mutta hoidettu kaikki mitä on tehtävä. Ainoastaan toisinaan aktiivisuus, erityisesti korttikampanjan suhteen kaipaisi hieman lisää piiskaamista. Puoluekuria mielipiteiden suhteen en kuitenkaan kannata enkä ikinä tule kannattamaan. Kukaan ei voisi vaatia edes jäseniltä ehdottomuutta jokaista puolueen ydinasiaa kohtaan, mukana saattaa olla ihmisiä jopa vain kannattaen osaa näistä tärkeistä tavoitteistamme.

  Perustietoja minusta löytää mm. osoitteesta http://www.piraattipuolue.fi/puolue/hallitus/palmulehto

  Tekemisen määrää en kaihda. Mitä enemmän puolueen eteen on tehtävä, sen paremmalta se tuntuu.
  Yhdeksi tärkeimmäksi PJ:n tehtäväksi näen sen, ettei PJ pyri vain puskemaan omia ajatuksiaan lävitse, vaan muistaa ja jaksaa kuunnella jäsenien mielipiteitä sekä seurata ympärillä olevia tapahtumia.

  Pahoittelen etten vielä esittele itseäni enempää, haluan teidän kysyvän sitä mikä kiinnostaa.

  [Viestiä täydennetty hieman perusteellisemmaksi]

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin