Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

YLE Gallup: 2% kannattaa maahanmuuttoa

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka YLE Gallup: 2% kannattaa maahanmuuttoa

Tämä aihe sisältää 8 vastaukset, 7 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä pirattimies pirattimies 9 vuotta sitten.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

  http://ylex.yle.fi/radio/ohjelmat/ylex-tanaan/mielipidevanki/pitaisiko-suomen-ottaa-lisaa-maahanmuuttajia

  annan kyllä mielelläni ääneni piraattipuolueelle.
  Mutta jos siellä nuollaan yhtään RKP:n tai Astrid Thorsin tai Wallinin persettä niin seuraavassa mielenilmauksessa EK talolla banderollin tilalle tulee jo kyllä sianpaskaa niskaan. Tämä on lupaus.

  Ps. Onko demokratia sitä että pitää saada 100% – 0% tilanne, kuten pakkoruotsin kanssa? Suomessa ei ole ollut demokratiaa koskaan.

  Profiilikuva käyttäjästä JoonasD6

  JoonasD6

  said

  Ketään ei nuolla.

  Harmittaa tässä eniten tuo, että maahanmuuttaja-sanan merkitys on jo muuttunut. Maahanmuuttaja on kuka tahansa, joka muuttaa maahan, eikä maahanmuuttoa tapahtumana pidä yhdistää suoraan mahdollisiin seuraamuksiin, uskontoon tai kulttuuriin. Asuin kaksi vuotta Moskovassa ja muutin takaisin Suomeen, eli minäkin olen maahanmuuttaja.

  Profiilikuva käyttäjästä OSQ

  OSQ

  said

  Olen asunut ruotsissa, italiassa, yhdysvalloissan ja vietänyt pitkiä aikoja monissa muissa maissa ilman minkäänlaista syrjintää. Minä ole maahanmuutanut suomeen lopuksi. Pitäisikö ostaa ase?

  Profiilikuva käyttäjästä mikko123

  mikko123

  said

  JoonasD6 kirjoitti:
  Quote:Maahanmuuttaja on kuka tahansa, joka muuttaa maahan,
  Sanasta sanaan ehkä, mutta ei käytännössä. Maahanmuuttajalla tarkoitetaan ulkomaalaista.

  JoonasD6 kirjoitti:
  Quote:
  Asuin kaksi vuotta Moskovassa ja muutin takaisin Suomeen, eli minäkin olen maahanmuuttaja.

  Et automaattisesti. Jos olet Suomen kansalainen ja olet muuttanut takaisin, et ole maahanmuuttaja sanan virallisessa merkityksessä (siis viranomaiset eivät käsittele sinua maahanmuuttajana).

  Ja jos asut vaikka nyt Venäjällä jonkin määrätyn ajan vaikka työn tai opiskelun takia, et ole luultavasti sielläkään maahanmuuttaja (eikä vaihto-opiskelijoita lasketa Suomessa maahanmuutajiksi, vaikka he täällä asuisivat). Asia yleensä selviää, kun silmäilee viisumeita/oleskelulupia.

  (Näin siis yleisellä tasolla, voi olla että sinä olet maahanmuuttaja.)

  Profiilikuva käyttäjästä RiktigPolitik

  Ruotsiin tulee vuosittain yli 100.000 maahanmuuttaja, kun suomessa niitä on alle 200.000, eli yhtä monta kuin ruotsiin on tullut viimeiset kaksi vuotta! Muistakaa että suomella on jo väestöä kohti vähiten maahanmuuttajia länsimaissa. Toki uskon rannikkoruotsalaisten olevan vähiten innoissaan maahanmuutosta koska Thors juuri sijoittelee noita somaaleja enimmäkseen pohjanmaalle. 2000 hengen oravainen sai tänä vuonna muutaman sadan hengen somaalipakolaisryhmän hoidettavakseen, ja väestö nousi 10%. Thors uskoo että näistä somaaleista voidaan tehdä suomenruotsalaisia ja uskoo täten että suomenruotsalainen kieli ja kulttuuri saadan kukistamaan. =D

  En vastusta itse maahanmuuttoa, mutta vastustan eduskunnan idiottimaista maahanmuuttopolitiikkaa mikä on johtanut ison työttömyyteen, rikollisuuten ja siihen etteivät maahanmuuttajat ole integroituneet yhteiskuntaan. Tässä muutama esityks suomen maahanmuuttopolitiikan parantamiseksi.

  1 – On käsittämätöntä että pakolaiset ja maahanmuuttajat eivät aina heti saa työlupaa ja täten niiden on pakko elää sosiaalipummeina vasten tahtoaan – jos tulee laillisesti maahan niin suomen valtio pitää myöntää työlupa heti!

  2 – Työttömät maahanmuuttajat saavat ennemmän tukeja kuin työtön suomalainen ja niiden tuki on yleensä moninkertainen verrattuna mitä tienaavat kotimaassaan kovasta työstään mikä tietenkin johtaa myös motivaatioongelmiin – Tuen vastaanottamiseksi heidän pitää ainakin käydä kursseja ja/tai kouluttua itseään tai valtio laittaisi ne siviilipalvelukseen samoilla ehdoilla kuin meidän sivarit, jos työ ei kiinnosta niin valtio antaa heille paikan ja jos sekään ei kelpaa niin kelalta ei tarvi nostaa mitään.

  3 – Pakollinen kieli ja kulttuurikurssi. Jos suomeen tulee, niin suomeakin pitää osata (jos tulevat rannikolle niin voivat lukea ruotsia) ja niille pitäisi myös opettaa suomalaista kulttuuria ja lakia. Monet eivät tiedä raiskauksen ja seksin eroa ja uskovat että jos laittaa tyrmäystippoja drinkkiin ja ”harrastaa seksiä” niin se on täysin laillista. Uskovat myös että jos löytävät ei lukitun pyörän niin ne saavat vapaasti ottaa ja myydä sen. Tai näin ainakin ne näin oikeudessa sanoo ja yleensä nämä argumentit purevat ja saavat mitättömät rangaistukset jos edes sitäkään! Isoista rikoksista heidän pitäisi palauttaa kotimaahansa heti ja esimerkiksi kolmesta pienestä rikkeestä vuoden sisällä niin sama asia.

  Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

  Oot tota samaa nyt trollannut 3 kertaa.

  Mun mielipide on että rajat kiinni ja kehitysavut pois + ilmastohössötys pois niin tässä maassa ei ole koskaan mitään hätää tai pulaa mistään. Pakkoruotsi 100% pois ja sen virallinen asema tuhottava Suomesta jotta meidän omalla rakkaalla ja harvinaisella kielellä on jotain mahdollisuuksia selvitä seuraavatkin 10.000 vuotta.
  Mamutus on pelkkää propagandaa koska suuret ikäpolvet pelkäävät hukkuvansa vainhainkodeissa paskaan, ellei kukaan heistä pidä huolta.

  No totuus on, että itsepä ovat asiansa ahneuksissaan sössineet, minun rahoillani ei rakenneta ainoatakaan vanhainkotia. Ne olisi jo pitänyt rakentaa.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin