Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Vs:Mitä Piraattipuolue antaa muusikolle?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Vs:Mitä Piraattipuolue antaa muusikolle?

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Teppo Teppo 9 vuotta, 10 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Teppo

  Teppo

  said

  Nuppi kirjoitti:
  Quote:
  Mitenkä nykyinen järjestelmä enää kommunistisemmaksi voi mennä? Tällä hetkellä meillä olemassa keskushallinto joka yrittää säädellä kulttuuria :) Eiks niin?

  Jos lähdetään siitä, että meillä olisi jokin keskushallinto, joka ohjaa, niin se ei olisi kommunismia. Se on parlamenttista demokratiaa. Voi tietysti olla vielä ihan uusi käsite näinkin uudelle puolueelle, joka ei ole vielä edes puolue, kun ei kannatuskorttien keruu oikein suju.

  Kyllä sillon pitää hieman mennä itsetutkiskeluun, jollei edes kannatuskorttien keruu suju. Sillon on puolueen toiminnassa, noin yleisesti ongelmaa, tai sitten koko puolueen periaate on vääränlainen ja edes pieni osa suomalaisista ei pidä ajatuksistanne.

  Pitää muistaa, että nykyinen vapaa kaupanteko on juuri peräisin nykyisestä politiikasta. Nyt olette sitä säännöstelemässä, joka on osa kommunismia ja juuri sitä mistä syytätte levy-yhtiöitä. Musiikintekijöillä on vapaat kädet irrottautua nykyisistä levy-yhtiöistä yksissä tuumin tai uusien on vapaus olla liittymäti. Tälläisessä toiminnassa on aina kaksi vapaaehtoista puolta, kuten aiemmin jo mainittiin.

  Nykyisellä järjestelmällä on tehty monista musiikin tekijöistä miljonäärejä, tai niiden elintaso on muuten vain erityisen hyvä. Ei ole aikaakaan kuin Eino Grönistä tuli dokumentti ja miten se puheli hyvinkin positiivisaa asioita levy-yhtiöistään, joilla on ollut töissä. Nykyään sillä menee rahallisesti todella hyvin. Ei siinä mitään, hyvä solisti. Muitakin esimerkkejä on, kunhan menee rohkeasti kyselemään. Mutta tässäkin asiassa pärjää tekijät… siis musiikin.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin