Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

YK huolestui verkkosensuurista: Suomessakin ongelm

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta YK huolestui verkkosensuurista: Suomessakin ongelm

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä JJ75 JJ75 7 vuotta, 5 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä JJ75

  JJ75

  said

  Se on kuin täysi idiootti olisi vallankahvassa. Tällä lailla piilotetaan kaikki ja lakaistaan vain maton alle.

  Aikanaan Nikin, Petteri Järvisen ja Viherahon Pasin kanssa kävimme KRP:n kimppuun. Silloin kun Google oli vielä hakurobotti, ihmettelin miksi Google.com kuten muitakaan ei suljeta myös. Pasi Viheraho soitti KRP:lle, joka totesi sen Googlen olevan selain, jota se ei siihen maailmanaikaan ollut. Eli laissa voi olla porsaareikä, kun asiaa käsittelevä viranomainen on riittävän tyhmä! Tyhmyyshän on tekosyy olla hoitamatta asioita lain edellyttämällä tavalla.

  Myös KRP:n amatöörit pyrkivät selittämään kuinka estolistaa ei saisi julkaista. Siis hetkinen? Mikään ongelma ei ole pientä scriptiä tehdä niin, että Google löytäisi juuri ne sivustot jotka on suljettu ja muodostaisi listan. Kerroin aikanaan tarkemmin kuinka se tapahtuisi. Tämmösiä listoja on myös julkaistu netissä pilkkana sittemmin KRP:lle.

  Yhdellekään sivustolle 12 vuotiaallakaan ei ole vaikeuksia päästä, ne osaavat kiertää, jotka sivustoille haluavat. Jäljittämään ei myöskään pysty.

  Kysymys 1. Onko tarpeen työntää valtion laitokselle rahaa, joka valvoo olematonta lakia, joka oli toukokuuhun saakka 2011 laillista toimintaa.

  Kysymys 2. Onko tarpeen työntää valtion laitokselle satoja miljoonia siitä syystä, että se perustaa järjestelmiä jotka ei noudata lakia, ota selvää asioista ja lakaisee kaiken maton alle.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin