Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Vs:Re: Mitä Piraattipuolue antaa muusikolle?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Vs:Re: Mitä Piraattipuolue antaa muusikolle?

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Mikko Kunnari Mikko Kunnari 9 vuotta, 10 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
  • Julkaisija
    Viestit
  • Profiilikuva käyttäjästä Mikko Kunnari

    Mihin perustat koko väitteen, ettei PP kiinnosta musiikintekijöitä? On niitä tässä vastaan tullut, joita se kiinnostaa (katso esim. blogi). Siitä en tiedä onko jäsenenä niitä yhtään. Itse tarkoitat varmaan musiikintekijöillä pelkästään levyfirmojen listalla olevia menestyviä artisteja. Niitä tuskin paljon näkyy PP:n listoilla. Miksi näkyisi? Johan se levysopimuskin sen varmaan kieltää.

    Tuosta rahoituspuolesta puhuttiin paljon jonkun aikaa sitten blogissa tämän jonkun levypomon kanssa (en muista firmaa, mutta sieltä ne jutut vieläkin löytyy). Kyllä se jopa sieltä tuli että artilla ei rahoitusvaihtoehtoja maailmasta löydy. Starttirahaa ei musiikkiyrittämiseen ole niinku muuhun bisnekseen ja ei pankistakaan rahaa saa ihan vaan kantamalla sitä sieltä ilman vakuuksia. Levyfirma on aluksi riskitön ratkaisu, tosin lopuksi se vie lähes kaikki rahat jos sattuu menestystä tulemaan. Sitä työntekoa itsekin olen kannattanut, mutta se ei jostain syystä luovan työn tekijöitä tunnu kiinnostavan. Sitä pitää ne rahat saada tekemällä sitä mitä itse haluaa, vaikka sitten kasettimaksuista, jos ei itse työstä.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin