Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

YLE: Piraattipuolueen debyytti ylioppilaskuntav…

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta YLE: Piraattipuolueen debyytti ylioppilaskuntav…

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Scoffa Scoffa 9 vuotta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Scoffa

  Scoffa

  said

  Piraattipuolueen debyytti ylioppilaskuntavaaleissa jäi vaisuksi

  Ensimmäistä kertaa ylioppilaskuntien edustajistovaaleissa mukana ollut piraattipuolue ei saanut ehdokkaitaan lävitse Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (HYY) edustajistoon. Piraattipuolueen puheenjohtaja Pasi Palmulehto ei kuitenkaan pidä puolueen vaisua menestystä vaalitappiona.

  Piraattipuolueen opiskelijajärjestöllä Helsingin yliopiston akateemisilla piraateilla (H-YARR) oli eilen päättyneissä vaaleissa neljä ehdokasta. Ryhmä keräsi yhteensä 101 ääntä eli 0,97 prosenttia kaikista annetuista äänistä.

  Piraattipuolueen puheenjohtaja Pasi Palmulehto on vaalitulokseen tyytyväinen.

  – Se ei missään tapauksessa ollut pettymys. Se, että yli 100 henkeä noteerasi piraattipuolueen mukanaolon, niin se on jo hyvin positiivinen asia. Läpimeno oli hyvin lähellä.

  – Tämä oli meille äärimmäisen hyvää harjoittelua siitä, mitä kaikkea vaalikampanjointiin kuuluu.

  Pasi Palmulehto sanoo, ettei opiskelijapoliitikkojen vaisu vaalimenestys vesitä millään tavalla vuoden 2011 eduskuntavaalihaaveita.

  – On ihan hyvin todennäköistä, että he jotka aikovat äänestää piraattipuoluetta myöhemmin, eivät äänestäneet edustajistovaaleissa.

  – Puolueen ensisijainen tavoite on vaikuttaa lainsäädäntötyöhön eli päästä eduskuntaan ja europarlamenttiin. Joten edustajistovaalit ei ollut nimenomaan meidän alaa.

  Piraattipuolue merkittiin puoluerekisteriin elokuussa. Lokakuussa puolue osallistui Loviisassa pidettyihin kuntavaaleihin, mutta jäi ilman valtuustopaikkaa.

  http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2009/11/piraattipuolueen_debyytti_ylioppilaskuntavaaleissa_jai_vaisuksi_1138906.html?origin=rss

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin