Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Vs:Urkintalaki

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Vs:Urkintalaki

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti Ahto Apajalahti 10 vuotta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti

  Tässä vastaus hieman viiveellä.

  Nyt tilanne on se, että liikenne- ja viestintävaliokunnan mietintö laista on valmis. Perustuslakivaliokunta, hallintovaliokunta ja työelämä- ja tasa-arvovaliokunta antoivat asiasta myös omat lausuntonsa. Mietintö etenee seuraavaksi eduskunnan täysistuntoon, eli lain käsittely alkaa olla loppusuoralla. Lain valmistelu on myöhässä siinä mielessä, että sen oli alun perin tarkoitus tulla voimaan vuoden 2009 alusta. Eduskunnan kevätkausi alkaa helmikuun alussa, joten sitä ennen asia ei etene.

  Tietoa lakiehdotuksen käsittelyvaiheista ja asiassa annettu mietintö, lausunnot ja hallituksen alkuperäinen esitys löytyvät eduskunnan sivuilta.

  Piraattipuolue on varmastikin kiinnostunut osallistumaan mielenosoituksen järjestämiseen. Emme sellaista lähde kuitenkaan yksin järjestämään. Käytännössä ison mielenosoituksen järjestäminen edellyttää joidenkin muidenkin puolueiden tai poliittisten nuorisojärjestöjen mukanaoloa. Piraattipuolue tehnee tammikuun aikana perusteellisen kannanoton Lex Nokiasta.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin