Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Wikileaksista hajonnut osa

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Wikileaksista hajonnut osa

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Ruuhijarvi Ruuhijarvi 8 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  ”A new WikiLeaks” revolts against Assange”

  http://www.dn.se/nyheter/varlden/a-new-wikileaks-revolts-against-assange-1.1224764

  Sekä riitelyn taustaa http://www.wired.com/threatlevel/2010/09/wikileaks-revolt/

  Domscheit-Berg on perustellut irtautumistaan egotripillä eli tärkeintä on riidellä henkilöiden kanssa ja toiminnan tuloksellisuudella ei ole merkitystä. Mielenkiintoista tuossa riitelyssä on, että se on kiihtynyt sitä mukaa kuin tuloksia on syntynyt. Onko syynä sitten kateuden kasvaminen vai tarkoituksellinen toiminnan sabotointi.

  Lehdistöön Wikileaksistä vuodetuista jutuista ei sitten tiedä, onko vuotaja ollut Wikileaksistä vai onko joku ulkopuolinen vakooja tekeytynyt wikileaksiläiseksi.

  Todellisilla ja fiktiivisillä henkilökysymyksillä trollaaminen on toki ihan tuttua työpaikoilta, kun väellä on tekemisen puutetta. Ensin vähän udellaan henkilökohtaisia faktoja ja sitten niitä täydennetään täysin keksityillä jutuilla.

  Kerran olin todistamassa kun eräs nainen onnitteli miestä perheenlisäyksestä ja tämä oli täysin uutta tietoa tälle miehelle. Toisen kerran levitettiin selän takana huhua, että eräällä miehellä olisi avioton lapsi, ns. vahingonlaukaus. Paha tuollaisen huhun todenperäisyyttä on käydä tarkistamassa huhun kohteelta.

  Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  jarkkoph kirjoitti:
  Quote:
  Tarkoitan tällä siis sitä, että USA valtahan perustui aikapitkälle kommunismin uhka valheeseen, joka on poistunut jos sitä koskaan edes oli sen verran kommunismin uhkaa liioiteltiin.

  1970-luvun alussa länsimaiden hallituksissa oltiin (salaisesti) sitä mieltä, että kommunismi valloittaa maailman, koska Neuvostoliiton talouden kasvuvauhti ylitti lännen kasvuvauhdin.

  Quote:Tämän jälkeen on yritetty luoda valhetta perustuen Al-Quedaan ja terrorismin uhkaan ja sekin valhe uhkaa kuihtua pois.

  Näiden operaatioiden tarkoituksena on pitää oma kansa kurissa. Muistettakoon, että reaalipalkat ovat olleet laskussa USAssa sitten vuoden 1972 ja koko homma uhkaa levitä käsiin noin 10 vuoden päästä. Tämä skenaario vastaisi 1930-luvun Saksan tapahtumia.

  Quote: Ei USA pian jää enää jäljelle kuin se Gobbelsin ennustama aseiden kääntäminen omaa kansaansa vastaan jos uusia valheita ei keksitä entisten tilalle mihin kansa saadaan uskomaan. Nähtäväksi jää miten oikeassa Gobbels on.

  Jaa, mites olisi se vanhanaikainen eli pieni proxy-sota Afrikassa Kiinaa vastaan? Saksahan yritti ratkaista talousongelmiaan rosvoretkillä naapurimaihinsa.

  Profiilikuva käyttäjästä Ruuhijarvi

  Ruuhijarvi

  said

  Mielestäni melko terve suuntaus. Vastaavia whistleblower-sivustoja kyllä tarvitaan mahdollisimman paljon. Ikävää tämä on vain mikäli Openleaksin ja Wikileaksin toimintatehokkuus yhteensä on nyt pienempi kuin Wikileaksin toimintatehokkuus oli ennen irtautumista. Ikävänä pidän sitä, että tämä uusi Openleaks ei vuoda tietoja suoraan yleisölle kaikkien luettavaksi, vaan toimittaa materiaalin ainoastaan lehdistölle.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin