Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Vs:Tiedotus?

Etusivu Foorumit Työryhmät Tiedotus Vs:Tiedotus?

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti Ahto Apajalahti 8 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti

  Quote:Ylipäänsä tuntuu siltä että osalle puolueen toimijoista tiedottaminen nähdään ylimääräisenä työnä josta voidaan aina tinkiä.

  Tämä ei tietenkään pidä paikkaansa. Kaikki tehdään, mikä pystytään.

  Quote:Miksi näitä systeemejä on perustettu jos ei niistä tiedoteta eikä niitä käytetä?

  Valitettavasti henkilö- ja taloudelliset resurssit asettavat rajat sille, mihin kaikkeen pystyy kiinnittämään huomiota. Emme pysty kaikilta osin toimimaan siten kuin haluaisimme.

  Hallitus on tiedostanut ongelman, ja itsearvioinnissaan (tiedoston loppupuolella) rankkasi tiedotuksen kehittämisen epäonnistuneeksi tavoitteeksi vuonna 2009. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että puolueessa on vielä kovin vähän sellaisia ihmisiä, joilla on mahdollisuus todella aktiivisesti paneutua puolueen toimintaan. Toimintaan on kyllä tullut viime aikoina mukavasti lisää ihmisiä, mutta leikkisästi ”hc-aktiiveiksi” kutsumiani ihmisiä tarvittaisiin muutama lisää, jotta hommat pyörisivät jouhevammin.

  Sähköpostilistat käynnistettäneen uudelleen kunhan saamme uuden jäsenrekisterijärjestelmän (ikuisuusprojekti, joka kuitenkin alkaa olla jo loppusuoralla).

  Uskon, että tilanne paranee toden teolla viimeistään, kun uusi hallitus valitaan seuraavassa puoluekokouksessa kuluvan vuoden keväällä. Kaksi vuotta sitten nykyistä hallitusta valittaessa oli vielä kovin vaikea arvioida, millainen hallituksen tehtäväkentästä muodostuu, mikä on aiheuttanut hieman alkuvaikeuksia.

  Uutiskirjeet olisi kyllä kiva saada takaisin. Jos joltakulta löytyy tarmoa niiden tekemiseen, olisin varsin tyytyväinen. Ehkäpä sinulta? Hallitus ei pysty yksin tekemään kaikkea, eikä se ole tietenkään tarkoituskaan.

  Ps. Mainitsitkin viestissäsi Purjeen. Lisättäköön, että olen itse ollut erittäin tyytyväinen Purjeeseen, ja suosittelen sen lukemista (ja mielellään paperiversion tilaamista!) kaikille.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin