Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Vs:Re: Mitä Piraattipuolue antaa muusikolle?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Vs:Re: Mitä Piraattipuolue antaa muusikolle?

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Teppo Teppo 9 vuotta, 11 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Teppo

  Teppo

  said

  On kyllä pakko sanoa Dragulle, että et näe ilmeisesti metsää puilta.

  Olet nyt ”loihtimassa” vapaata teostokauppaa, samalla pakottaen. Sinusta sinun ja pikku kaveripiirisi keksimä ”oiva” ”vaihtoehto” on se ainoa ja oikea ja nyt pitäisi valita kaksi vaihtoehtoa; sinun linjasi joka pakottaa johonkin tai olemassa oleva ”uhkaava” linja, joka antaa vaitoehtoja.

  Nykyinen linjaus ei ole mielestäni mitenkään uhkaava, koska edelleenkin musiikintekijöillä on vaihtoehtona valita toinen linja ja markkinoida lättynsä itse ihan kuten nyt olet tekemässä ainoaksi mahdollisuudeksi. Joillekkin se linja ei vain sovi.

  Olette myöskin ihmetelleet miten ei suju kannatuskorttien hankinta. En ihmettele. Pari aktiivisempaa ”harrastajaa” (kuten joku ilmaisi itsestään, vaikka kyse on puhtaasta politiikan teosta ja maan päätöksien teosta) on saanut muutaman kortin ja loput on vähän silleen, että kehtaako tälläistä edes loppupeleissä tyrkyttää kellekkään, ainakaan nyt ihan rehellisillä puheilla.

  Kysehän on tässä tapauksesa hyvin pitkälle politiikan teosta itselleen. Monikaan todellinen taiteilija ei koe tätä puoluetta kovinkaan houkuttevana. Koko mainosmatrahan kuulostaa siltä, kuin pari noin 15-20 tyyppiä olisi ollut ryhmässä kännissä ja kirjoittaneet vessapaperiin pari ”kekseliästä” pikku ”juttua” ja parin kuukauden pohdinnon jälkeen kokeilleet tehdä politiikkaa sillä verukkeella, että jos joskus saisikin kaiken ilmaiseksi. Samaan aikaan toki tuskastellaan kun iPhonea on kiinalaiset keksineet lähteä kopioimaan eikä voikkaan maksaa about 700 euroa puhelimesta, kun niitä jumalauta saakin satasella Kiinasta.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin