Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Vs:Tilastoja kansanedustajien äänestyksistä

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Vs:Tilastoja kansanedustajien äänestyksistä

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti Ahto Apajalahti 9 vuotta, 11 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
  • Julkaisija
    Viestit
  • Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti

    Quote:Suuntauns (Alignment: chaotic,neutral, evil) on peruja sieltä. Käytännössä se lasketaan EI/JAA äänien suhteesta; onko edustaja hallituksen puolella vai vastaan (lakiesitykset ovat yleensä hallituksen kannan mukaisia).

    Usein äänestyksissä on kuitenkin vastakkain kaksi muutosehdotusta, toinen on JAA ja toinen EI, eli JAA ei ole aina hallituspuolueiden kanta. Jos nyt tarkkoja ollaan niin JAA ei ole hallituksen kanta, vaan ehdotusta käsitelleen valiokunnan kanta. Toki hallituspuolueilla on enemmistö valiokunnissa.

    Ps. Olisi tosiaan mukavaa saada Suomeen systeemi, jolla voisi jotenkin järkevästi analysoida edustajien todellista sijoittautumista poliitiselle kentälle. Yhdysvalloissa tämäntyyppiset systeemit ovat ahkerassa käytössä. Sitten suomenkielisessä Wikipediassakin voisi poliitikkoja koskevissa artikkeleissa käsitellä poliitikon eduskunnassa ilmaisemia kantoja ja mielipiteitä, eikä pelkästään yksityiselämäkohuja. Nykyään tietoja on aivan luvattoman vaikeaa kaivaa järkevässä muodossa mistään.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin