Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Wareborgillakin on sananvapaus

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Wareborgillakin on sananvapaus

Tämä aihe sisältää 6 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä snowballschance snowballschance 7 vuotta, 11 kuukautta sitten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Minun pitää olla tässä vähän kieli keskellä suuta.

  Yhdellä sun toisella ehdokkaalla on ollut hiukan vaikeuksia sekä ilmaista itseään selkeästi että ilmaista samalla sananvapauden olevan puolueen keskeisen arvon. Piraattipuolue tavoittelee 0.5% kansanedustajien paikoista, joten saattaapi olla, että kentällä on vastassa moninverroin enemmän Piraattipuolueen vastustajia liikkeellä kuin kannattajia. Tämä poikkeaa huomattavasti ehdokkaiden normaalista elämästä ja arkikokemuksista samanmielisten ihmisten joukossa.

  Jos 4.5% äänestäjistä toivottaa Piraattipuolueen hornan tuuttiin ja 0.5% kannattaa, ja jos ehdokas käyttää aikaa tasapuolisesti noiden segmenttien äänestäjiin, niin ehdokas käyttää 90% ajastaan äänestäjiin, jotka ovat jo lujasti päättäneet, että he eivät missään tapauksessa äänestä Piraattipuoluetta. Tuolla systeemillä ehdokas palaa äkkiä loppuun.

  Myös noilla 4.5%:lla on oikeus mielipiteeseensä ja ehdokkaan on syytä opetella äkkiä uimaan eri mieltä olevien ihmisten kanssa kunnioittaen myös heidän mielipidettään/ sananvapauttaan. Voi joko vaieta tai todeta, että toinen on toista mieltä ja itse toista mieltä.

  Mitä taasen trolleihin tulee niin ne eivät ole edes vakavissaan, ja niiden kanssa painiminen on kaikkein pahinta ajanhukkaa. Sellaisesta argumentista, jota ei ole esitetty tosissaan, ei voi tosissaan edes väitellä.

  Kun joudutte trollauksen kohteeksi ja kuitenkin päätätte vastata niin ehkä jotain on pielessä, jos vastauksenne on pitempi kuin itse trollaus. Soininvaaralla: http://www.soininvaara.fi ei näytä olevan ongelmia trollaajien kanssa. Ne ovat kai luovuttaneet jo aikoja sitten.

  Wareborgin mediakyvyt ylittävät ainakin 90%-95% Piraattipuolueen ehdokkaiden mediakyvyistä, joten ei kannata käydä ruokkimassa trollia. Trollia voi toki yrittää myrkyttää, mutta valitettavasti Wareborg on sensuroinut minun kommenttini. Ne eivät varmaan maistuneet hyviltä? Sen sijaan jos Wareborg päästää jonkun kommentin läpi niin se on joko harmiton tai hyödyllinen Wareborgille.

  Wareborg on pienimuotoinen mediaoperaatio, ja siten pieni ongelma, mutta kyllä siitä saa keskinkertaisenkin ongelman aikaiseksi ruokkimalla sitä.

  SDP joutui juuri äsken vähän raskaamman mediaoperaation kohteeksi, joten ei Piraattipuolueella ole mitään itkemisen aihetta juuri nyt.

  Wareborgiin kannattaa suhtautua ikään kuin se olisi kilpailevan firman keskustelupalsta. Voitte miettiä, miten yrityselämässä käy työntekijälle, joka käy kertomassa tajunnanvirtatekniikalla kriittisiä ajatuksiaan kilpailijan keskustelupalstalla kilpailijasta. Voitte miettiä myös miksi.

  Minä luen mielelläni Wareborgia, koska se on niin helvetin hyvin tehty.

  Profiilikuva käyttäjästä Gagis

  Gagis

  said

  Ei kai Wareborgi ole edes oleellinen trolli ole, nyt kun se siirtyi satiiriblogista jaksoittaiseksi sci-fi -romaaniksi. :)

  Hyvin osaa sen sen takana oleva kaveri kirjoittaa tarinaa.

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Gagis kirjoitti:
  Quote:Ei kai Wareborgi ole edes oleellinen trolli ole, nyt kun se siirtyi satiiriblogista jaksoittaiseksi sci-fi -romaaniksi. :)

  Wareborg on edelleenkin maailmassa, jossa on fiktiivinen Piraattipuolue. Ehkä siellä rinnakkaistodellisuudessa politbyroo hakee oppinsa Star Trekin jaksoista?

  Tulkitsin blogia niin, että ensimmäinen projektirahoitus loppui siihen mihin Wareborgin neitsyyskin. Sittemmin blogi on saanut jatkorahoitusta suuren suosionsa takia.

  Quote:Hyvin osaa sen sen takana oleva kaveri kirjoittaa tarinaa.

  Mainostoimiston/ median hyvin valittu ammattilainen. Wareborg kertoo rivien välissä, miten mainostoimisto näkee kuluttajan.

  Minulle tuli sen kuvasta mieleen, että se on vuosikymmeniä vanha kuva jostain kuvapankista, ja se on valittu sillä perusteella, miltä henkilön halutaan näyttävän. Samanlainen ajatus tulee, kun törmää johonkin feikkiin profiiliin internetissä.

  Ihmisten reaktioista Wareborgiin minulle tuli mieleen, että ei ole olemassa mitään ihme internet-sukupolvea, joka uiskentelisi internetissä kuin kala vedessä. Vaikka kenties jo syntymä pahimmassa tapauksessa onkin videoitu internettiin livenä, niin ei se sitä tarkoita, että kyseisen henkilön internetin käyttötaidot olisivat paremmat kuin hänen internet-addiktin mummonsa.

  Mummo voi viedä voiton, jos se on istunut enemmän internetin ääressä ja jos sillä on lehmän hermot. Jos se alkaa osoittaa ylenmääräistä kiinnostusta nykyajan pikku yksityiskohtiin niin se paljastaa mummolla olevan Second Lifessa teinityttö-profiilin, jolla se jallittaa nuoria miehiä.

  Profiilikuva käyttäjästä Gagis

  Gagis

  said

  Noniin, eipäs rakenneta mitään hurjia salaliittoteorioita.

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  jarkkoph kirjoitti:
  Quote:Saahan sitä rakennella, niinhän tekee Wareborg myös.

  Sinä vaan et mennyt riittävän pitkälle. Wareborgihan on sanonut, että -borg tulee siis sanasta borg, eli kyseessä on varmaan joku intergalaktinen salaliitto Maapallon valloittamiseksi tms. peruskamaa. On päässyt vähän tuo Star Trek unohtumaan.

  Tämä voisi selittää sen, että vaikka se Otaniemen K-extra vielä löytyykin internetistä, niin Wareborg ei huomannut siellä tähtien välisessä avaruudessa, ettei sitä kauppaa enää näy satelliittikuvissa. Tai ehkä internet-yhteys toimii takionien avulla sinne avaruuteen, mutta valolta kestää matkata sinne vuosikausia?

  Etkö sinä siis usko, mitä [strike]ihminen[/strike] borg itse sanoo? :dry:

  Pitää varmaan tutkia Wikileaksin dokumentteja, josko Wareborg esiintyisi siellä.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin